Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kanka sende mavişsin evet.bAşvursana ajansa

:

evet kanka hem benim çocukluk fotoraflarım birebir ben olmalıyım ben olmalıyım
ajansa baş vurmam kanka ya hani izabeli balıkçıda keşvetmişler ya beni de keşvederler belkim ne bilim bi balıkçıda bir kumpir yerken falan bi şekil ama Bursaya gelmeleri lazım önce yazarların senaristlerin

mihrimah sultanın kitabı var ya cariyenin kızı diye o kitabın üzerinde bir kız resmi var o birebir işte o olabilir bak dizidede

aynen cnm
kızlar fragman her hafta bugun çıkıyodu buhafta yok ozaman
direk 4 ocakta star'da başlayıp oyle devam edıcek.. aman yaaa

benimde aklıma o geldi yaaaaaaaaa sanırım bu hafta vermeyecekler ....ama hani tekrarı yoktu hile yapıyolar..çok heycanlı bitti ......acaba yılbaşından sonra senemi atlacak bunlar validenin elinden hürroş nası kurtuldu göstermeyecekler belkide

ayyyyyy çokmu hayal kurdumm

evet hürrem resmi nikah kıydırıp öyle karısı olacak tekrardan
zati ilk resmi nikahı hürrem sultan yaptırıyor

gerçekten mi :O hiç duymamıştım boyle bişi nerden okudun bunu hangi kaynaktan ?

fragman çıkmışş yaşasın var bu hafta tvde yakalım ama nete düşmemş daha hurrem azad edılıyo veee suleymanın yanına gıtmıyo nıkahsız bırlıkte olamayız dıyooo tamda dedıgımz gıbı işte nıkah zamanı geldiiiii

gerçekten mi :O hiç duymamıştım boyle bişi nerden okudun bunu hangi kaynaktan ?

Kitabından canım.
Tarihe ilgim var biraz ordan biliyorum
Hasta yatağında söylediği sözler üzerine zaten içkici zevk düşkünü selimi padişah yaptırır
oğlu tahta çıksın diye türlü türlü entrikalar çevirmiş ama
selimin tahta çıkışını göremeden de ölüyor
oda karı kız peşinde ölüyormuş zaten.
valla aslına bakarsak her kaynak farklı anlatır hürrem sultanı
hatta beyazıdın ibrahimin oğlu olduğunu söyleyenler de vardır.
valla bu hürrem herşey beklenir
padişaha sadrazam boğdurtan hürrem herşeyi yapmıştır :)

kızlarrr buyrun yenı fragmanımızzz show tv de ki son bolumu bızımde düğün gunumuz olcek ınşş geliyoo
Muhteşem Yüzyıl - 40.Bölüm 1.Fragmanı - 28 Aralık 2011 - YouTube

süperrr süperrr süperrr...ohhhh valide o zaman biraz hasta yatacak...seezon sonunda ölecek yada ortasında....daye kapcığına bak ayy atamadı hürrem o defteri bi ateşe yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......ohhh düğünümüz var yanlız düğün yeni yılda olur....ohh beeeeeeee artık valide iyi olsada süloya anlatsada inanmaz çünki ,atı öldürdüğünü biliyor sülo annesinin yalan söylediğinide...sanırım cihangir nikah bebeği olacak ohhhhhhhhhhhhhh yandan yandannn

ya bu kadın çok zeki ya nasılda nikahı araya soktu. bu arada mihrimah sultan belkide hürrem gibi yurtdışından ithal olur.

kızlarrr buyrun yenı fragmanımızzz show tv de ki son bolumu bızımde düğün gunumuz olcek ınşş geliyoo
Muhteşem Yüzyıl - 40.Bölüm 1.Fragmanı - 28 Aralık 2011 - YouTube

şok şok şok oldum resmen..

mahi'ye bakın etekleri tutuştu...

yarımdünya daye'ye de haddini bildirmek icab eder artık..

valide ölmez heralde..çünkü starda olan bölüm fragmanında hala mevdut kendisi..

hürremde lafı iyi söyledi kanuniye heee...nikahı kıy diyee..amann hemen gelsin bu çarşambaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…