Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Çok hoş nigarda süzm süzüm geziyor valla

Her çiçekten bal alırsa kıralım boynunu hemen
bence belini kıralım abla halvet neyim olmaz artık bakar iç geçirir ölüden beter yani
Aman istemem ben batsın mücevheri:120:

Sülümanda aldı nasibini senden abla

o batsın dediğin mücevher satınca ne kadar eder sen biliyon mu:119: onu satıp ev alsam daskta yaptırdınn mı artık karada ölüm yok sana

neler düşünüyorum yaa

Yok istemem annem ya kaç tane karısı var adamın

canım benim hayır seviyorm,güzel kadın ama hep onu gösteriyolar. burdan Meral Okay*a sesleniyorum hep aynı kişiye yoğunlaşmayın

Türkan sultanı andırıyo azcık, ama sultanımız başkaa
bencede canım bu ara dizi resmen ısabelin etrafında dönüyo, hürremin pabuç damda valla
Hürrem kolyeyi isabelin boynunda görünce çıldırdı resmen,kartal gibi atlayıp boynundan koparırımı kolyeyi
fragmanda bogazına yapışıyodu bogmaya çalısıyodu eger rüya degilse,farkındamısınız çok fazla rüya sahnesi var bu dizide:26:

Paylaşamıyolar sülümanı

Ben de nigarı beğeniyorum

ne buluyosalar sülümanda anlamadım bende nigoşu çok begeniyorum canım bu aralar fena ama dimi

arkadaşlar, en son kanuni prenses izabella'nın dudaklarına yapıştı.
öyle bitti.
şimdi ne olacak sizce?
çok merak ediyorum

hürrem de "sülüman beni aldattın aldattın" diyor ama
saraya getirirse daha fena!

Yakışıyo nigoşa her şey

Aman istemem ben batsın mücevheri:120:

Sülümanda aldı nasibini senden abla

Bir o kalmıştı zaten onuda aldı çok şükür

Başka planlar var ama diyemem burada

Aklımada gelmedi değil yani rüyada olabilir

Kesinlkle sana sonsuzz katılıyorum canım....Azıcık izlemek istiyorum ama benim için değerli karakterlerin saçmalıkları tepemi attırıyor tarihime küfür ediliyor gibi hissediyorum....Birazcık uğraşmıyorlar ki şu tarihi yeni nesile iyi anlatalım...yOk valla....

Yakışıyo nigoşa her şey
yazık nigoşa ama dimi, etrafta bu kadar halvet varken, onunda hakkı degilmi ya :26:

Bir o kalmıştı zaten onuda aldı çok şükür

Başka planlar var ama diyemem burada

Aklımada gelmedi değil yani rüyada olabilir
kimbilir ne olcak, reklamdan reklama izliyorum kızıyorum ama bakmadanda edemiyorum yani

bende çok kızıyorum canım. aslında dizi çok güzel tam bizlik entrıka dolu ama keske karakterler hayali olsaydı isimlerı başka olsaydı daha iyi olurdu

Ama nigoşta pargalıdan halvet bekliyo yolum yolum yolar onu valla hatçe sultan

megim meleğim demekki bu fortuna bayağı bir torpilli,oyüzden neredeyse dizi boyunca hep o var,valla bayağı sıktı bu fortuna çıksın artık dizinin tadını kaçırdı resmenHürroşumuzla süleymanın aşkına ne oldu??????

Bakmadanda olmuyorr ama demii aklımız kalıyor sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…