Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürremciğimmm, valide mahi ve ibrahim şeytanları sayesinde hayatta kalmak için kimseye acımaması,gerekirse masum insanları ölüme göndermesi gerektiğini öğrendi..
valıdenın gozunu nefret burumuş, oğlunun mutluluğnu hıç duşunmuyo ve hurremden bayaa bi korkuyo..hırslı ama zeki değil. hürremciğim ağlama 1 vakte kadar feraha çıkacaksın bebeğim gelinlik duvak fılan goruyorum
hatçe hainsin kocangil gibi
süleyman çok akıllı ya..valla çokda guzel koruyo aslında hurremi.
hafta 20.43'te goruşmek uzere canlar :)

Nigar Kalfa: Bahçelerde enginar, gerizekalı Nigar. Off Nigar off... Tam sinirim geçiyordu ki, defteri çıkararak bir çuval inciri berbat ettin. Hürrem yandı senin yüzünden !!! Ortalık yere koymuş bir de, kabak gibi meydanda. Yok anam yok, nato mermer nato kafa.

Hürroş: Canımcım dur, azıcık sakin olmaya çalış. Biliyorum çok zor ama... Nikah yolu görünüyor Hürroş. Yakında dönecek Süleyman. O zaman hem cariyelik bitecek, hem de Mekke'ye hayır yapabileceksin. Hürroş kusura bakma ama, küçücük çocuğun yanında böyle şeyleri neden konuşuyorsun? Çocuktan al haberi demişler. Al, valideye diklenmeye başladı bile. Senin kızın ergenliğini düşünemiyorum bu arada. Aynı sen. Hürrem, mektup yaz hünkarımıza.

Daye Hatun: Allah nurunu almış senden. Daha da iflah olmazsın.

İbrahim Paşa: 'Döktüğün kan, elbet bir gün seni de boğacak.' Hatırladınız mı bu sözü paşa hazretleri? Öyle Yakup Efendi'yi öldürtmekle bu gerçeği değiştiremezsiniz. Siz de hissettiniz bunu, ölümün çok da uzak olmadığını. Hatice'ye söylüyordunuz üzerimde ateşten bir gömlek var diye. Evet, ayyynen öyle.

Hatice Sultan: Hatice, gözlerini belertince korkuyorum he. Aha şimdi psikoya bağlayacak diye. Neyse ki iyice toparlandın, çok güzel oldu tabii. Kemana başlaman iyi oldu. Ben olsam, paşanın yokluğunda bütün repertuvarı elden geçirirdim. Gelince de sürpriz yapardım. Notaları öğrenmişsindir zaten. Gerçi öğrenemedim dersen şaşırmam o ayrı.

Bali Bey: Daye Hatun'dan şüphelendin değil mi Bali Bey? Şüphelenmek de değil aslında, hatun bakışlarıyla bas bas bağırıyor ben yaptım diye. Ama ispat yok işte Allah kahretsin. Olsaydı Nilüfer'i kurtarırdın sen. Neyse başını şişirmeyeyim, gurbettesin işin gücün var.

Mahidevran Sultan: Mustafa'ya 'Hürrem'in çocuklarıyla çok alakadar olma' demek ne demek Mahi? Mustafa hünkarımızın şehzadesi de, Hürrem'inkiler patlıcan mı? Hem çocukların suçu ne? Küçük daha onlar. Düşmanlık nedir bilmiyorlar. İki üç çeşmeyle avun dur sen. Fazlası seni aşar.

eferimm.pek güzel..ellerine sağlık...

ama şu hatceyle pargalı çıkınca hemen kapatıyorum kanalı..napim tahammül edemiyorum..

birde kemana balamış gıy gıycı hatceee

iste fragman demek hurrosa bisey olmayacak

[video=youtube;50ZQ3SY0XkQ]http://www.youtube.com/watch?v=50ZQ3SY0XkQ&eurl=http%3A%2F%2Ftelevizyongazetesi.com%2FPage%2F Gallery%2FDetail.aspx%3FPGID%3D2594%26PGPID%3D1665 1%26Play%3DFalse%26Interval%3D3000&feature=player_embedded[/video]

yuhh stara mı geçmiş dizi ???

inşallah tadı değişmez yahuuu

starın dizileri malum..gerçi sahipleri değişti ama

4 Ocakta star tvye geçiyormuş Muhteşem yüzyıl.Show tv bitti bu durumda

oh hürrem azad bile ediliyo hemen demek..
aferim sülüman

sağol nilim fragman için

yaaa bu show tv neden altın yumurtlayan tavuğunu kesiyor hep....çok iyi paramı verdiler bunlarada geçti...

hiç sevmiyorum böyle kalıplaşmış dizilerinin başka kanala transfer olmasını....neysee izleyeceğizzz

andromeda meleğim bayılıyorum senin yorumlarına süpersin
hele bu yorumun süper ya bahçelerde enginar gerizekalı nigar
sen çok yaşa emi meleğim

Nigar Kalfa: Bahçelerde enginar, gerizekalı Nigar. Off Nigar off... Tam sinirim geçiyordu ki, defteri çıkararak bir çuval inciri berbat ettin. Hürrem yandı senin yüzünden !!! Ortalık yere koymuş bir de, kabak gibi meydanda. Yok anam yok, nato mermer nato kafa.

yakup efendinin falı fallandı canım sizlere ömür
nilüfer, valide-daye aracılığıyla hürremin atını öldürdü,o da öldü

vay zilli demekki o yapmis:S sagol megim ya sabah bile okusam cok iyi geldi.catladim resmen.yakup efendiye de iyi olmus ben bile korkuyordum izlerkene..

vay zilli demekki o yapmis:S sagol megim ya sabah bile okusam cok iyi geldi.catladim resmen.yakup efendiye de iyi olmus ben bile korkuyordum izlerkene..

Nilüfer ben yaptım daye yaptırdı dedi ama bence yalan söyledi, baktı kendi kellesi gidiyor dayeyi dolayısıyla valideyi de yakmak istedi. zaten nilüferi hedef göstermeleri de hürrem onu geri kendi hizmetine alınca başladı, valide madem sen onu çok seviyorsun bende onu elinden alırım demek istedi, kıza iftira attırdı. yoksa niye daye hançeri baltacıya verip öldür desin sonradanda geri alıp fikir değiştirip nilüfere yap desin, üstelik taşlıkta kızlar uyurken birinin duyabileceği bir yerde. nilüfer dayeyi gördüm baltacıya hançeri verdi öldür dedi bende hürremi öldürecek sandım hatta gittim hürreme söyledim dese inanmayacaklar, hem işler dahada karışacak, o da dayeden emir aldım yaptım dedi.

ben şimdi nasıl hürroşun bundan kurtulacağını çok merak ediyorum,salak leo yüzünden,yalnız bence oerda sülemana gelmeden önce leoyla yaşadığı aşkı yazılmış ve sülemanda hürroşu gördüğünde aşk acısını yazılmış olduğnu düşünyorum,yoksa valide affetmez,ay çok merak adiyorum,çok,ve yeni kanalın fragmanı,süper,o tac çok yakışmış hürreme

ben burda muhteşem yüzyıl stara geçiyormuş demiştim de yalan demiştiniz bana
az önce gördüm reklamını 4 ocakta starda muhteşem yüzyıl başlıyor diye fragman geçti

fragman için saol canım ya bende dün akşamdan beri düşünüyorum nasıl yırtacak diye,starda olması benim için çok bir şey değiştirmez,gerçi yaprak dökümü 4 sene kanal D de oynamıştı iyi olmuştu neyse yorumlarıma geçmek istiyorum..

öncelikle mehmet günsur gelmiş,yavrruuuuuummmm işte bu hassstasıyım onunu ben yaaaaaaahhhhhh muahhhhh tamam abartma huri kendine gel

hünkarımız neticede atı anasının öldürdüğünü öğrendi,valide sultanımız şapa oturdu,hiç kimse süleymana valide yaptırmış demedi ama valide hanım hemen suçu benim üstüme atıyorlar,yok öle bişey diye kendini savununca zeki sülo anladı durumu..çakkaaallll buna sevindim bilsin kimin ne olduğunu:18:

hürrem bu defterden nasıl kurtulur süleymana mektup yazar bu süre zarfında bi şekilde o defteri valide sultanın elinden alır ama fragmanlarda süleyman birşey söylüyor fark ettiniz mi?
MADEM BİR OYUN OYNADINIZ NETİCELERİNE KATLANACAKSINIZ...dedi belkide hürrem ibrahimin leoyu öldürdüğünü anlatır kimbilir bakalım nasıl yırtacak....

yırtacağını bilmek biraz içime su serpiştiriyor canım

show tv yi acunun pgoramları götürüyo zaten,hürrem için ellerini ceplerine atmadılar demek ki...

Hürremin hayır yapma işi, hep dostlar alışverişte görsün, hep mahiden bi tık fazlasını yapabilmek..
canı gönülden yapmayınca, bilemem ne kadar hanesine + yazılır ,onu da allah bilir..
hee millet onun niyetini bilmez allah razı olsun der ,milletin sebebine hayır dua alır işte o kadar..

hep ihtiras, hep ihtiras..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…