Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
sorma yaaaaaaaaaaaa ne bu hürreme yapılan eziyet yaaaaaaa...mahinin yüzü gülüyor...valide hatçe hürreme saf aldı .....sülüman isabellayı niye tuttuğunu söylemiyor...yeter hürreme yapılan eziyet

sorma yaaaaaaaaaaaa ne bu hürreme yapılan eziyet yaaaaaaa...mahinin yüzü gülüyor...valide hatçe hürreme saf aldı .....sülüman isabellayı niye tuttuğunu söylemiyor...yeter hürreme yapılan eziyet

aynen öyle aynennn...valıdeye gıcık oldum hatçe mahi bir oldular iyce..şimdi böyle konuşuyor bu pargalı ama hatçe kendıne geldıgınde benım yuzumden oldu derse pişman olucak ..

ulan bu hürrem ne yaptıysa bunlara iyi yapmış beter olsunlar...pargalıyaaa allah dahada beter yapsın

günlükkkkkkk olamazzzzzzz :26::26: hürro işini bılırsın sen hadı bebegım saldırr hatice söyle hadi sende yaaa off hurremın başına kalıyo herşey

gerçekten nasıl çıktı o günlük ortaya ...bide ben hiç hatırlamıyorum günlük yazdığını.............

bence pargalı hürremin resmini gösterirken bitecek dizi

ya kızlar bebek defterin zehrinden öldü ya.ibrahim bebeğe değdikçe bebek kötü oluyordu.ben hürreme kızdım ya bu konuda resmen bebek onun yüzünden ölmüş oldu.hatice iyice manyaklaşacak artık hiç kimse düzeltemez onu.şu prenses de bi defolup gitse de kurtulsak

canım bebek annesi emzirirken öldü ibrahim hasta olduğundan beri ayrı odada kalıyolardı yaw

dediya pargalı benim vebalimi çekti diye...leo yu öldürdü haksız yere

ben 3 haftadır takip edemiyorum tv yi de şimdi açtım.geçmiş yazıları okudum hiçbir şey anlamadım bebek niye öldü? ibrahim paşa öldüde yerine ikizi mi geçti fragmanlardan öyle çıkardım da cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

cnm bebek hatice onu emzirirken uyuya kaldı boğularak öldü..pargalıda ölümden son anda kurtuldu sülüman kendi hekimini yolladı..o anladı zehir olduğunu pargalıya bişey yedirdi....ikizi felan geçmedi o da sanırım pargalının rüyası

ama ben ciddi anlamda artık bu isabellayı görmek istemiyorum ya...

resmen dizi onun sahneleriyle geçiştiriliyor ve zaman kaybı oluyor ya..vallahi o çıkınca kapatasım geliyor ekranı yaa.böğğ geldi..

hatçeyide sevmiyorum ama üzüldüm yaaa..

son reklamda verildi.birazdan resim gösterilecek ve 1 haftalık bekleyiş başlayacak offff

ayyy bu nigarında nasıl hemen aklına geldi yani şaşıyorum...olmayacak iş hee..

uyuz nigar paşasına yaranacak yaa..nankör kalfaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…