canım benimben O*na her gün teşekkür ediyorum
hee hürremde iyi yapmış ama insanların hayatlarıyla oynarsınız haaalın size oyun
hürrem bi uşak daha mı yapacak ????
Hürrem'in hastasıyım nolursa olsunn..çok zeki ve güçlü bir kadın.saraya kuçuk yaşta geldi ve suleymanın aklını aldı dizide başka kadınlar sureklı gırıyor ama heyecan olsun dıye yapıyorlar gerçeğınde böyle değil.osmanlıda kadınlar açısından ılkleri başarıyor yavrum benmharemi kapattırıyor nıkah kıydırıyor bunlar çok buyuk şeyler yarım asırlık osmanlı için hepsınede mustahak yaptıklarında helal olsun dıyorum ! suleymanda kanmasaymış canım koskoca padişah yapmasaymış madem kadın aklına uymasaymış buarada yenı bolumde mahicik ve valıde nasıl sınır oluyolar hürrem benden oncekılerı ezdıgım gıbı onu da ezıcem dıyınce ama nigar yıne karıştırıyor sanırım bişeyler ya of.. neyse isabel ölsünde kım öldururse oldursun
ablacım hatce ibramla evliymiş.sadece bu anlatılmış
onun düışında hep hürrem-ibram didişmesi anlatılmış
hürremin özgürlüğünü elinden almışlar.o da bunu yapmış
evet bi sürü sapık ilişki,kızlar saraydan hiç çıkmamış
hüürremde haremde yangın çıkartıp herkesi göndermiş
ben zekasına hayran kaldımiyi ki osmanlı bitmiş yoksa hepimiz birer cariye olurduk şimdi
Yani şaka maka kadın dediğini yapmış osmanlıdan intikamını almış en pısırık oğlunu tahta geçirtip osmanlının duraklama devrini başlatmışneyine hayran olcam o şeytanın
aynı hissiyatları paylaşıyorum canım.Mahi dövdü, yemegine zehir koydu. Neden? Süleymanı kaybedicek diye..
Hürrem prensese sandık icinde yılan gönderdi besleyip, bakması icin degil herhalde..Süleyman olmasaydı ölecekti prenses. Oda aynı sekilde süleymanı kaybedicek diye korktu ve hala korkuyor. Mahi gibi gözü hic birsey görmüyor, engel tanımıyor.
Yeni bölümünde de yardımcısına git onun canını al dedi. Yani bunun da amacı apacık belli. İyi niyet aramak bana göre abes olur.
Yani hürrem' de suan cok sey yapıyor.. Hürrem saraya geldiginde farklı düsünceler icindeydi sonradan asık oldu padisaha. Mahidevran icin, alıcam süleymanı onun elinden dedi, süleyman benim dedi.. Herkes ask, ask, ask dedi. E, suan aynı seyleri hürrem yapıyor prensese? Yani o zaman Mahi haksızken suan hürrem nasıl haklı buna anlam veremiyorum..
Mahi' nin hürremi dövmeye hakkı olmadıgı gibi hürreminde prensesi ödürmeye ona kötü davranmaya bir hakkı yok.
Hangi sey hürremi mahi' den farklı kılıyor??
İkisinin' de amacı aynı Süleymanı baskasına kaptırmamak..
Ben mahiyle hürrem arasında bu yüzden bir fark göremiyorum acıkcası. Mahi kadar hürrem' de tehlikeli.
Mahi hürremi öldürmek istedi, hürrem' de prensesi öldürmek istiyor.
aynı hissiyatları paylaşıyorum canım..fikrim tamamen böyle..yok akıllı kadınmış, yok zeki kadınmış..
kanuniyi şehzade mehmeti öldürmesine teşvik edecek kadar ileri giden bir zihniyet, zeki olsa akıllı olsa ne olur..
Allah böylelerinin çirkefinden korusun..
iyi düşünürsek, onun bu ihtirasının sonuçları taaa bizlere kadar dokunuyordur..
Bakıyorum bir araki koyu Hürrem'ciler şimdi düşman olmuş..
Arkadaşlar Hürrem Şehzade Mehmet'i öldürmeye teşvik etmedi..
Mehmet babasına suikast hazırlıyordu babası bunu öğrenince oğlunu öldürttü... :)
Ki Hürrem Sultan gerçekten devlet gibi kadınmış o zamanlar.
Sevmek zorundasınız demedim.
Sadece 180 derece değişim neden onu çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?