Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Zebuş katılıyorum
kızlar koşun fragman çıktııııııı
nıgarla pargalı yataktalarr
armin veba olmuşş,isabellada suleymana hep hurremlesın dıyo salak başka kimle olcaktı
birdee ısabella yanındakı kıza hazırlan hurrem sultan bızı kaçırtıcak dedı

[video=youtube;smPT52nszUQ]http://www.youtube.com/watch?v=smPT52nszUQ[/video]

kızlar yeni bölüm fragmanı..

pis isabella kıskançlık krizlerine girmiş hasbam..ayy gıcığım ben buna yaaa gitsin artık..görüntü kirliliğiii

Turuncutime.com'un haberine göre, Brad Pitt Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak oynamak için anlaştı.

Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir bölümde oynamak için dizinin yapımcıları ile 2 Milyon Dolar karşılığında anlaştı. Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinin Savaş sahnelerinde oynayacak. Muhteşem Yüzyıl'ın Brad Pitt'in oynayacağı sahneler önümüzdeki ay çekilecek..

47 yaşındaki Brad Pitt, üç yıl sonra 50 yaşında sinema kariyerine son vereceğini açıklamıştı. Brad Pitt'in Muhteşem Yüzyıl dizisinde oynayacağı Yapım şirketi tarafından bir sır gibi saklanıyor...

[video=youtube;QE6BI6vUWf0]http://www.youtube.com/watch?v=QE6BI6vUWf0[/video]

bradın ne işi varmış ya

bence pargalı nigar olayı nigarın rüyasıdır hemencik aldatmaz canım.....

ama pargalı nigarla aldacak hatceyi sonunu getirecek gibi

sonra kurba prenses süloya aşık oldu sülo bunu bilerek yaptı bir barbara aşıkolsun diye...

hürrem ona yar etmez bilemedi ..............

nigar eğer o günlüktekileri doğrusu ile okursa bu sefer hürrem nigarı kesin ööldürür

Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinde konuk oyuncu olarak oynamak için anlaştı.

Reyting rekorları kıran ve Kanuni Sultan Süleyman'ın döneminin anlatıldığı Muhteşem Yüzyıl dizisi önümüzdeki günlerde Brad Pitt'in kadroya katılması ile gündemin tek konusu olacak gibi görünüyor.

İddiaya göre Brad Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir bölümde oynamak için dizinin yapımcıları ile 2 milyon dolar karşılığında anlaştı. Pitt, Muhteşem Yüzyıl dizisinin Savaş sahnelerinde oynayacak. Muhteşem Yüzyıl'ın Brad Pitt'in oynayacağı sahneler önümüzdeki ay çekilecek

Yok artık Brad Pitt mi?
Çok hoşlanmam kendisinden ama böyle büyük oyuncuyu getirmek büyük başarı.Bir bölümlüğüne katlanıp izlerim diziyi herhalde

Nigar'ın Pargalı'nın koynuna gireceğini sanmıyorum dediğiniz gibi her zaman ki Nigar rüyalarıdır..

Bu arada Brad Pitt mi? alici_bjk arkadaşımın dediği gibi bende pek hoşlanmam Brad Pitt'ten ama diziye büyük bir oyuncu getirmek bilemiyorum,bekleyip göreceğiz.

offf ya hararet bastırıyo artık şu diziyi izlerken anacım ay tüh vah annemmm gibi oldumm
padişahım sizden başlamak istiyorum: ne iyi ettinizde senin yerin benim yanım gibisine cümle kurmakla hürreme güven verdiniz, ama atın artık o prensesi yaaa çok sıktı dövesim gelio yüzü gözü ayrı oynuyoo sizin aşkınıza gölge düşmesinn
validem: hürrem size kartlarını açık oynucak bundan sonra eee siz kaşındınız ama belliki el mi yaman ben mi yaman diyosunuz sonraki bölümlerde yaşarsanız göriciyiizzz inşALLAH :) kızınıza üzüldünüz ama iyi oldu sizde farkındasınız ki nasıl konuşacağını bilmiyo sizi bile kırdı 'cariye' kelimesini kullanarak.. yinede siz yediğinize içtiğinize dikkat ediniz afiyette kalınız :)
hatcee: kız sen ne uyuzsun o hürrem sana o kadar iyilik yaptı bebişini kurtardı sen kalk bide kendine eğlence çıkar ne çabuk unuttun bebeğim ölüo diye ağladığın zamanları senin toto baya kalkmış ksura bakmada ama bebeğine üzüldüm yazık günahsız yavru senin dikkatsizliğinden gitti bileklerini kestin gör bak yine sana hürremin yararı dokunucak..
paşam: o ne hışımdı öle! valla ben sıçradım yerimden bebişine çok üzüldüm oğluşuna doyamadan aldı senden onu rabbim nigarcıkla da iyisin hani bakalım neler olucak ama onun aşkını saygıyla karşılaman da hoş yani
nigar kalfa: aşkından hürremi sattın sana yakıştıramadım tamam hürrem seni tehdit etmiş olabilir ama yapmaman gerektiayıpladım valla yazık ettin hürreme
mAHİ cadısı: sen onca laf söledin seni tek kelimeyle kapak etti :) hürrem kızım bu yerle yeksan eder seni öle
prenses: senin o tutuk tutuk konuşmalarından her daim ne istediğini bilmeyen tavırlarından gına geldi hadi tamam hoş hatunsun ama hürremin bakışları yeter sen daha dün geldin peheeeeyyyy bre hem senin dük'mü ne git ona valla bak adamda dipçik gibi maş napcan kıllı mağara adamı gibi sülümanı o sadece hürreme yar olck hah
hürremimmm: güzel gözlüm sen üzülmee annnnemmmm sennnn bak sülümancığın yanında senden taraf tamam bende kızdım daireni elinden almalarına ses çıkarmamasına ama oda anne yani o kdarda değil ama mahi.ye güzel laf soktun valideninde defterini dürücen ibram paşayıda bi şekilde oyalarsın kara haberde duyulur bu bölümde sen çevir sülümancığa hazır sana inanıyoken günlükteki yazıları doğur bi şehzade daha kazık çak sülümanın yanındaaa

hürrem gönder gitsin şu isabeli.ne varsa sende var zaten

anam çok heyecanlıı ben ne demiştim bi hatırlayın ibram seni aldatsın görrüm senin sultanlığını demedim mi

erkek milleti işte hatce acı çekerken o aşna fişnede hemde nigarla

halvet nigarında hakkı neydi topiğin sloganı ''hepimiz halvetiz''

bired pit geliyomuş gel gelde boyunun ölçüsünü al:82: ancelinada gelirse şaşırmam artık:86:

bi de isabel ne diyor hep hürremlesin.kimle olcaktı...bi kolye yaptı diye hemen havaya girme

çok heyecanlı

son olarak safimum gel öpim seni

pis pargalınında bir açığı oldu sonunda..elbet çıkacak birgün ortaya..

ne oldu büyük aşkına yaahuuu ???

pört gözümüzde binmiş zehirci yakupla aynı gemiyeee..hadi hayırlısı bakem..kurtuluyomuyuz neyiz cnm isabella fortunadan???

bu fragmandanda anlıyoruzki nigar ve pargalı halvet etmişler..

ama pargalı bence nigarın ağzına bir parmak bal çalıyor..hemde zaafına yeniliyor...

eee pargalının suyunun ısınması gerek bi yerden atmışlar odunu..vermişler ateşi

yanlız hürroş iseballayı büyücü ilemi yolluyor...ben pargalının sesine benzettim yaww...anlamadım orayı

sonra mahinin odasından almış sanıırm defteri nigarı...

anladığım şu o defterde bi .ok yok yada okunamadı bi türlü yoksa hürroş rahat etrika peşinde hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…