Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
2.fragman cikti ibrahim leo'nun defterini veriyo suluman'a hurremin resmini gosteriyo leonun defterinden cikti diye hainn

HADİ YAAAAAAAAAAAAAA BENDE FACEDE HÜRREMİN SAYFASINI BEĞENDİM ORADA BU YAZI VARDI
Süleyman : Ateş düştüğü yeri yakar. -- İbrahim : Hünkarim. Ressam leo'nun giderken yanında götürmek istediği ve çantasından çıkan bir eşyayı göstermek istiyorum. ...

ANLAMADIM NE OLDUĞUNU DEMEK ..OYMUŞ..GEBERMEDİ GİTTİ İBODA YAAAAAA

sinir ibram leoyu öldürdü yetmedi,sıra hürremde

görürsün sen.kellen gitsinde gör

ay bebişte iboda ölmesin ama şu şehzade mehmet büyüsün mehmet günsur gelsin oda şubatta gelecekmiş tr ye
buarada hürremin yüzündeki pürtükleri sormuşlar ya kadıncağız tek başına osmanlı yimeklerini yiyi (bıldırcın dolmalarını lüplü) hem tombikledi hem cildi bozuldu
mahinin se gerçek hayatta sevgilisi mafia e oda güzelleştimi ne aşk nelere kadir mahicim de güller açıyo sanki

'Muhteşem Yüzyıl' adlı televizyon dizisinde canlandırdığı ’Sümbül Ağa’ karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Selim Bayraktar, dünyaca ünlü Amerikan filmlerine imza atan Fransız yönetmen Luc Besson’ın, yarısını Türkiye’de çekmeyi planladığı yeni filminde ’Arap Prensi’ rolünde başrol oynayacak.

[video=youtube;S29msrXoXHE]http://www.youtube.com/watch?v=S29msrXoXHE[/video]

bu hafta muhakkak izlenilmelii...

Zeboşşşşşş

kızlar,dizide yakın gelecekte zaman atlaması olacak...şehzade mustafa büyüyüp mehmet günsur olacak...ikisinin konuşma sahnelerini gördüm...en büyük isteğim size layık bir kul olmak babacım falan diyordu...mahi de saçlarını toplamış daha bir ağırbaşlıydı...

Zeboşşşşşş
ablacımm

gözünden de bi şey kaçmıyo

daye=sen,sen=daye o derece kafamda yer etmiş

her yanı ağrbaşlı olsa ne olur.uyuz karı

mehmet günsur tıslar artık

mihrimah kim olacak?

Son dönemde İsmailağa Cemaati ve Cübbeli Ahmet Hoca dizideki dekoltelerin aşırılığını eleştirmiş, Valide Sultan rolünü canlandıran Nebahat Çehre de bu eleştiriye destek vererek "Bence de Valide Sultan'ın dekoltesi fazla, kapatmak ve kapalı göstermek gerek" diyerek şaşırtmıştı.

Dizinin geçen haftaki yeni bölümünde de Çehre'nin daha kapalı kıyafetler giydiği görülmüştü. Fettahoğlu da cumartesi gecesi katıldığı bir düğün sonrası dizideki dekolte eleştirileriyle ilgili bir soru üzerine Süperstar Life kamerasına "Ne güzel, demek ki güzel görünüyor ki eleştiriyorlar. O zaman daha çok açalım" cevabını verdi.

geçen hafta izleyemedim ben diziyi biraz sonra netten izliycem...yeni fragmanda hatice sultanın oğlu öldü kızlar neden acaba gerçek hayattada ölüyomuydu ki:26:

ay zebuuşumm bu mahi açsa nolurki ama şimdi açıkçası yani dimi tahta hadi hurrem açsa tamam da

birde mehmet gunsur'un olduğu fragman bu sezon başı çıktı zaten arkadaşlar..yeni değil o fragmanlar arasında hurremın kafasında koskocaman taçlı olan bı fragmanda var iyce aşıyo hurrem sultanımız acaba hatçenın olayı ruyamı kafam karıştı ıyce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…