Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
geçen sene delirirdim bu dizi için nedense bu sezon şöyle oturup adamakıllı tam izlediğim bile olmadı sıkıldım sanırım

Kızlar dizide birşey dikkatimi çekmişti ama ben mi yanlış gördüm acaba demiştim. Ancak bir gazetede dizi hakkında görüşler bölümü var orada bizi yazınca doğru gördüğümü anladım. Hatice Sultan hamamda meyve bıçağıyla ki nasıl meyve bıçağıysa hançer gibi mübarek; neyse bileklerini kesiyor. Ama bıçağı sağ eliyle tutup sol elini kesiyor. Ancak sonra Nigar kalfa içeri girince Hatice sultanın su dolu kurnanın içinde olan sağ kolu. Yani sağ bileğini kesmiş ama yakın planda gayet gördük ki solu kesti. Biraz dikkat rica ediyoruz nitekim çok dikkatli izleyicileriz..

Gülüçsünüz, cahilsiniz diye sözler sarf etmedim, siz beni kendinize hedef seçtiniz, uslubunuz aşırı ve gereksiz sertlik içeriyor.
Kişisel tartışmaya çevirmeye çalışan kişiyi de kendim olarak görmüyorum...
Nezaketinizden dolayı tebrikler....

Onu bunu bilmem bu dizi herkesi Hürrem ci yaptı. Ben Hürrem i Kanuni ile büyük bir aşk yaşayan bu aşkı arkasına alıp sarayda entrikalar çeviren devletin kaderini değiştiren biri olarak tanıdım. İlk sezon Mahidevranın ona yaptıklarının aynısını o şimdi Isabel e yapıyor. O kızı hiç sevmedim, kız ona defalarca nişanlımı seviyorum amacım Süleyman ı elde etmek değil dediği halde kızı soksun diye yılan gönderdi, o kız da aynı kendisinin yaptığı gibi Kanuni yi kendine aşık edip Harem e kurulabilirdi. Esir düştüğü için bunun intikamını almaya çalışabilirdi, vali ölmesin diye kaçmaktan bile vazgeçti. Pargalı Hürrem i ortadan kaldıracak delilleri kullanmazken o zehirler hazırlatıp öldürtmeye çalışıyor. Sonra Mustafa ya da uzanacak kanlı elleri. Önüne çıkan her engeli ortadan kaldırmaya çalışıyor amacı Kanuni nin ve Haremin tek mutlak sahibi olmak. O zaman Pargalı da kendini koruyor onu kontrolde tutmaya çalışarak, padişahın ilk karısı çocuğu varken ondan taraf mı olacaktı. Valide de haklı Haremin idaresi kendisindeyken bunu Hürreme mi kaptıracak. Bir bakıma dizide herkes haklı, can davası, mevkiyi sağlamlaştırma sevdası. Hürrem ne kadar haklıysa diğerleri de o kadar haklı o zaman...

Evet canım doğru gördün, biz de izlerken fark ettik. Hatta başta 2 bileğini
kestiğini düşündük sağ elini kurnada görünce:26: Ama diğerini göremedik:26:

Hürrem aynısını İsabel'e yapıyor çünkü sasrayda öyle gördü herkes ona o şekilde davrandı. Mahidevran bu gücü bulabildiyse bende yaparım diyor tabii ki. Ayrıca Hürrem Mahidevrandan çok farklı bir aşkla seviyor Kanuni'yi. Onun yüzünü güldüren tek insan. Sonuçta saraya hiçbir kız isteyerek gelmiyor getirtiliyor ve padişah birini seçiyor ve gözdesi yapıyor bir de şehzade verdi mi tamam. İsabella da böyle seçilen biri diye düşündü Hürrem. Kadının değil, Süleyman'ın yaklaşmasından korktu ve prensesinde ona yaklaşmasını önlemek istedi kendince. Hoş mu değil ama o zamanlar tek gözde olmak için Mahi de herkeste bunu yapıyormuş zaten. Vali ölmesin diye vazgeçmedi kaçmaktan Süleyman'a aşık olmaya başladığı için vazgeçti. Eğer birşeyler hissetmeseydi kaçmak için herşeyi yapardı. Zaten kaçmadan önce Süleyman odasındayken yaklaşmasından anladık bunu. Pargalı delili kullanmadı çünkü kendide yanacak. Hürrem yanarsa onu da yakar Leo'yu öldürdüğünü herşeyi daha önceden bildiğini söyler padişaha. Pargalı Leo'yu Hürrem'e öldürttü lokumlarla, Mahidevrandan yana oldu, Hürrem'i unutsun diye Gülnihal'i soktu halvete, Mustafa ile ilgilendiği kadar Mehmet ile ilgilenmedi. Madem ilk karısından yana, o zaman başka halvetler niye ayarladı Süleyman'a Hürrem'i bastırmak için tabii ki. Çnükü padişahın ona olan aşkı korkuttu onu. Valide o restleşmeyi Hürrem'er inat hem de Süleyman'ın haberi olmadan İseballa'yı çağırarak yaptı. Sonra da odasından etti. Evet tek olma yolunda yaptıkları güzel şeyler değil ama Hürrem'in yerinde kim olsa yapardı bunları Mahi'nin yaptığı gibi. Sadece Mahi'nin aklı Hürrem kadar çalışmıyor yoksa daha neler yapardı. Sürgüne gitme söz konusu olunca duruldu. Yani bu dönem için korkunç şeyler yapılanlar ama o zaman taht için yapılmayan yokmuş.

beğenmeyen izlemesin arkadaşlar zorla değil ya

bize izlediğimiz için para vermedikleri gibi,size de izleyin diye silah dayamıyorlar

ben hürremin güçlü karakterini,onca kişinin arasından sıyrılmasını ve stratejilerini seviyorum

beğenmeyen izlemez,gelip buraya da bizi eleştirmez bu kadar basit

yok tarihimiz böyle değildi,yok şöyleydi,hürrem için tartışıyolar felan v.s.. burası dizi topiği,biz burda ancak böyle şeyler konuşuruz

haaa bu bizi biligisiz,cahil ve hayatı tvden ibaret kadınlar yapmaz.biz kkya güzel vakit geçirmek için giriyoruz

kimseyi kırdığımız eleştirdiğimiz yok.neden buraya gelip eleştiriyorsunuz anlamıyorum.eleştiriyide geçtim müdahale sezmeye başladım artık

beğenmeyen küçük oğluna almasın topiğimiz kapanmasın

Vallaha evet dogru söylemis isteyen izlemesin, mesela ben izlemiyorum begenmiyorum tarihimize cok büyük bir hakaret var cünkü, zaten bu dizide bir cok kisinin basina bu iftiralar yüzünden bir cok olay gelmis ama hala cekiliyor galiba belalarini ariyor ama dedigim gibi izleyen izler izlemeyen izlemez

Sevgili zhebani sinirlenmiş gördüm seni Seviyosan boşver başkasını canım ya izlemeyen izlemez
Ben de farklı anlatıyolar diye kızıyorum ama izleyesim de geliyo hürremi Entrika falan müthişşş Ama babam trt izliyo o akşam o nedenle açamıyorum

o eleştirinlere cevaben söylim..

dizinin başında "KURGULANMIŞTIR" diyor..zaten tamamen yansıtılmıyor tarihimiz..

beğenmiyorsanız zaplayın geçiverin cnm..ayrıcada eleştirildiğine göre izleniyor olmalı değil mi?

Şu dediklerin beni de kapsıyor mu? Şayet kapsıyorsa ben kimseye müdahale etmiyorum, senin gibi dizi hakkında yorum yapıyorum, bende Hürrem i benzer nedenlerden seviyorum, zehirleme olayından beri kontrolden çıkmış geliyor bana, eleştirdiğim için izlemem mi gerekiyor yani anlamadım.

Arkadaşlar;

dizi hakkında konuşalım lütfen..
karşılıklı atışma-yazışma şekline döndürmeyelim paylaşım şeklimizi..
lütfen...

iftira yüzünden ne gelmiş.Halt Ergenç*in bacağını krması mı,Meral Okay*ın kanser olması mı?

attan düştüyse ata binen bazıkişilerde böyle şeyler oluyor.kansere gelnce herkes yaşıyor.bu nasıl bi zihniyet

içiniz soğudu mu peki

sevgili prensesimm

ben seviyorum sezon bitene kadarda izleyeceğim.benimde babam izlemiyor bizde netten izliyoruz ya da minik tvden
ben sadece müdahale edenlere söyledim
Arkadaşlar;

dizi hakkında konuşalım lütfen..
karşılıklı atışma-yazışma şekline döndürmeyelim paylaşım şeklimizi..
lütfen...

peki editörüm

Ben bu filmi büyük zevkle izliyorumm amaa eşim tarihi bildiği içinn bu filimden soğudum diyor ve bakmıyor artıkk

yeni fragman çıkmış yakalayamadım mahinin eline geçmiş defter fortuna süloya aşık...hürrem kaçıracakmış onu offfffffffffffff çok heycanlı

yeni fragman çıkmış yakalayamadım mahinin eline geçmiş defter fortuna süloya aşık...hürrem kaçıracakmış onu offfffffffffffff çok heycanlı
selam wonemlave..konuyla hic alakasi yok ama birsey sorabilirmiyim
su cizelgen hakkinda...ya sahabtan beri ugrasiyorum lilype den cizelge yapamiyorum.is cop kismina gelince olmuyor.bana yardimci olurmusun zahmet olmazsa

allahım yine neler tartışılmış.ben de yinede birşeyler söyleyeyim.bu dizi ve değiştirmeler olcak tabiki.bu tarihimize hakaret boyutuna gelmedikçe ben rahatsız değilim.hürremin gerçekte valideyle böyle takıştığını sanmıyorum.pargalıyla bu kadar muhabbet edebildiğini de.veya izabel,leo neyse işte bir sürü değişiklik var.dizi sonuçta belgesel değil ya.böyle birşeyler olcak.savaş sahnelerinde falan gururlanıyorum.kanuni sultan süleymanın kişiliğine hakaret veya onu küçültücü birşey görürsem izlemem rahatsız olurum ama böyle birşey görmedim.ben seviyorum diziyi ve izliyorum.diziyi de dizi olarak görüyorum.dizide hürrem karakterine bayılıyorum.ama gerçekte düşündüğümde hürreme niye bayılıyım.
neyse demin fragmanı izledimde pargalıyla nigar öpüşüyor yatakta.baya olay var güzel valla

selam wonemlave..konuyla hic alakasi yok ama birsey sorabilirmiyim
su cizelgen hakkinda...ya sahabtan beri ugrasiyorum lilype den cizelge yapamiyorum.is cop kismina gelince olmuyor.bana yardimci olurmusun zahmet olmazsa

yardımcı olayımda lilype den kilo çizelgesiyse dediğin bende yapamadım ...diğerlerini yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…