olayı kışısel tartışmaya çevirmeyin..Dizi topiciğimizde çok gereksiz huzursuzluklar oluyor....açıkçası sizin düşüncelerinize ihtiyacım yok, istediğimizi yazar çizeriz bukadar kasmaya da gerek yok nedir bu böyle uzuuun uzun yazmalar yok çok gulunçmuşuz cahillikmiş fılan..tarih bılgılerıme çok guvenırım,tek ızledıgım dızıde bu dızı tarıhi işlediği için ılgı birde ustune bu alanda okuyup çiziyorum hayır yani kimse kimseye tarıh dersi vermesin..muhalefet olmak polemık yaratıyor işte,konuşalanların dizi üzerinden oldugunu topic ismine bakarak da anlayabılırsınız.diziymişte bu sadece fılan, sağolun hatırlattığınız için tşk ederizzzz
meg ablameskisi gibi sık goremıyoruz seni :78:
Kızlar dizide birşey dikkatimi çekmişti ama ben mi yanlış gördüm acaba demiştim. Ancak bir gazetede dizi hakkında görüşler bölümü var orada bizi yazınca doğru gördüğümü anladım. Hatice Sultan hamamda meyve bıçağıyla ki nasıl meyve bıçağıysa hançer gibi mübarek; neyse bileklerini kesiyor. Ama bıçağı sağ eliyle tutup sol elini kesiyor. Ancak sonra Nigar kalfa içeri girince Hatice sultanın su dolu kurnanın içinde olan sağ kolu. Yani sağ bileğini kesmiş ama yakın planda gayet gördük ki solu kesti. Biraz dikkat rica ediyoruz nitekim çok dikkatli izleyicileriz..
Onu bunu bilmem bu dizi herkesi Hürrem ci yaptı. Ben Hürrem i Kanuni ile büyük bir aşk yaşayan bu aşkı arkasına alıp sarayda entrikalar çeviren devletin kaderini değiştiren biri olarak tanıdım. İlk sezon Mahidevranın ona yaptıklarının aynısını o şimdi Isabel e yapıyor. O kızı hiç sevmedim, kız ona defalarca nişanlımı seviyorum amacım Süleyman ı elde etmek değil dediği halde kızı soksun diye yılan gönderdi, o kız da aynı kendisinin yaptığı gibi Kanuni yi kendine aşık edip Harem e kurulabilirdi. Esir düştüğü için bunun intikamını almaya çalışabilirdi, vali ölmesin diye kaçmaktan bile vazgeçti. Pargalı Hürrem i ortadan kaldıracak delilleri kullanmazken o zehirler hazırlatıp öldürtmeye çalışıyor. Sonra Mustafa ya da uzanacak kanlı elleri. Önüne çıkan her engeli ortadan kaldırmaya çalışıyor amacı Kanuni nin ve Haremin tek mutlak sahibi olmak. O zaman Pargalı da kendini koruyor onu kontrolde tutmaya çalışarak, padişahın ilk karısı çocuğu varken ondan taraf mı olacaktı. Valide de haklı Haremin idaresi kendisindeyken bunu Hürreme mi kaptıracak. Bir bakıma dizide herkes haklı, can davası, mevkiyi sağlamlaştırma sevdası. Hürrem ne kadar haklıysa diğerleri de o kadar haklı o zaman...
beğenmeyen izlemesin arkadaşlar zorla değil ya
bize izlediğimiz için para vermedikleri gibi,size de izleyin diye silah dayamıyorlar
ben hürremin güçlü karakterini,onca kişinin arasından sıyrılmasını ve stratejilerini seviyorum
beğenmeyen izlemez,gelip buraya da bizi eleştirmez bu kadar basit
yok tarihimiz böyle değildi,yok şöyleydi,hürrem için tartışıyolar felan v.s.. burası dizi topiği,biz burda ancak böyle şeyler konuşuruz
haaa bu bizi biligisiz,cahil ve hayatı tvden ibaret kadınlar yapmaz.biz kkya güzel vakit geçirmek için giriyoruz
kimseyi kırdığımız eleştirdiğimiz yok.neden buraya gelip eleştiriyorsunuz anlamıyorum.eleştiriyide geçtim müdahale sezmeye başladım artık
beğenmeyen küçük oğluna almasıntopiğimiz kapanmasın
beğenmeyen izlemesin arkadaşlar zorla değil ya
bize izlediğimiz için para vermedikleri gibi,size de izleyin diye silah dayamıyorlar
ben hürremin güçlü karakterini,onca kişinin arasından sıyrılmasını ve stratejilerini seviyorum
beğenmeyen izlemez,gelip buraya da bizi eleştirmez bu kadar basit
yok tarihimiz böyle değildi,yok şöyleydi,hürrem için tartışıyolar felan v.s.. burası dizi topiği,biz burda ancak böyle şeyler konuşuruz
haaa bu bizi biligisiz,cahil ve hayatı tvden ibaret kadınlar yapmaz.biz kkya güzel vakit geçirmek için giriyoruz
kimseyi kırdığımız eleştirdiğimiz yok.neden buraya gelip eleştiriyorsunuz anlamıyorum.eleştiriyide geçtim müdahale sezmeye başladım artık
beğenmeyen küçük oğluna almasıntopiğimiz kapanmasın
Vallaha evet dogru söylemis isteyen izlemesin, mesela ben izlemiyorum begenmiyorum tarihimize cok büyük bir hakaret var cünkü, zaten bu dizide bir cok kisinin basina bu iftiralar yüzünden bir cok olay gelmis ama hala cekiliyor galiba belalarini ariyor ama dedigim gibi izleyen izler izlemeyen izlemez
sevgili prensesimmSevgili zhebani sinirlenmiş gördüm seniSeviyosan boşver başkasını canım ya izlemeyen izlemez
Ben de farklı anlatıyolar diye kızıyorum ama izleyesim de geliyo hürremiEntrika falan müthişşş Ama babam trt izliyo o akşam o nedenle açamıyorum
ben sadece müdahale edenlere söyledimŞu dediklerin beni de kapsıyor mu? Şayet kapsıyorsa ben kimseye müdahale etmiyorum, senin gibi dizi hakkında yorum yapıyorum, bende Hürrem i benzer nedenlerden seviyorum, zehirleme olayından beri kontrolden çıkmış geliyor bana, eleştirdiğim için izlemem mi gerekiyor yani anlamadım.
Arkadaşlar;
dizi hakkında konuşalım lütfen..
karşılıklı atışma-yazışma şekline döndürmeyelim paylaşım şeklimizi..
lütfen...
ben sadece müdahale edenlere söyledim
O zaman kusura bakma alınganlık etmişim
fatunuza katılıyorum birazcıkta olsa tarih bilen genelde bilinenin böyle olduğunu duymuştur benim üniversitedeki hocalardan da öğretmen babamdan da duyduklarım da çok farklı değil mustafanın öldürülmesi kötü dönüm noktalarından biridir üstelik sırf hürremin entrikaları yüzünden fatunuz niçin tepkisiz kalacak ki gerçekte bir papaz kızı plan dahilinde çalışıyor osmanlı ya zarar vermek için buna hayranlık niye ben hiç duymadım ki bir kadı nın imamın şeyhülislamın kızı kraliçe yapılsın avrupada kimbilir neler yaparlardı
selam wonemlave..konuyla hic alakasi yok ama birsey sorabilirmiyimyeni fragman çıkmış yakalayamadım mahinin eline geçmiş defter fortuna süloya aşık...hürrem kaçıracakmış onu offfffffffffffff çok heycanlı
selam wonemlave..konuyla hic alakasi yok ama birsey sorabilirmiyim
su cizelgen hakkinda...ya sahabtan beri ugrasiyorum lilype den cizelge yapamiyorum.is cop kismina gelince olmuyor.bana yardimci olurmusun zahmet olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?