Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

:13:ahh bacım ahhh..ben de söylüyorum ....
hürrem kıskaçlıktan hayır yapmak istiyor diyorum ,yokkkk beni anlayan yokkkk..

Ben anlıyorum seni hürremin bu kadar hayırı neden yaptırdığı ortaya çıktı

Mihrimah renkli gözlü?
Ve serenay Sarıkaya bu role asla olmaz, kız çok itici bi kere..

Valla Hürrem hatun da bu role uyarlanmadan önce kelaynak gibiymiş. Giydirmiş süslemiş Hürrem yapmışlar. Serenay'a da bir lens takıp, giydirip süsleyip gayet güzel Mihrimah Sultan yapabilirler; altın saçlı hem de.

hemstır suratlı pelin çok uyuz bi tip

lamia da aynı

değişik bi yüz istiyorum

oy oy öneriler harika gerçekten hele serenay tam bu rolün kızı,çok itici diyorlar ama zaten mihrimahta çocuk olduğu için seviyoruz valide sultana seni sevmiyorum derken nasıldı aynı serenay gibi
ama benim favorim hala naz elmastan yana

Eki Görüntüle 312821

Serenay bu rol için avucunu yalar bence :)
Dediğim gibi bu rol için değişik bir yüz bulucaklar ve ünlü olmucak büyük bir ihtimal.
Ve zaten mantıklı düşünün; dizi hemen Star'a geçer geçmez Mehmet Günsür karşımıza çıkmıcak, 3.sezonda çıkıcak.
Ve Mihrimah'ın küçük olduğunu varsayarsak karşımıza koca bir oyuncu çıkarıp Mihrimah diyemezler..
Yani Mihrimah Mehmet Günsür'ün olduğu bölümler boyunca daha küçük bir genç kız olucak.
Tahminimce en fazla 15.18 yaşlarında bir genç kız olur..
Öylede olmalı.

Bir sitede Mihrimah Sultan Gizem Karaca yazıyor ama başka biryerde Gizem Karaca'nın dizide 4 bölüm cariye olarak oynadığı yazıyor:26:
Eki Görüntüle 312824

Mantıklı ama siz de dizinin ilk zamanlarını düşünün; Hürrem Sultan'ın 15, Sülüman'ın 21-25 yaşlarında olması gerekiyordu. Nerdee bizim Hürrem 15 yaşında gibi miydi

Hele Sülüman gayet yaşlı ve keldi ilk zamanlar.

Serenay ise şu an 18 yaşında, 3.sezona gelince küçük göstermesi zor değil.

Araştırıyorum bu role gideblecek başka kişi var mı diye

Mihrimah renkli gözlü?

aynen katılıyorum serenay renklı gozlu bıle değil hurremın kızını oynayamaz bıkere mıhrımah da annesıde cok sempatık ve tatlılar
acaba kım olucak..zehırlı sarmasıkta ki kızı soylemış bı arkadaş,o uygun olabılır aslında.
ben şey duydum bide,bu sene foxta olan guzellık yarışmasında dereceye gıren bı kız vardı sarışın mavi gözlü.o kız oynıcak fılan yazıyodu bı ara nette gormuştum.
şu kız oda resmını buldum
Eki Görüntüle 312831
ama bunlar çok tatlı ya maşalah dıyım mıhrımaha Eki Görüntüle 312831 Eki Görüntüle 312845 Eki Görüntüle 312844 Eki Görüntüle 312839 Eki Görüntüle 312838 Eki Görüntüle 312837 Eki Görüntüle 312836 Eki Görüntüle 312835 Eki Görüntüle 312834 Eki Görüntüle 312833 Eki Görüntüle 312832 Eki Görüntüle 312846
69:

Şu Hürrem'i bir kaşık suda boğasım var.

Nasılda yırtıyor her olaydan, uyuz

benimde seni boğasım var kuzu nolcek şimdi
kızceğizin tek derdi çocukları ve sülümanı
benim saadetimle oynamaya çalışan öyle bir kaynana olsa bende elimden geleni ardına bırakmam

Bu kız ilk sezonda gözde cariyelerden birini oynamıştı. Mihrimah olamaz.

3.demişim ya 4.sezonda giricek Mehmet Günsür..
Serenay 20.21 yaşında :)

peki zibinim kavak yellerindeki mine nasıl olurmu
ablacım mine çok şeker ama maviş değil.lens takar de mi bence yakışır:13:
bence mirrimah sultan ben olmalıyım kanka aynı ben o kızz hık demiş burnumdan düşmüş yahuuu
koptumm yaaa
kanka sende mavişsin evet.bAşvursana ajansa
ağız kenarında çizgi çok yoksa hoş biri
kakılmış oynasın bence.bari kakılmışın bi sempatisi var bu ne yahu

Allah aşkına şu şirin kızın büyüdükten sonra böyle çirkin olabileceğini düşünüyor musunuz?

ne sempati var ne çekicilik...mimar sinanı deli divane eden mihri sultandan bahsediyoruz

hele tuba büyüküstün.no forost

değişik biri olmalı

Mihrimah renkli gözlü?

Katılıyorum

Bu kızı süslesen de masum olmaz ki, Mihrimah Sultan çok aşırı güzel değilmiş ama çok masum yüzü varmış (bir tarih kitabında okumuştum)

Naz Elmas da çok iyi olur katılıyorummm

kakılmış oynasın bence.bari kakılmışın bi sempatisi var bu ne yahu

Değişik derken ne kadar değişik birini bekliyorsun ki? Söylediklerimiz olmasa da bunlara benzer biri olacağı ortada.
Bu kızı çok aşırı beğendiğim yok ama kriterlere uygun:114:

nasıl da harıl harıl oyuncu bulmaya çalışıyoruz..
görende iş bize verilmiş, aday arıyoruz sanacak..

KK kast acansı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…