yavuz bahadıroğlunun kitaplarını okursanız gerçekleri okumuş olursunuz; kugularla beynimizi doldurup ejdadımızdan nefret etmemizi sağlamak için uğraşan onları kötülemek isteyenlerin ekmeklerinede yağ sürmemiş oluruz...
evet en başından aldatmış.hamile kalmak için bir kere halvet yetmemiş.o da napsın harem ağasını sıkıştırmış
zaten hadımların ya cinsel organlarını keserlermiş ya da ayalarını ezerlermiş.off ne kötü bi şey di mi kanka:26:
:
amansafimum işte neysehürremde doğurmadı gitti
cihangir gelcek daha.halvet isteriz
evet en başından aldatmış.hamile kalmak için bir kere halvet yetmemiş.o da napsın harem ağasını sıkıştırmış
zaten hadımların ya cinsel organlarını keserlermiş ya da ayalarını ezerlermiş.off ne kötü bi şey di mi kanka:26:
aynen öyle:13:çok güzel özetlemişsiniz
ilaç yaptırdığı kadında hürrem ölene kadar onun yardımcısı oluyor,sonrada sülümana bi gerçeği söylüyor ve kellesi gidiyor
ne olduğunu yazmayayı heyecanı kaçmasın
bir hürrem masalını okudum ben
kurbağa prenses gerçekte varmış ama adı juliaymış ve bu kadar kalmıyor sarayda
halvete de girmemiş.off gitsin ya
canımmmyazarım tabi...kitabın adı bir hürrem masalı oku çok beğeneceksin
Ben diyom size demi hürremi sevmeyin beni sevin diyeeehürremde kimmiş ayollll
Ben hürremi sevmiyorum 1- sen 2- daye hatun 3- isabella:92:
MuhteşemYüzyıl'ın kadrosunda sürpriz bir isim...
2005 Miss Turkey Güzeli Hande Subaşı, diziye konuk oyuncu olarak katılacak.
Subaşı, Bali Bey'in eski yavuklusu 'Saliha' karakterini canlandıracak. Armin'in ölmesiyle yıkılan Bali Bey, Budin'e gitmeden memleketi Semendire'ye gidecek ve burada çocukluğundan beri tanıdığı Saliha'nın hala kendisini beklemekte olduğunu öğrenecek.
ya bu mahidevran ne kadar acaip bir kadın yaa.isabella hareme geldi sülümanla halvet edecek kadının bi zil takıp oynamadığı kaldı..nelerden haz alıyor yarebbim yaaa
ya bu mahidevran ne kadar acaip bir kadın yaa.isabella hareme geldi sülümanla halvet edecek kadının bi zil takıp oynamadığı kaldı..nelerden haz alıyor yarebbim yaaa
Ya nasılsa ona birşey olmayacak göremiyordu süleymanı yine göremeyecek hemde Hürremden intikamını alacak.Ben olsam bende sevinirdim bana yar olmadı onada olmasın
evet çok haklısın hani sülümanı çok seviyordu yoooo o sadece hürremden kısanıyor diğer kadınlar umurunda değil
yok artık..her gelen kadın içinde sevinilmez heralde..neden sevindiğini bende anlıyorum ama her başka bir kadında 32 dişinide göstermesin yavvv..yakışmadı
ayy bı gıcık prensese bak güya şımarıyor..ben süleymanla kalıcam..hadi ordan beeee
Gurbaaa prenses nolcak.Hürrem çok sinir oldu bunun altında kalmaz Hürrem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?