Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
andromeda nın bahçelerde engınar gerizekalı nıgar lafına katılıyorummm çok güldüm evet kızlar stara geçmiş artk kesın olarak orda yenı fragmannı bılem vermışler.
geçsin bakalım bız ızleyelımde mehmet gunsur da geldı dızıye allaahh mustafa da büyüdü nıkahta kıyıldı artık çocuklar buyudugune gore hurrem'ın yukseliş dönemi geldi ortalık fenaaa karışıcak..bebeğm yenı fragmanda taç gıymış yakışırrrrrrrr
yürü hürremm arkandayım bebegım
Eki Görüntüle 312181 Eki Görüntüle 312180
mıhrımahın hıç buyumesını ıstemıyorum yaa aynı anası bayılıyorum cok tatlııı
beyazıtta cok tatlı dunki bolumde kucağındaydı yirim yirim

nihayet mehmet günsürlü bölümler geliyor gerçi mustafa öldürülecek ama bu sezon böyle devam eder gibi ,
kanal değişince büyüsü bozulmaz dizinin başka bir dizi olsa belki böyle olurdu ama bu dizi yürür.

slm kızlarr
sy ısabellaya ne oldu bilen varsa yazsın ltfn
cok merak ediyorum öldü mü??????????

gerçekten cok güzel bir yapım koymuslar ortaya cok keyifle izliyoruz

sizlerinde benzetmelerine bayıldım tuğla suratlı daye gibi harika benzetmeler bulmussunuz ve hepside cuk oturmus :)

kızlarrr mihrimah sultan büyüyünce kim olacak sizce yani kim yakışabilir bu role varmı öyle güzel bi kız

renkli gözlüleri düşünüce aklıma gelen bi kavak yellerinden aslı pelin karahan, ve zehirli sarmaşıktan yakut adı neydi uzun saçlı bi kız eskiden dudaktan kalbe'de oynayan lamia var...

Ahh ahh gitti masum Nilüfer yaa.. Malkoçoğlu da birşey yapamadı nasıl suçlasın delil yokken Valide'yi. Hahh gel de şimdi Hürrem'e hak verme. Kadına birşey yapamayınca atını öldürdüler, bir güzel Nlüfer'e yıktılar. Bir de dalga geçtiler ret olacağını bile bile mektup yazdırdılar. Hep Mahi'yi koruyorlar. Ohh olsun Hürrem ne görürse aynısını yapıyor. Bak Hürrem Mahiden elini çekti hiçbir şekilde ortada kaldırma girişimi yok ama Mahi hala Süleyman benim olur diye düşünüp defteri veriyor Valide'ye. Ah Mahii Hürrem yok olsa bile sen Hünkar'ı çoktaan kaybettin bilee artık aynı yatakta olamazsınız. Nigar sana ne diyim bilmiyorum yaa o defteri ne demeye çıkardın oradan hadi çıkardın aman bulsunlar diye baş köşeye koymuşsun bıktım senin aptallıklarından. İbrahimm büyücüyü öldürdün de ne oldu,eline ne geçti sanki birşey değişecek yine o kan akacak yaptıklarının, yapacaklarının bedelini kanınla ödeyeceksin. Bence Hürrem kapacak defteri atacak ateşe. O ateşin başında durmalarının vardır bir sebebi. Yoksa Hünkar gelmeden gitmesi lazım Hürremimin. Amaa ne olacak Valide'den intikamını çok güzel alacak Hürremim.. Star fragmanı nüthiş tacı da takmış, azad edilip sonra eşi olacak Süleyman'ın bunun yolu gözüktü. Ondan sonra tutabilene aşkolsun Hürremimi Valide'de hakkın rahmetine kavuşacak büyük ihtimal starda olmayacak Valide ya da çok kısa oynayacak.

renkli gözlüleri düşünüce aklıma gelen bi kavak yellerinden aslı pelin karahan, ve zehirli sarmaşıktan yakut adı neydi uzun saçlı bi kız eskiden dudaktan kalbe'de oynayan lamia var...

hemstır suratlı pelin çok uyuz bi tip

lamia da aynı

değişik bi yüz istiyorum

bende mihrimahın kim olacağını merak ediyorum maşallah çok şeker bi kıız bide şehzade mustafanın küçüklüğüne bayılıyordum

ee peki mustafa mehmet günsürde
hürremin şehzadeleri kimler olucak acaba onları hiç göstermiyorlar ki:44:

hemstır suratlı pelin çok uyuz bi tip

lamia da aynı

değişik bi yüz istiyorum

naz elmas ta çok büzük ağızlı olmasa..cuk oturacak fizik olarak ama..
turşu yemiş gibi ağzını büzmüyor mu, yamultmuyor mu..tokatlayasım var

burcu kara,tuba büyüküstün de iyi olur ama onlar da biraz daha koyu tenli kalıyorlar hürremin kızı olmak için..

ay ben en çok mahidevranın hayır yaptırdığını duyar duymaz,daha onun hayrı için dağıtılan yemekler yerkene odaya dalıp bende bişiyler yapacağım demesine ifrit oldum.
ya insan bi şeye özenir ,hemde düşmanının bişiyine ama biraz bekler bu kadarda hemen atağa geçilmez ki...

:13:ahh bacım ahhh..ben de söylüyorum ....
hürrem kıskaçlıktan hayır yapmak istiyor diyorum ,yokkkk beni anlayan yokkkk..

Arkadaşlar bunun bir dizi olduğunu unutmayalım, dizide tabii ki öyle gösterilicek ama aslında tabii ki böyle değil..

Bir haberi sizinle paylaşmak istiyorum..

"Hürrem Sultan beddua edilecek biri değil''

Yavuz Bahadıroğlu, tarihi konuların işlendiği dizilerin her zaman gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…