- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
Hürrem'in Cihangir'e gebe kalma zamanı gelmedi mi yahu? Alıştık Hürrem'in şehzadeleri iki haftada imalattan halka sunmasına.
atracım öyle olurmu hürrem sarya geldiinden herkes saldırdı mahi neler yaptı öldüresiye dövdü kızı ne hakkı vardı hürrem çok asil bikere isabele çokda kibar daha ne yapsaydı birkere mahinin hürreme yaptıkları ile asla kıyaslanamaz mahi yılanın tekiydi
mahidevran hürremi çok kıskanıyor bütün kini sadece hürreme sülüman isbeli alsın sesi çıkmayacak onunki aşk değil saplantı sanırım
Mahi' nin kaybedecegi birsey kalmadı sonucta hürrem aldı süleymanı eliden bu yüzden bence hürreme olan kini. Simdi isabella' nin hürreme aynı seyi yasatmasını istiyor.
mahidevran hürremi çok kıskanıyor bütün kini sadece hürreme sülüman isbeli alsın sesi çıkmayacak onunki aşk değil saplantı sanırım
Hürremin üstüne de kaç kişiyle halvete girdi süleyman onun aşkı bu kadar olur işte
zibinim tşk bilgiler için hatice ne oluyormuş ondan bilgi varmı ama hürremede yakışır
bitti bittikitabı bitirdim. hürrem tam bi cadıymış ince ince nasılda işlemiş sülümanı tam 35 yıl sutan ona sadık kalmış,haremihürrem için kapatmış
hürrem ölüm döşşeğinde sülümana 'senden nefret ediyorum,seni 35 yıl boyunca hiç sevmedimbeyazid senin oğlun değil(burda sselim tahta çıksn diye yalan
söylüyor.ölürken bile) beyazid ibrahimin oğlu,bu da benden osmanlıya hediye olsun diyo
şimdi mezarımda asırlarca mutlu yatabilirim diyosülümanda kahrından 5 yıl boyunca hayatına kimseyi almayıp,çatlayarak ölüyor
ne kadınmış beee
ablacım hatce ibramla evliymiş.sadece bu anlatılmışzibinim tşk bilgiler için hatice ne oluyormuş ondan bilgi varmı ama hürremede yakışır
hürremin özgürlüğünü elinden almışlar.o da bunu yapmışHürreme ne yakışırZebuşun dediklerini okudun mu bunlar mı yakışır
evet bi sürü sapık ilişki,kızlar saraydan hiç çıkmamışhürreme sultanlık yakışır haremi kapattırmakla iyi yapmış yazık ordaki kızlara onlar saray içinde hepsi gün yüzü görmeden hastalıktan ölüyorlarmış
ben zekasına hayran kaldımYani şaka maka kadın dediğini yapmış osmanlıdan intikamını almış en pısırık oğlunu tahta geçirtip osmanlının duraklama devrini başlatmışneyine hayran olcam o şeytanın
ablacım hatce ibramla evliymiş.sadece bu anlatılmış
onun düışında hep hürrem-ibram didişmesi anlatılmış
hürremin özgürlüğünü elinden almışlar.o da bunu yapmış
evet bi sürü sapık ilişki,kızlar saraydan hiç çıkmamış
hüürremde haremde yangın çıkartıp herkesi göndermiş
ben zekasına hayran kaldımiyi ki osmanlı bitmiş yoksa hepimiz birer cariye olurduk şimdi
Hürrem ya oyunu kuralına göre oynayıp zirveye çıkacaktı ya da kendisine dayatılan hayatı yaşayarak haremdeki diğer kızlar gibi ölünce silinip gidecekti. Tam bir yol ayrımı. Bu yol ayrımında tercihini ilkinden yana kullanarak sıfırdan zirveye çıkmayı başarmıştır Hürrem. Ve zirvede kalabilmeyi de. Bu yüzden seveni de çok, nefret edeni de. Ben her zaman seviyorum.
Zebuşum bunun için hürreme değil sanırım atamıza dua etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?