2.fragman cikti ibrahim leo'nun defterini veriyo suluman'a hurremin resmini gosteriyo leonun defterinden cikti diye hainn
Ayyy arkadaşım sağol ben beceremedim koymayı kargaşık kurgaşık yazmışım
ohhh hAtçe nasılda hasetinden çatladıvalla çok sevindim beter ol karadul ibram ölmeden önce seni aldatsında gör :101:
mahidevranda ayrı bi gıcık.valla hürrem bence ibramı bırakıp bu kuru kasnağı zehirlesin:125: hem daha erken ölür,bünyesi zayıf yaaölüm törpüsü nolcek:111:
hürrem nasıl lafsoktu valideyeama o firdevs yöreoğluysa kalır mı bunun altında:82: valla dedim firdo bunu hüreme yedirir,yedirdi de
daye hökümet gibi salınırken saraydaank abla kankamı andım.ank ablam
isabelide yılan değil hürrem soktu benceoh sen misin sülümana yılışan hürrem aman yılan sokar böyle seni
hadi prenses defol ülkene:117: güzel garusun anladıkta seni görmekten bıktıkhem hürremi hem bizi sıkma tamam mı nişanlın daa yahuşuhlu he dükmüş sannırım
allana netcen bizim elli felli, çapkın sülümanı. bak valla sen gitiyiliğin için diyorum hee
ablacımmZeboşşşşşş
kızlar,dizide yakın gelecekte zaman atlaması olacak...şehzade mustafa büyüyüp mehmet günsur olacak...ikisinin konuşma sahnelerini gördüm...en büyük isteğim size layık bir kul olmak babacım falan diyordu...mahi de saçlarını toplamış daha bir ağırbaşlıydı...
ablacımm
gözünden de bi şey kaçmıyo
daye=sen,sen=daye o derece kafamda yer etmiş
her yanı ağrbaşlı olsa ne olur.uyuz karı
mehmet günsur tıslar artık
mihrimah kim olacak?
Kaçmaz tabisiiher seyrettiğimde kulaklarını çınlatıyom zaten
Son dönemde İsmailağa Cemaati ve Cübbeli Ahmet Hoca dizideki dekoltelerin aşırılığını eleştirmiş, Valide Sultan rolünü canlandıran Nebahat Çehre de bu eleştiriye destek vererek "Bence de Valide Sultan'ın dekoltesi fazla, kapatmak ve kapalı göstermek gerek" diyerek şaşırtmıştı.
Dizinin geçen haftaki yeni bölümünde de Çehre'nin daha kapalı kıyafetler giydiği görülmüştü. Fettahoğlu da cumartesi gecesi katıldığı bir düğün sonrası dizideki dekolte eleştirileriyle ilgili bir soru üzerine Süperstar Life kamerasına "Ne güzel, demek ki güzel görünüyor ki eleştiriyorlar. O zaman daha çok açalım" cevabını verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?