offf ya hararet bastırıyo artık şu diziyi izlerken anacım ay tüh vah annemmm gibi oldumm
padişahım sizden başlamak istiyorum: ne iyi ettinizde senin yerin benim yanım gibisine cümle kurmakla hürreme güven verdiniz, ama atın artık o prensesi yaaa
çok sıktı
dövesim gelio yüzü gözü ayrı oynuyoo sizin aşkınıza gölge düşmesinn
validem: hürrem size kartlarını açık oynucak bundan sonra eee siz kaşındınız ama belliki el mi yaman ben mi yaman diyosunuz sonraki bölümlerde yaşarsanız göriciyiizzz inşALLAH :) kızınıza üzüldünüz ama iyi oldu sizde farkındasınız ki nasıl konuşacağını bilmiyo sizi bile kırdı 'cariye' kelimesini kullanarak.. yinede siz yediğinize içtiğinize dikkat ediniz afiyette kalınız :)
hatcee: kız sen ne uyuzsun o hürrem sana o kadar iyilik yaptı bebişini kurtardı sen kalk bide kendine eğlence çıkar ne çabuk unuttun bebeğim ölüo diye ağladığın zamanları senin toto baya kalkmış ksura bakmada
ama bebeğine üzüldüm yazık günahsız yavru senin dikkatsizliğinden gitti bileklerini kestin gör bak yine sana hürremin yararı dokunucak..
paşam: o ne hışımdı öle! valla ben sıçradım yerimden
bebişine çok üzüldüm oğluşuna doyamadan aldı senden onu rabbim
nigarcıkla da iyisin hani
bakalım neler olucak ama onun aşkını saygıyla karşılaman da hoş yani
nigar kalfa: aşkından hürremi sattın sana yakıştıramadım
tamam hürrem seni tehdit etmiş olabilir ama yapmaman gerekti
ayıpladım valla yazık ettin hürreme
mAHİ cadısı: sen onca laf söledin seni tek kelimeyle kapak etti :) hürrem kızım bu yerle yeksan eder seni öle
prenses: senin o tutuk tutuk konuşmalarından her daim ne istediğini bilmeyen tavırlarından gına geldi hadi tamam hoş hatunsun ama hürremin bakışları yeter
sen daha dün geldin peheeeeyyyy bre
hem senin dük'mü ne git ona valla bak adamda dipçik gibi maş
napcan kıllı mağara adamı gibi sülümanı o sadece hürreme yar olck hah
hürremimmm: güzel gözlüm sen üzülmee annnnemmmm sennnn bak sülümancığın yanında senden taraf tamam bende kızdım daireni elinden almalarına ses çıkarmamasına ama oda anne yani o kdarda değil ama mahi.ye güzel laf soktun valideninde defterini dürücen ibram paşayıda bi şekilde oyalarsın kara haberde duyulur bu bölümde sen çevir sülümancığa hazır sana inanıyoken günlükteki yazıları doğur bi şehzade daha kazık çak sülümanın yanındaaa