Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

ayyy çok şoklardayım yaaa
o selim haremağasındansa eğer demek ki hürrem ta en başında süleymanı aldatmış desene çünkü mustafadan sonra selim oluyor değil mi sonra beyazıd
vay hürrem vayy ne kin ama
ya nasıl o kadar kine rağmen cilve milve yapmış hayret yani çok fena kadın yaaa çokk
demek haremağasının ezmişler ama iyileşmiş cinsel organı demek ki kesmemekle hata etmişler kanka adamın şeyini

belgeseli izliyoruum.eski bölümleri görünce nasıl hoşuma gidiyor.o zamanlar bi başkaydı ya.yine o kadar güzel olsun.gerçi şimdi de bayılıyorum.çok güzel dizi

bende kitabı okuyorum...hürrem birkere süleymanla yatıyor...tadına doyamıyor...ama süleyman hemen ertesi gün .çağırmıyor bekliyor yok...oda harem ağsını tehtit ediyor çünkü hürremin nakışhanedeki arkadaşını hamile bırakıyor....adamada bıu sırrı bildiğini söylüyor...gözde oluncada kızı yanındaki yardımıcısına ilaç yaptırıp bebeğin düşecek diye içirtiyor..kız zehirlenip ölüyr...haremağsı anlıyor hürremden nefret ediyor ama korkuyorda...baheçede yatıyor....hamile kalıncada padişahtan diyor...adamı öldürtüyor....

yani hürremin ilk çocuğu selimmiş..dizide mehmet doğuyor önce sonra selim beyazıd diye biliyorum..

süleyam çok şaşırıyor aynı bir erkek gibi zevk duyuyor,sadece görevi gibi davranmıyor hürrem...o şeytan günahkar diyip duruyor ondan yaklaşamıyor....ama dayanamıyor...

dizideki hürrem çok masum kitaptaki çok fena ......dizideki mahi sinsice işler yapıypor ama kitapda henüz okuduğum yere kadar bişeyy yapmıyor...hatta mustafayı zehirletiyor hürrem...mahi anlıyor ama bişey yapamıyor...hamamda kavga ediyor...
ama hürrem odasına gelip yüzünü yanındaki yardımcısına parçalarcasına tırnaklatıp ..kanuninin karşısına çıkmıyor..harem ağsı görünce korkuyor...mahinin yanına gidiyor bişey yok..sanıyorki mahi hürremi parçalamış mahiyi dövüyor..ve sürüyr manisaya...

Yazarın hayal gücü epey genişmiş

zaten meral okay'ında dediği gibi..tarihte şu şöyle bu böyle diye yazılmıyor..asıl gerçeği kimse bilmiyor..yani çoğu şey kurgu hem dizide hemde kitaplarda...

asıl gerçeği kimse tam olarak bilmiyor bence..kitabıda acaip merak ettim buarada alıp okuyacağım..ama hangisi?? piyasaya baktım onlarca kitap var hürremle ilgili..hangisi daha fazla gerçeği yansıtıyor??

ayyy pörtlek gözlü prensesde oyuncu olarak belgeselde....gitmeyecekmi buuu...

nigar yok...daye yokk........

ya bu pörtlek prenses normaldede böyle mıymırık konuşuyormuş meğerse...

haticede ne öyle erkek gibi oturmuş..güya hatice sultanı anlaıyor..allahım allahım

Ben okuduğunuz kitabın yazarını kastetmiştim. Diziyi en başından beri takip ediyorum zaten.

bencede ben bu kadar detayıyla gerçeği yansıttığını düşünmüyorum kitabında dizininde..

ama diziyi zevkle izliyorum..ziraa kurgulandığı yazıyor başında..

bencede ben bu kadar detayıyla gerçeği yansıttığını düşünmüyorum kitabında dizininde..

ama diziyi zevkle izliyorum..ziraa kurgulandığı yazıyor başında..

Benimde ilgiyle kaçırmadan takip ettiğim tek dizi şu an. Yarın ki bölümü iple çekiyorum

yavuz bahadıroğlunun kitaplarını okursanız gerçekleri okumuş olursunuz; kugularla beynimizi doldurup ejdadımızdan nefret etmemizi sağlamak için uğraşan onları kötülemek isteyenlerin ekmeklerinede yağ sürmemiş oluruz...

zebuşum ben kaçırmışım ya bu kitabın adı nedır? Yazarı kimdır çok merak ettm alıp okumak istiyorum:26: bi yazsan bana

geçenlerde kenan erçetingöze konuktu..tadında bırakmak istiyorum dedi..

yawww ne tadı geçen sene ocakta başladı bu dizi bu ocakta senesi dolacak....her haftada ayrı heycan var...saçma yani 1,5 sene kalabilirdi....ama kadın dinç dursada yaşı var...belki yoruldu..

amansafimum işte neyse hürremde doğurmadı gitti

cihangir gelcek daha.halvet isteriz
evet en başından aldatmış.hamile kalmak için bir kere halvet yetmemiş.o da napsın harem ağasını sıkıştırmış

zaten hadımların ya cinsel organlarını keserlermiş ya da ayalarını ezerlermiş.off ne kötü bi şey di mi kanka:26:
aynen öyle:13:çok güzel özetlemişsiniz

ilaç yaptırdığı kadında hürrem ölene kadar onun yardımcısı oluyor,sonrada sülümana bi gerçeği söylüyor ve kellesi gidiyor

ne olduğunu yazmayayı heyecanı kaçmasın
bir hürrem masalını okudum ben
ayyy pörtlek gözlü prensesde oyuncu olarak belgeselde....gitmeyecekmi buuu...

nigar yok...daye yokk........
kurbağa prenses gerçekte varmış ama adı juliaymış ve bu kadar kalmıyor sarayda

halvete de girmemiş.off gitsin ya
zebuşum ben kaçırmışım ya bu kitabın adı nedır? Yazarı kimdır çok merak ettm alıp okumak istiyorum:26: bi yazsan bana

canımmm yazarım tabi...kitabın adı bir hürrem masalı oku çok beğeneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…