Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Eşim iyiki o devirde yaşamamışım kadın dırdırından adam ölürdü diyor...

İsabella sinirimi bozuyor hele o sus kalmış gibi konuşması yokmu ağzını açıp kafasını sağ sola sallayarak konuşması deli ediyor..
Acaba normal hayatta o kız nasıl biri merak ettim....

Sülüman bence onunla halvete girmez ''umarım''

Bide merak ettiğim acaba Nigar pargalıdan hamile kalacakmı hani sarayda meşur yaa ilk gece hopp hamile kalıyorlar.

[video=youtube;PwOll4nV5Cw]http://www.youtube.com/watch?v=PwOll4nV5Cw[/video]

bu sülüman halvete girdiyse fortuna ile eğerrrr................

inanmıyorum ya fragmana bak herkes ikili oynuyor yuh yaniii....
öfff isabellayı öpüyor sülüman canım sıkıldı bak şimdi...

bu hafta felaket karışık yaaa..kaçırılamazzzz..

güya pargalı prensesi zehirletip nigara, hürremin üzerine yıkmaya çalışıyor..

ama gülağa nigarı zehiri dökerken görüyor..

şöylede olabilir önce hürrem nigara git bunları ortadan kaldır demiş,nigarda bunu gidip pargalıya yetiştirince;ibraam öyle demiş olabilir :26:

ya sülüman eğer ki halvet ettiysen kurbağa prensesle varya boyunun altında kal emiii...

bu arada armin öldü ya..bir çocuk sevdim dizisine geçmiş bugün gördüm..

bana sülüman halvete girmiycek de hürreme öyle gösterecek gibi geliyor.tabi girebilir de,hiç belli olmaz.Bu nigarın sonu ne olcak merak ediyorum tahmin de edemiyorum.bi de şu sümbülü severdim ona da sinir olmaya başladım.

Su hürreme sinir oluyorum ya bir efelenmeler, kendini birsey sanmalar, herkese meydan okumalar.
Dizi ilk basladıgında da bu yanı vardı hatta sadece bunlar icin halvete gitmeye can atıyordu yok sultan olucam, sehzade dogurucam, herkese hükmedicem bla bla blaa..
Simdi de aynı ek olarak ask kısmı eklendi sadece.
Herseye burnunu sokuyor, herkesin gözünü korkutmaya calısıyor.. Onu yaparım, bunu yaparım..

Elime verseler bir kasık suda bogucam o derece sinir oluyorum artık..

ayyyy çok heyecanlı yaaaa ne oluyor ki sanırım prenses fortunoo giriyor halvete ahh süleymann ahh bunuda mı halvete aldın be adam:)
peki prenses ölüyor mu yani şimdi ayy çok mera ettim yaaa hemen çarşamba olsun

aynen aynen bende ya be kadın sende mahidevrana yaptın aynı şeyleri fortuna yapınca neden kızıyorsun bir de bi takım havalar yok ben mahidevran değilim yok ben şunu yaparım bunu yaparım bütün çetrefilli şeyler hürremde yani

atracım öyle olurmu hürrem sarya geldiinden herkes saldırdı mahi neler yaptı öldüresiye dövdü kızı ne hakkı vardı hürrem çok asil bikere isabele çokda kibar daha ne yapsaydı birkere mahinin hürreme yaptıkları ile asla kıyaslanamaz mahi yılanın tekiydi

Hürrem'in Cihangir'e gebe kalma zamanı gelmedi mi yahu? Alıştık Hürrem'in şehzadeleri iki haftada imalattan halka sunmasına.

aaa öyle olur mu canım hürrem askı icin yapıyor..

Eee tamam işte şimdi de hürrem yapıyo kendinden sonra gelenlere ne fark var ki :44:farkı hürremin sevimli olması mı sevgi abla keşke meryem uzerli oynamasaydı şu rolü ya :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…