kanka ne faydalanması.kadın ilk günden yemin etmiş sizi mahvedecem diye,çok kinliymiş
bende azcık kinciyimama sabırlı değilim :2:
selimi de bi haremağasından yapmış.adamın şeyi yerindeymiş,ezmişler şeyini geri dönmüş erkekliği
ayy çok açık oldu ama ancak bu kadar sadeleştirdim
he işte ne diyodum hürrem ilk gece sülümanla olmuş,sonra haremağasıyla.hamile kalıncada adamı öldürtmüş
öyle işte canım
bende kitabı okuyorum...hürrem birkere süleymanla yatıyor...tadına doyamıyor...ama süleyman hemen ertesi gün .çağırmıyor bekliyor yok...oda harem ağsını tehtit ediyor çünkü hürremin nakışhanedeki arkadaşını hamile bırakıyor....adamada bıu sırrı bildiğini söylüyor...gözde oluncada kızı yanındaki yardımıcısına ilaç yaptırıp bebeğin düşecek diye içirtiyor..kız zehirlenip ölüyr...haremağsı anlıyor hürremden nefret ediyor ama korkuyorda...baheçede yatıyor....hamile kalıncada padişahtan diyor...adamı öldürtüyor....
yani hürremin ilk çocuğu selimmiş..dizide mehmet doğuyor önce sonra selim beyazıd diye biliyorum..
süleyam çok şaşırıyor aynı bir erkek gibi zevk duyuyor,sadece görevi gibi davranmıyor hürrem...o şeytan günahkar diyip duruyor ondan yaklaşamıyor....ama dayanamıyor...
dizideki hürrem çok masum kitaptaki çok fena ......dizideki mahi sinsice işler yapıypor ama kitapda henüz okuduğum yere kadar bişeyy yapmıyor...hatta mustafayı zehirletiyor hürrem... mahi anlıyor ama bişey yapamıyor...hamamda kavga ediyor... ama hürrem odasına gelip yüzünü yanındaki yardımcısına parçalarcasına tırnaklatıp ..kanuninin karşısına çıkmıyor..harem ağsı görünce korkuyor...mahinin yanına gidiyor bişey yok..sanıyorki mahi hürremi parçalamış mahiyi dövüyor..ve sürüyr manisaya...
Yazarın hayal gücü epey genişmiş
yazar neyi çekeceğini iyi biliyor...öyle olmasa her hafta heycanla izlenmezdi sanırım
Ben okuduğunuz kitabın yazarını kastetmiştim. Diziyi en başından beri takip ediyorum zaten.
bencede ben bu kadar detayıyla gerçeği yansıttığını düşünmüyorum kitabında dizininde..
ama diziyi zevkle izliyorum..ziraa kurgulandığı yazıyor başında..
Ben okuduğunuz kitabın yazarını kastetmiştim. Diziyi en başından beri takip ediyorum zaten.
bu arada validemiz bu sezon ölüyor..birdahaki sezonda yok
bak buna üzülürüm...seviyorum validemizi.....
bitti bittikitabı bitirdim. hürrem tam bi cadıymış ince ince nasılda işlemiş sülümanı tam 35 yıl sutan ona sadık kalmış,haremihürrem için kapatmış
hürrem ölüm döşşeğinde sülümana 'senden nefret ediyorum,seni 35 yıl boyunca hiç sevmedimbeyazid senin oğlun değil(burda sselim tahta çıksn diye yalan
söylüyor.ölürken bile) beyazid ibrahimin oğlu,bu da benden osmanlıya hediye olsun diyo
şimdi mezarımda asırlarca mutlu yatabilirim diyosülümanda kahrından 5 yıl boyunca hayatına kimseyi almayıp,çatlayarak ölüyor
ne kadınmış beee
geçenlerde kenan erçetingöze konuktu..tadında bırakmak istiyorum dedi..
amansafimum işte neyseevet cnm aynenn belgesel var ızlıcem bende bakalm nasıl olucak merak edıyorummzebusummm İstanbul ili Eminönü ilçesindeki Süleymaniye Külliyesi’nin içerisinde Kanuni Sultan Süleyman Türbesi’nin yanında bulunan bu türbe 1558 yılında Hürrem Sultan için Kanuni Sultan Süleyman tarafından 1558 yılında Mimar Sinan’a yaptırılmıştır.
Türbe içerisinde Hürrem Sultan’dan başka Sultan II. Selim’in şehzadesi Mehmet ile Kanuni Sultan Süleyman’ın kız kardeşi Hatice Sultan’ın kızı Hanım Sultan gömülüdür.böyle bi bilgi buldum ama amaan nolduysa oldu bız halvete bakalmhurrem yıne doğurcak
evet en başından aldatmış.hamile kalmak için bir kere halvet yetmemiş.o da napsın harem ağasını sıkıştırmışayyy çok şoklardayım yaaa
o selim haremağasındansa eğer demek ki hürrem ta en başında süleymanı aldatmış desene çünkü mustafadan sonra selim oluyor değil mi sonra beyazıd
vay hürrem vayy ne kin ama
ya nasıl o kadar kine rağmen cilve milve yapmış hayret yani çok fena kadın yaaa çokk
demek haremağasının ezmişler ama iyileşmiş cinsel organı demek ki kesmemekle hata etmişler kanka adamın şeyini
aynen öyle:13:çok güzel özetlemişsinizbende kitabı okuyorum...hürrem birkere süleymanla yatıyor...tadına doyamıyor...ama süleyman hemen ertesi gün .çağırmıyor bekliyor yok...oda harem ağsını tehtit ediyor çünkü hürremin nakışhanedeki arkadaşını hamile bırakıyor....adamada bıu sırrı bildiğini söylüyor...gözde oluncada kızı yanındaki yardımıcısına ilaç yaptırıp bebeğin düşecek diye içirtiyor..kız zehirlenip ölüyr...haremağsı anlıyor hürremden nefret ediyor ama korkuyorda...baheçede yatıyor....hamile kalıncada padişahtan diyor...adamı öldürtüyor....
yani hürremin ilk çocuğu selimmiş..dizide mehmet doğuyor önce sonra selim beyazıd diye biliyorum..
süleyam çok şaşırıyor aynı bir erkek gibi zevk duyuyor,sadece görevi gibi davranmıyor hürrem...o şeytan günahkar diyip duruyor ondan yaklaşamıyor....ama dayanamıyor...
dizideki hürrem çok masum kitaptaki çok fena ......dizideki mahi sinsice işler yapıypor ama kitapda henüz okuduğum yere kadar bişeyy yapmıyor...hatta mustafayı zehirletiyor hürrem...mahi anlıyor ama bişey yapamıyor...hamamda kavga ediyor...
ama hürrem odasına gelip yüzünü yanındaki yardımcısına parçalarcasına tırnaklatıp ..kanuninin karşısına çıkmıyor..harem ağsı görünce korkuyor...mahinin yanına gidiyor bişey yok..sanıyorki mahi hürremi parçalamış mahiyi dövüyor..ve sürüyr manisaya...
bir hürrem masalını okudum benzaten meral okay'ında dediği gibi..tarihte şu şöyle bu böyle diye yazılmıyor..asıl gerçeği kimse bilmiyor..yani çoğu şey kurgu hem dizide hemde kitaplarda...
asıl gerçeği kimse tam olarak bilmiyor bence..kitabıda acaip merak ettim buarada alıp okuyacağım..ama hangisi?? piyasaya baktım onlarca kitap var hürremle ilgili..hangisi daha fazla gerçeği yansıtıyor??
kurbağa prenses gerçekte varmış ama adı juliaymış ve bu kadar kalmıyor saraydaayyy pörtlek gözlü prensesde oyuncu olarak belgeselde....gitmeyecekmi buuu...
nigar yok...daye yokk........
zebuşum ben kaçırmışım ya bu kitabın adı nedır? Yazarı kimdır çok merak ettm alıp okumak istiyorum:26: bi yazsan bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?