Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayy bıde hatçe nasıl dedi ibrahime aşıksın aramızdaki gölge sensin nıgar dıye ruyanın etkısınde kalıp soyledı ama şok oldu nıgarda valıde hanım ıyce havalar 1500
neyse hurreme suleymancık burası senın esas odan dedı orda rahatladım bıraz
uff pargalıda sınırlendı aldı resmi geldi suleymana verıcek karnla ılgılen hurremle uğraşana kadar ya olduryo hatçe kendınııı peehh pargalı bıraktı gıttı ...

pargalı kötülük düşündükce başına kendi ailesine bişiler geliyor farkında mısnız burdan da anlaşıldığı üzre kötülükle uğraşanlar hep kötülüklerinde kendilerini boğulurlar

haber gelince defter hürremde kalıcak,sonrada panikle noldu o defter bilmiyorum diyecek he he he

İbrahim Paşa: Bu hafta önceliğim sizsiniz paşam. Tam iyileşecekken evlat acısıyla sarsıldınız, başınız sağolsun. Allah sabırlar versin. Yahu paşam, evlenmeden önce daha mutluydunuz siz. Cidden. Sultan Süleyman ne demişti? 'Sana haremden bir cariye seçelim.' Tamam deyip alacaktın Nigar'ı. Oh mis. Neyse böyle bir günde konuşulacak şeyler değil bunlar. Yalnız nasıl bir bünye var sizde maaşallah. Hürrem'in bileğini tutarken ölmeyeceğim demenizden çok korktum bu arada. Bir de performansınızdan hiçbir şey kaybetmemişsiniz. Ayağa kalkar kalkmaz divan toplantısı falan. Yakışıyor ama. Tekrar başınız sağolsun paşam.

Nigar Kalfa: İbrahim Paşa seninle neyi paylaştı bak. Zehirlendim dedi. Aramızda kalsın da, faydalan İbrahim'in bu yakınlığından. Kimse bilmesin dediği şeyi sana söyledi adam. Bir kere sana güveniyor. Değerlendir zamanla. Anladın sen. Sen de dakikasında sattın Hürrem'i. Ama yine de sana kızamıyorum. Aşk böyle bir şey işte. Yalnız, intihara meyilli bir kadının yanına meyve bıçağı bile olsa kesici bir şey konur mu be Nigar? Neyse yine zamanında yetiştin sayılır. Bu arada, Hatice kabusunda seni gördü ya, bebek sana yakışıyor yahu.

Hatice Sultan: Başın sağolsun Hatice. Bu hafta sana olumsuz bir şey söylemeyeceğim diyordum ki...Yahu Hatice, benim çocuğum yok tabi olanlar bilirler ama, hangi anne emzirirken uyumayı düşünür benim aklım almıyor. Gerçi sen bebekle normalde de ilgilenmiyordun. Bir doğurunca kucağına aldığını gördük. Neyse uzatmayacağım, başın sağolsun tekrar. Ha unutmadan, ilk defa doğru bir şey söyledin. Evet Nigar senin kocana aşık.

Mahidevran: Yahu Mahi, koskoca haseki sultansın, şu sevindiğin şeylere bak. Yok validem Hürrem'in odasını oğluma verdi, yok hünkarım bana harçlık ayırmış çeşme yaptıracağım... Sen oyalan bunlarla. Hürroşum yine cevabını verdi sana, oh olsun. Valide Sultan'ın kanatları altındayım diye seviniyorsun ama, on tane valide sultan bir araya gelse ileride sana faydası olmayacak. Aklına sok bunu Mahi.

Hürroşum: Hürroş, senden başka Rusça bilen yok şu an orada. Uydur bir şeyler. İstanbul çok güzel falan yazmış de. Ama paşa ve Süleyman'a dikkat et yine. Valide Sultan da Kırımlı diye ona bile çevirtebilirler. Cafer'e söyleyelim bez getirsin o zaman. Hiii aman Allah korusun. Telaşlanma hemen. İbrahim Paşa ile yaptığın konuşma da güzeldi ayrıca.

Valide Sultan: Gittikçe antipatikleşiyorsunuz validem. Geçen hafta Hürrem feci silkeledi sizi tabii. Zaman içinde intikamı da acı olacak şimdiden söylemesi. Hürrem sizin ona dayattığınız hayatı yaşamayacak validem.

bayılıyorum yorumlarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa harikasınn

ay ayyyy..Pargalının ellerine sağlık
sen misin pargalıyı zehirlemeye niyetlenen..
o da buldu çıkardı Leonun günlüğünü
günlükten bişey çıkmasa da, O yusuf yusuf haller yeter Hürreme

pargalı ahhh ahhh..karı delirecek ya bence bu ibraam nigara saracak bak dedi dersiniz..elbet hürremin elinede koz geçecek..

ibraam günah çıkarıyor aklınca..bebek gitti elden sen onu günahsız leo'nun canını almadan önce düşünecektin..

bu arada gelecek sezonda validemizzzz yoook..hakkın rahmetine kavuşacak..son halleri bunlar..açıkladı geçen bir programda başka projem var ona geçeceğim dedi..

Gunluk ten cikan resimler icin ne diyebilir ki ibrahim sonucta leo.padisah ve karisinin resmini cizmekle gorevlendirilmisti.ama iste sorun gunlukte Yazanlar.

Bu arada bebegi emzirrken uyuma isi pek cok yeni annenin basina gelbiliyor malesef ozellikle ilk aylar.benim 3 numara dogdugunda ilk bir ay ne zaman bebek emmeye baslasa ben uyuklardim.hatta annem bir kez yakalamis beni uyrken
Allah korudu kuzumu.

ay ayyyy..Pargalının ellerine sağlık
sen misin pargalıyı zehirlemeye niyetlenen..
o da buldu çıkardı Leonun günlüğünü
günlükten bişey çıkmasa da, O yusuf yusuf haller yeter Hürreme

Bende çok sevindimm günlüğü görünce afferinn pargalıya gerçektennn

koskoca prodüksiyonda hürrem'e bir dip boya yapmamışlar!!
Çok sırıttı.
hürremin doğal rengi gibi görünmesi lazımdı ayrıca o devirde saç boyama,
dibi gelme falan durumları olduğunu zannetmiyorum.

bebek emzirirken uyuyan Hatice'ye gelince
bence Osmanlı sultanları çocuk falan emzirmezdi
süt anne mi bulunmuyordu sanki.
hata yaptın hatçe
hem bebeği öldürdün.hem göğüslerin boşu boşuna sarktı

Kim ne derse desin dizi gibi bakamıyorum olaya...
Süleyman'a aşık olan Hürrem güya...
Madem aşıktı padişahı kendi milliyetinden olanlara savaş açmasın fethetmesin oraları diye etkileyip onu engellemede ne işi vardı???
Çiçek hastalığından ölen oğlunun intikamı ve şehzadelerden Bayezit'i tahta çıkarmak için Mustafa'yı niye öldürttü, Mustafa ki halkın hayran olduğu dedesi Yavuz gibi cevgaver dedikleri bir şehzadeydi...

Türlü oyunlar ve entrikalarla, damadı Rüstem paşayı maşa olarak kullanıp şehzadenin mührünü çaldırtıp sahte mektuplar yazdırıp oğulu babaya katlettiren o değil miydi???

Pargalı İbrahim sayesinde saraya girip sonra onu düşman edinip gün gün kuyusunu kazan Hürrem değil miydi? (hoş pargalı sonraları gücün verdiği baş dönmesiyle son sürat saçmalamış ve Hürrem'in ekmeğine bol bol yağ sürmüştür orası ayrı)

Hatta gözü dönüp Süleyman Bayezit'i değil de Selim'i veliaht gösterince deliye dönen ve Düzmece Mustafa olayını çıkartıp Bayezit'i başa geçirmeye çalışan ve kendi elleriyle oğlunun sonunu hazırlayıp yaşlılıktan iyice saltanatı kaybetme korkusu kaznamış Padişaha oğlunun ve hatta torunlarının ölümüne sebep olan Hürrem değil miydi???

Ayrıca valide sultana restler çekmesi gibi birşey yoktur, Hürrem son derece yalaka bir kişilikti ve yerini sağlamalaştırmak için valide sultana Hatice sultana çekmediği yağ kalmayan bir insandı....

Dizi diye yutturuyorlar her türlü gargarayı....
Milleti kandırma bahanesi de hazır.... Tarihten bire bir alıntı değil ki tarihten esinlenilmiş....
Peh....

Ama başlangıçta olan şeyleri atlıyorsunuz. Hep Hürrem'e odaklanmışsınızda, Mahi de Hürrem'i öldüresiye dövdü, tatlısına zehir kattı,, yardımcısı onu bıçaklayacaktı ama Gülnihal bıçaklandı yanlışlıkla, ayrıca başka bir kızı da boğdu. Neler yapıldı Hürrem'e. Şimdi o da gördüğünü uyguluyor. O zamanlar bu işler böyle yürüyormuş her anne kendi evladı tahta çıksın diye neler yapıyormuş, kadınlar gözde olmak, şehzade doğurmak için yarşıyor bu uğurda başkalarını harcıyormuş bunlar gerçekler. Şimdiki zamana uymasa da. Pargalı Leo'yu öldürüyor, Mahi'nin tarafını tutup, Mustafa'dan yana tavır alıyor, Hürrem'i saraya getirdiğinde gözde olacağını da tahmin edemedi. Heralde bunca şeyden sonra o da dost olamazdı. Mustafa konusunda haklısınız ama düzen böyle işliyormuş o zamanlar. Hem dizi için gargarayı yutturuyorlar diyorsunuz o zaman neden izliyorsunuz. İzlemeyin tepki de vermeyin. Tepkisiz kalın diziye karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…