ay ne oldu o sakin naif hatçeye öyle, pençelerini gösterdi valla. Nigoşu paralar mazallah :26:
Süklüm ve gül aga modeli
ben artık izlemiyorum kızlar çok igrendim çünkü, sen benim tarihimin içindeki insanların, kahramanların adını alıp kullanarak onları önüne gelen herkesle yatağa sokamazsın, o padişahın ecdadlarına bunu izletemezsin ben kanuniyi böyle ögrenmedim böyle tanımadım, benim çocugum böylemi tanıcak bilicek tarihini, böyle bize gösterdikleri gibimi yaşamışlar hayır tabiki hükümdar oldugu 50 küsür sene boyunca istanbulda geçirdigi zaman toplam 1.5 yıl adam savaştan savaşa koşmuş. Ama bizim dizideki kanuni yataktan yatağa kadın kadına atlıyo, sapıkça kadınlara bakıp sakal kaşıyo savaştan bi haber ömrü at binmek, kadın begenmek al yatmakyazıklar olsun tarihini kirleten senaristlere bi kere saraydaki bütün hanımlar örtülüymüş kıyafetleri gayet kapalıymış hadi örtüyü attınız bu kadınların gögüslerini sereserpe göstermenin anlamı ne onlar öyle degildilerki yalan yanlış pervasızca tarihteki kişılerı yansıtıp tanıtamazsın, illada bel aşagı yazıcam diyor iseler padısah dahıl tarıhte var olan bütün kısılerin adını degıstırceksın o zaman Kanunı Sultan Süleyman demıceksınde Fesai Abuzettın Sultan falan diceksın en azından gerceklık payı kalmıcak benım tarıhımı reyting ugruna kirletip ayaklar altına altına almıcaksın bayan senarıst
yol zebuşum ya çok havalandı bu aralar,nigoşunda hakkı ama
hatçede bi afra bi tafra.sultanmışyolcam saçını oolcak pargalı aldatsında gör gününü
evet ben uydurdumBende seninle aynı hisleri paylaşmakla beraber, çok tuttum bu ismisen mi uydurdun?
evet canım kocalarımıza kötü örnek oluyolar adamlar dicekki vay padişah neler yapmış, ne var canım bak koskoca padişah bile yapmış derseler şaşmam yaniaynen iyice soğuttu dizi bizleri tarihtenözellikle bayanları..
adamlar ohh padişah olmak varmış diyip geziyorlar onlar yüzünden..
evet canım kocalarımıza kötü örnek oluyolar adamlar dicekki vay padişah neler yapmış, ne var canım bak koskoca padişah bile yapmış derseler şaşmam yaniaynen iyice soğuttu dizi bizleri tarihtenözellikle bayanları..
adamlar ohh padişah olmak varmış diyip geziyorlar onlar yüzünden..
evet canım kocalarımıza kötü örnek oluyolar adamlar dicekki vay padişah neler yapmış, ne var canım bak koskoca padişah bile yapmış derseler şaşmam yani
işte öle durumlarda o koskoca padişah, sen kimsin ulennn diyip çenelerini kırcan
Kocam diyorki sülüman olduk ama padişah olamadık diyor
ya bak işte ablam, hemen havaya giriyo erkekler ben sülümana kızıyorum bazen eşimde yapar tabi koskoca padişah diyo arkalanıyo resmen
sen benim evimin hünkarısın deseydin ya abla
ooh eline saglık ablamHavaları batsın onların dur sen vurma ben vururum
Didimmmm zatennnnn
ooh eline saglık ablam
ikinci fragman çıktı ama ben ekleyemedim....
evet abla izledim ama bi arada hürroş ısabelin gırtlagına yapışıodu kesin rüyadır bıktm bu dizinin rüya sahnelerinden ne çok varOhhhh yarasın
Yarın akşmada çok heyecanlı bölüm olacak belli isabella sırıtıp filan duruyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?