:13:ahh bacım ahhh..ben de söylüyorum ....
hürrem kıskaçlıktan hayır yapmak istiyor diyorum ,yokkkk beni anlayan yokkkk..
naz elmas ta çok büzük ağızlı olmasa..cuk oturacak fizik olarak ama..
turşu yemiş gibi ağzını büzmüyor mu, yamultmuyor mu..tokatlayasım var
burcu kara,tuba büyüküstün de iyi olur ama onlar da biraz daha koyu tenli kalıyorlar hürremin kızı olmak için..
Fakat arka sokaklarda oynuyor..
Mihrimah renkli gözlü?
Ve serenay Sarıkaya bu role asla olmaz, kız çok itici bi kere..
hemstır suratlı pelinçok uyuz bi tip
lamia da aynı
değişik bi yüz istiyorum
oy oy öneriler harika gerçekten hele serenay tam bu rolün kızı,çok itici diyorlar ama zaten mihrimahta çocuk olduğu için seviyoruz valide sultana seni sevmiyorum derken nasıldı aynı serenay gibiMihrimah Sultan bence Serenay Sarıkaya olmalı. Entrika ve sultanlık ona çok yakışır; anasını aratmaz
Küçük Mihrimah:
Eki Görüntüle 312790 Eki Görüntüle 312791 Eki Görüntüle 312792
Büyük Mihrimah:
Eki Görüntüle 312794 Eki Görüntüle 312795 Eki Görüntüle 312796 Eki Görüntüle 312798
Valla Hürrem hatun da bu role uyarlanmadan önce kelaynak gibiymiş. Giydirmiş süslemiş Hürrem yapmışlar. Serenay'a da bir lens takıp, giydirip süsleyip gayet güzel Mihrimah Sultan yapabilirler; altın saçlı hem de.
Bir sitede Mihrimah Sultan Gizem Karaca yazıyor ama başka biryerde Gizem Karaca'nın dizide 4 bölüm cariye olarak oynadığı yazıyor:26:
Eki Görüntüle 312824
Serenay bu rol için avucunu yalar bence :)
Dediğim gibi bu rol için değişik bir yüz bulucaklar ve ünlü olmucak büyük bir ihtimal.
Ve zaten mantıklı düşünün; dizi hemen Star'a geçer geçmez Mehmet Günsür karşımıza çıkmıcak, 3.sezonda çıkıcak.
Ve Mihrimah'ın küçük olduğunu varsayarsak karşımıza koca bir oyuncu çıkarıp Mihrimah diyemezler..
Yani Mihrimah Mehmet Günsür'ün olduğu bölümler boyunca daha küçük bir genç kız olucak.
Tahminimce en fazla 15.18 yaşlarında bir genç kız olur..
Öylede olmalı.
Mihrimah renkli gözlü?
Şu Hürrem'i bir kaşık suda boğasım var.
Nasılda yırtıyor her olaydan, uyuz
aynen katılıyorum serenay renklı gozlu bıle değil hurremın kızını oynayamaz bıkere mıhrımah da annesıde cok sempatık ve tatlılar
acaba kım olucak..zehırlı sarmasıkta ki kızı soylemış bı arkadaş,o uygun olabılır aslında.
ben şey duydum bide,bu sene foxta olan guzellık yarışmasında dereceye gıren bı kız vardı sarışın mavi gözlü.o kız oynıcak fılan yazıyodu bı ara nette gormuştum.
şu kız oda resmını buldum
Eki Görüntüle 312831
:
Mantıklı ama siz de dizinin ilk zamanlarını düşünün; Hürrem Sultan'ın 15, Sülüman'ın 21-25 yaşlarında olması gerekiyordu. Nerdee bizim Hürrem 15 yaşında gibi miydi
Hele Sülüman gayet yaşlı ve keldi ilk zamanlar.
Serenay ise şu an 18 yaşında, 3.sezona gelince küçük göstermesi zor değil.
Araştırıyorum bu role gideblecek başka kişi var mı diye
ablacım mine çok şeker ama maviş değil.lens takar de mipeki zibinim kavak yellerindeki mine nasıl olurmu
kanka sende mavişsin evet.bAşvursana ajansabence mirrimah sultan ben olmalıyım kanka aynı ben o kızz hık demiş burnumdan düşmüş yahuuu
koptumm yaaa
ağız kenarında çizgi çok yoksa hoş birinaz elmas ta çok büzük ağızlı olmasa..cuk oturacak fizik olarak ama..
turşu yemiş gibi ağzını büzmüyor mu, yamultmuyor mu..tokatlayasım var
burcu kara,tuba büyüküstün de iyi olur ama onlar da biraz daha koyu tenli kalıyorlar hürremin kızı olmak için..
kakılmış oynasın bence.bari kakılmışın bi sempatisi var bu ne yahu
Mihrimah Sultan bence Serenay Sarıkaya olmalı. Entrika ve sultanlık ona çok yakışır; anasını aratmaz
Küçük Mihrimah:
Eki Görüntüle 312790 Eki Görüntüle 312791 Eki Görüntüle 312792
Büyük Mihrimah:
Eki Görüntüle 312794 Eki Görüntüle 312795 Eki Görüntüle 312796 Eki Görüntüle 312798
Mihrimah renkli gözlü?
Valla Hürrem hatun da bu role uyarlanmadan önce kelaynak gibiymiş. Giydirmiş süslemiş Hürrem yapmışlar. Serenay'a da bir lens takıp, giydirip süsleyip gayet güzel Mihrimah Sultan yapabilirler; altın saçlı hem de.
oy oy öneriler harika gerçekten hele serenay tam bu rolün kızı,çok itici diyorlar ama zaten mihrimahta çocuk olduğu için seviyoruz valide sultana seni sevmiyorum derken nasıldı aynı serenay gibi
ama benim favorim hala naz elmastan yana
Eki Görüntüle 312821
kakılmış oynasın bence.bari kakılmışın bi sempatisi var bu ne yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?