Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Sözlerinize katılıyorum arkadaşım. Sözü edilen senaryolar tamamen kurgu. Gerek haremde yaşananlar, gerekse saray içinde yaşananlar, saray dışında kimsenin bilmediği şeyler. Bizlere yansıtılanlar ise, Osmanlıyı tamamen uçkuruna ve zevke düşkün gösterme çabalarıdır. Ve düşünün ki Kanuni gibi bir padişahın zaferleri dünyayı inletmiş. Bunların yerine bu tür uydurma senaryoların gerçek gibi anlatılması çok düşündürücü:26: Dizi tamamen kurgu, ama Osmanlı düşmanlarının yazdığı kitaplarında ciddiye alınıp, gerçek kabul edilmesi anlaşılır değil. Ejdadımıza biraz saygı lütfen

evet kanka yaa adamlara üzülüyorum yazık değil mi ya sevişmek onlarında hakkı
demek ki ezmekle hata yapmışlar bak düzelmiş gene

sağol kuzucum benim hemen alıp okumayı düşünüyorum

MuhteşemYüzyıl'ın kadrosunda sürpriz bir isim...

2005 Miss Turkey Güzeli Hande Subaşı, diziye konuk oyuncu olarak katılacak.

Subaşı, Bali Bey'in eski yavuklusu 'Saliha' karakterini canlandıracak. Armin'in ölmesiyle yıkılan Bali Bey, Budin'e gitmeden memleketi Semendire'ye gidecek ve burada çocukluğundan beri tanıdığı Saliha'nın hala kendisini beklemekte olduğunu öğrenecek.

Ben hürremi sevmiyorum 1- sen 2- daye hatun 3- isabella:92:

Hürrem fesat sen beni sev daye kadın zaten benim adamım

Vali bey kesin salihayla görüşür allahın izniyede evlenir azracım

prensese ölümmmm
sülüman kendine gel,şöyle bir sars kendini,bak sen hürreme aşıksınnn yapma etme

ya bu mahidevran ne kadar acaip bir kadın yaa.isabella hareme geldi sülümanla halvet edecek kadının bi zil takıp oynamadığı kaldı..nelerden haz alıyor yarebbim yaaa

ya bu mahidevran ne kadar acaip bir kadın yaa.isabella hareme geldi sülümanla halvet edecek kadının bi zil takıp oynamadığı kaldı..nelerden haz alıyor yarebbim yaaa

Ya nasılsa ona birşey olmayacak göremiyordu süleymanı yine göremeyecek hemde Hürremden intikamını alacak.Ben olsam bende sevinirdim bana yar olmadı onada olmasın

evet çok haklısın hani sülümanı çok seviyordu yoooo o sadece hürremden kısanıyor diğer kadınlar umurunda değil

Ya nasılsa ona birşey olmayacak göremiyordu süleymanı yine göremeyecek hemde Hürremden intikamını alacak.Ben olsam bende sevinirdim bana yar olmadı onada olmasın

yok artık..her gelen kadın içinde sevinilmez heralde..neden sevindiğini bende anlıyorum ama her başka bir kadında 32 dişinide göstermesin yavvv..yakışmadı

ayy bı gıcık prensese bak güya şımarıyor..ben süleymanla kalıcam..hadi ordan beeee

evet çok haklısın hani sülümanı çok seviyordu yoooo o sadece hürremden kısanıyor diğer kadınlar umurunda değil

dimi ablacım bende onu anlamadım işte..yalanmış aşkı demek ki sadece hürrem saplantısı var o kadının yoksa süleyman bahanee

bu süleymanda bir iş var bence...Hürrem ona gelip konuşunca süleyman müzip şekilde gülüyordu var var bir iş var bence...

Gurbaaa prenses nolcak.Hürrem çok sinir oldu bunun altında kalmaz Hürrem

OFFFFFFFFF çattt diyee çatlayacağım yaaa süleymannn neden bu kadını tutuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.......................

ama tavırlarından sanki hürremi verem etmek için yapıyo gibi geliyo

Gurbaaa prenses nolcak.Hürrem çok sinir oldu bunun altında kalmaz Hürrem

bi özgüven gelmiş bu pörtlek prensesee..bir havalar bir cakalar allahım yarebbim...sülümanda sülüman tutuştu hatun..şımarık şımarık konuşmalarınada uyuz oldum yaaa

ama var bu sülümanda bir haller sanki mahsus yapıyor hürreme..ama has odayada alıyor anlamadım gitti..yada alıp hasodaya verecek cezasını prensesin..hani barbardık hani kabaydık diyip gönderiverir mi acep??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…