Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
“Muhteşem Yüzyıl”ın bu akşam ekranlara gelecek bölümünde, herkes Hatice Sultan’ın dramına kilitlenecek.

İlk bebeğini daha hamileyken kaybeden, ikinci bebeği Mehmet’in doğumu sırasında da yüreği ağzına gelen Hatice Sultan, büyük korkusuyla bu akşam yüzleşiyor. Yaşadığı korkuyla uzun süre kendisini toparlayamayan Hatice Sultan, emzirirken uyuyakalınca bebeğin ölümüne sebep oluyor. Ve hamamda bileklerini keserek intihar ediyor.
ALINTIDIR...

uyuyamı kalıyorr çok kotuuu

aslında mAhide güzel safimum ama hürrem gölgede bırakıyor onu

evet ya açsa nolur ama bak güzel cevap vermiş yani ne kibar kadın di mi

yaışır hürreme fıstık yaa

Safimmm mahi hoşşş yaaa deme öyle deme hürremde maşallah kocaman nereye sıkıştırcak o kadar memişiii

Bak aynı anda geldik gene

Mahi güzel kadın ya tahta gibi olsada çok hoş hatun

aynı gün doğmuşuz,hep aynı ana denk geliyoruz ablam

evet güzel kadın,aşkı memnuda da beğenirdim.zariif bi kadın

hürremin memişleri küçükmüş abla.pamuk tıkıyomuş bende mi tıksam ne

Evett ya ayarlasan bu kadar olmaz yani

Çok hoşşş hatun var ya

Hadi ya gerçektenmiii iri duruyor çünkü kıyafetlerden de belli olmuyor ama pımıkkk tıkdığı

yani gerçekten ölüyor haticenin bebeğii

vallaaaaaaaa tarihe aykırı yaaaaaaaaa ölüyomuki tarihde dram yaratacak diye şaşırdılar...haticenin dramından çok....kurba gözlü fortuna gitsin sonrada hürrem sülüman aşkı gelsin

Evett ya ayarlasan bu kadar olmaz yani

Çok hoşşş hatun var ya

Hadi ya gerçektenmiii iri duruyor çünkü kıyafetlerden de belli olmuyor ama pımıkkk tıkdığı

bu bize

iç çamaşırın altından tıkıyormuş,iç çamaşırıda tam destekli sanırım...estetksiz güzelmiş ama hakkaten öyle

yazın silikon takacak denmişti taktı mı bilmem

estetiğini,pamuğunu bilmemde bıcır bıcır bi şey yaşirin şey

muhteşem geceeeeee :98:

haticenin bebeğine üzülücez belli ki..
haticeye de anne oolduğu için üzülücem
ama insan olarak deli etti hürreme yaptıkları beni..
çok kibirli

Hatice'nin bebeğinin ölümü rüya mı diyorduk ama emzirirken uyuyaklıyormuş bebekte öyle ölüyormuş. Gerçi aklıma başka birşeyde geliyor. Evet Hatice emzirirken uyuyakalıyor ve tam o arada bebeğinin öldüğünün rüyasını görüyor olabilir. Sonrada uyanır hemen ve bebeğe de birşey olmamıştır belki de böyle olur. Bazen özetlerde yanıltıyorlarda insanı.

edeyimde değmesin bize

güzel kadın vesselemda çok sevemedim hürremi yaaaa dayecim varyaaa

muhteşem geceeeeee :98:

haticenin bebeğine üzülücez belli ki..
haticeye de anne oolduğu için üzülücem
ama insan olarak deli etti hürreme yaptıkları beni..
çok kibirli

megimmm bakalım bu gece neler olcek dimiiiiii

yaaaaa hani zehir olduğunu anlamayacaklardı..... artı bu valide çok hain yaaa mahiyi koyacakmış hürremin dairesine...

ayyy valideye çok sinir oldum yaaaaaaaaaa başlarına ne geliyorsa hak....hürroşuma dört koldan saldırıyolar

ayyy yazık yaaa öldü çocuk sanırım ...valla gerçektede yaşanıyor bu ..çok etkilendim yaaa bi anne için çok kötü bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…