Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Bende seninle aynı hisleri paylaşmakla beraber, çok tuttum bu ismi sen mi uydurdun?

nigoşunda hakkı ama

hatçede bi afra bi tafra.sultanmış yolcam saçını oolcak pargalı aldatsında gör gününü
yol zebuşum ya çok havalandı bu aralar, pargalıda bi harem kursunda görsün nasılmış

Bende seninle aynı hisleri paylaşmakla beraber, çok tuttum bu ismi sen mi uydurdun?
evet ben uydurdum ama napıyım kuşum bazen çok kızıyorum benim tek derdim o isimleri kullanıp, öyle yaşamışlar gibi yansıtmaları... degiştirseler süper olacak

aynen iyice soğuttu dizi bizleri tarihten özellikle bayanları..
adamlar ohh padişah olmak varmış diyip geziyorlar onlar yüzünden..

evet canım kocalarımıza kötü örnek oluyolar adamlar dicekki vay padişah neler yapmış, ne var canım bak koskoca padişah bile yapmış derseler şaşmam yani

evet canım kocalarımıza kötü örnek oluyolar adamlar dicekki vay padişah neler yapmış, ne var canım bak koskoca padişah bile yapmış derseler şaşmam yani

işte öle durumlarda o koskoca padişah, sen kimsin ulennn diyip çenelerini kırcan

ikinci fragman çıktı ama ben ekleyemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…