Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Mahi dövdü, yemegine zehir koydu. Neden? Süleymanı kaybedicek diye..
Hürrem prensese sandık icinde yılan gönderdi besleyip, bakması icin degil herhalde.. Süleyman olmasaydı ölecekti prenses. Oda aynı sekilde süleymanı kaybedicek diye korktu ve hala korkuyor. Mahi gibi gözü hic birsey görmüyor, engel tanımıyor.
Yeni bölümünde de yardımcısına git onun canını al dedi. Yani bunun da amacı apacık belli. İyi niyet aramak bana göre abes olur.
Yani hürrem' de suan cok sey yapıyor.. Hürrem saraya geldiginde farklı düsünceler icindeydi sonradan asık oldu padisaha. Mahidevran icin, alıcam süleymanı onun elinden dedi, süleyman benim dedi.. Herkes ask, ask, ask dedi. E, suan aynı seyleri hürrem yapıyor prensese? Yani o zaman Mahi haksızken suan hürrem nasıl haklı buna anlam veremiyorum..
Mahi' nin hürremi dövmeye hakkı olmadıgı gibi hürreminde prensesi ödürmeye ona kötü davranmaya bir hakkı yok.

Hangi sey hürremi mahi' den farklı kılıyor??
İkisinin' de amacı aynı Süleymanı baskasına kaptırmamak..
Ben mahiyle hürrem arasında bu yüzden bir fark göremiyorum acıkcası. Mahi kadar hürrem' de tehlikeli.
Mahi hürremi öldürmek istedi, hürrem' de prensesi öldürmek istiyor.

mahidevran hürremi çok kıskanıyor bütün kini sadece hürreme sülüman isbeli alsın sesi çıkmayacak onunki aşk değil saplantı sanırım

mahidevran hürremi çok kıskanıyor bütün kini sadece hürreme sülüman isbeli alsın sesi çıkmayacak onunki aşk değil saplantı sanırım

Mahi' nin kaybedecegi birsey kalmadı sonucta hürrem aldı süleymanı eliden bu yüzden bence hürreme olan kini. Simdi isabella' nin hürreme aynı seyi yasatmasını istiyor.

Mahi' nin kaybedecegi birsey kalmadı sonucta hürrem aldı süleymanı eliden bu yüzden bence hürreme olan kini. Simdi isabella' nin hürreme aynı seyi yasatmasını istiyor.

Hürremin üstüne de kaç kişiyle halvete girdi süleyman onun aşkı bu kadar olur işte

aman erkekler işte hepsi böyle pargalı hatice için ölüyordu noldu kadın bi hastalandı nigarı alıverdi koynuna

bitti bitti kitabı bitirdim. hürrem tam bi cadıymış ince ince nasılda işlemiş sülümanıtam 35 yıl sutan ona sadık kalmış,haremihürrem için kapatmış

hürrem ölüm döşşeğinde sülümana 'senden nefret ediyorum,seni 35 yıl boyunca hiç sevmedim beyazid senin oğlun değil(burda sselim tahta çıksn diye yalan

söylüyor.ölürken bile) beyazid ibrahimin oğlu,bu da benden osmanlıya hediye olsun diyo

şimdi mezarımda asırlarca mutlu yatabilirim diyo sülümanda kahrından 5 yıl boyunca hayatına kimseyi almayıp,çatlayarak ölüyor

ne kadınmış beee

hürreme sultanlık yakışır haremi kapattırmakla iyi yapmış yazık ordaki kızlara onlar saray içinde hepsi gün yüzü görmeden hastalıktan ölüyorlarmış

Yani şaka maka kadın dediğini yapmış osmanlıdan intikamını almış en pısırık oğlunu tahta geçirtip osmanlının duraklama devrini başlatmış neyine hayran olcam o şeytanın

zibinim tşk bilgiler için hatice ne oluyormuş ondan bilgi varmı ama hürremede yakışır
ablacım hatce ibramla evliymiş.sadece bu anlatılmış

onun düışında hep hürrem-ibram didişmesi anlatılmış
Hürreme ne yakışır Zebuşun dediklerini okudun mu bunlar mı yakışır
hürremin özgürlüğünü elinden almışlar.o da bunu yapmış
hürreme sultanlık yakışır haremi kapattırmakla iyi yapmış yazık ordaki kızlara onlar saray içinde hepsi gün yüzü görmeden hastalıktan ölüyorlarmış
evet bi sürü sapık ilişki,kızlar saraydan hiç çıkmamış

hüürremde haremde yangın çıkartıp herkesi göndermiş
Yani şaka maka kadın dediğini yapmış osmanlıdan intikamını almış en pısırık oğlunu tahta geçirtip osmanlının duraklama devrini başlatmış neyine hayran olcam o şeytanın
ben zekasına hayran kaldım iyi ki osmanlı bitmiş yoksa hepimiz birer cariye olurduk şimdi

Hürrem ya oyunu kuralına göre oynayıp zirveye çıkacaktı ya da kendisine dayatılan hayatı yaşayarak haremdeki diğer kızlar gibi ölünce silinip gidecekti. Tam bir yol ayrımı. Bu yol ayrımında tercihini ilkinden yana kullanarak sıfırdan zirveye çıkmayı başarmıştır Hürrem. Ve zirvede kalabilmeyi de. Bu yüzden seveni de çok, nefret edeni de. Ben her zaman seviyorum.

Zebuşum bunun için hürreme değil sanırım atamıza dua etmek lazım

yani en azından ezdirmemiş kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…