- 6 Nisan 2009
- 1.059
- 1
- 356
“Muhteşem Yüzyıl”ın bu akşam ekranlara gelecek bölümünde, herkes Hatice Sultan’ın dramına kilitlenecek.
İlk bebeğini daha hamileyken kaybeden, ikinci bebeği Mehmet’in doğumu sırasında da yüreği ağzına gelen Hatice Sultan, büyük korkusuyla bu akşam yüzleşiyor. Yaşadığı korkuyla uzun süre kendisini toparlayamayan Hatice Sultan, emzirirken uyuyakalınca bebeğin ölümüne sebep oluyor. Ve hamamda bileklerini keserek intihar ediyor.
ALINTIDIR...
ay zebuuşumm bu mahi açsa nolurki ama şimdi açıkçası yani dimi tahtahadi hurrem açsa tamam da
birde mehmet gunsur'un olduğu fragman bu sezon başı çıktı zaten arkadaşlar..yeni değilo fragmanlar arasında hurremın kafasında koskocaman taçlı olan bı fragmanda var iyce aşıyo hurrem sultanımız acaba hatçenın olayı ruyamı kafam karıştı ıyce
kalp kalbe karşıymış o zaman
ay zebuuşumm bu mahi açsa nolurki ama şimdi açıkçası yani dimi tahtahadi hurrem açsa tamam da
birde mehmet gunsur'un olduğu fragman bu sezon başı çıktı zaten arkadaşlar..yeni değilo fragmanlar arasında hurremın kafasında koskocaman taçlı olan bı fragmanda var iyce aşıyo hurrem sultanımız acaba hatçenın olayı ruyamı kafam karıştı ıyce
Bak aynı anda geldik gene
Mahi güzel kadın ya tahta gibi olsada çok hoş hatun
aynı gün doğmuşuz,hep aynı ana denk geliyoruz ablam
evet güzel kadın,aşkı memnuda da beğenirdim.zariif bi kadın
hürremin memişleri küçükmüş abla.pamuk tıkıyomuşbende mi tıksam ne
Evett ya ayarlasan bu kadar olmaz yani
Çok hoşşş hatun var ya
Hadi ya gerçektenmiiiiri duruyor çünkü kıyafetlerden de belli olmuyor ama pımıkkk tıkdığı
bu bize
iç çamaşırın altından tıkıyormuş,iç çamaşırıda tam destekli sanırım...estetksiz güzelmiş ama hakkaten öyle
yazın silikon takacak denmişti taktı mı bilmem
estetiğini,pamuğunu bilmemde bıcır bıcır bi şey yaşirin şey
muhteşem geceeeeee:98:
haticenin bebeğine üzülücez belli ki..
haticeye de anne oolduğu için üzülücem
ama insan olarakdeli etti hürreme yaptıkları beni..
çok kibirli
edeyimde değmesin bize
güzel kadın vesselemda çok sevemedim hürremi yaaaa dayecim varyaaa
megimmmbakalım bu gece neler olcek dimiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?