Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Star Tv'nin sitesine koymuşlar yeni fragmanı. Şimdi izledim ben de. Başka sitelerin linkini koymak yasak olduğu için koyamadım hanımlar. :)

kızar şimdi izledim ayyyyyyyyyyy dediğim gibi bali bey hürremi bulamamış......süloya haber salmışş sülommm yakıyor yıkıyor ortalığı balı bey adamı sıkıştırıyr başınız kim diye.....hürremin sesi var koruyamadın süleyaman beni...evlatlarım koruyacak gibi bişeyler diyor.....

saraya haber gidiyor hürrem sultan öldü diyeee gül ağa bayılıyor gülaşhla mahi pis piss gülüyorr

anammm kızlar bende sımdı ızledım ıns ıbrahımın adını vermezler ben hurremı pek sevmıyomda keske olseydı olemedı yaaa

fragmanın sonıunda pargalının pis bakışları varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....pislik dünyanızı başınıza yıkacak........

süleyman bali beye nası bulamazsınız o ailem diyor ya bulun ya yok olun diyor.........

süleymanım yık ortalığııı savurrrrrrrr kasıp kavurrr alem aşk görsünnnnnnnnn

kızlar fragmanı nerde izlediniz bulamıyorum çok merak ettim...

buyrun kizlar

[video=youtube;jh82hciHL3o]http://www.youtube.com/watch?v=jh82hciHL3o[/video]

buyrun kizlar

[video=youtube;jh82hciHL3o]http://www.youtube.com/watch?v=jh82hciHL3o[/video]

hürrem elbet bulunacak...
inşallah kimin yaptırdığıda ortaya çıkıyordur....
valida-pargalı suratlarını merak ediyorum

sulumanı kimse tutamaz daha tutuşmuş neyse valide cadısıyla pargalının yaptırdıgı ınşş ortaya çıkar hadi malkoçoğlu sana guvenıyoruz

sulumanı kimse tutamaz daha tutuşmuş neyse valide cadısıyla pargalının yaptırdıgı ınşş ortaya çıkar hadi malkoçoğlu sana guvenıyoruz

Malkoçoğlu zaten seviyor Hürrem'i , zaten Hürrem bunun da altından kalkar

Survivor Gizem’ olarak tanınan Gizem Akın Hatipoğlu, reytingi yüksek bir diziden teklif aldığını açıkladı.

Hatipoğlu, dizinin ismini vermese de ‘Muhteşem Yüzyıl’ın kadrosuna katılmasının an meselesi olduğu söyleniyor.

hiç beğenmiyorum o kızı ya çok itici

Bence çıkmayacak ortaya:26:

biryerde tüyo olarak okudum..malkoçoğlu bulucakmış suleyman hurremın başında beklıcekmış fılan sonra bı elbıse hedıye edıcekmış bunu yarın nıkahta gıyıceksın dıye tabi doğrumu bende bılmıyorum ay çok heycanlı

Nasılda sewiniyorlardı hürrem öldü die Allah rahmet eylesin falan diyorlardı ama mor onlara çok yakuşacak

Nasılda sewiniyorlardı hürrem öldü die Allah rahmet eylesin falan diyorlardı ama mor onlara çok yakuşacak

aynenn nasıl sevınıyolar,zavallı gul ağa da nasıl sevıyor hurremi bayıldı zavallıcık ya.mor yakışcak bencede pargalı nasıl mustafa ılgı gosterıyo mahiyi tutuyo,malkoçoğluda hurremı sevıyor.zaten hurrem demıştı ya mehmet le ılgılenır mısınz dıye..pargalı gıcığı ayrım yapıyo tabı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…