beni o kadar sahiplenmesin,daralırım ben
hapis hayatı gibi o nee
ben Cumhuriyet kadınıyım bebeyim
Nikah
seyrettik ya dizide bi kere, ne seyredicem onu
43. bölüm fragmanı
ahhhh..aaahhhhh....valdanımcım ,bi oğlan anası olarak, hissiyatlarını çok iyi anlıyorum..
yerinde kim olsa şakadanak bayılırdı..
Meryem Üzerli, diziden ayrılıyor mu? 13 Ocak 2012 / 16:49Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin ‘Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan’ın hışmına uğradı. Setteki tartışma, Uzerli’nin gözyaşlarıyla son buldu.
Dizinin son bölümünde Kanuni Sultan Süleyman’ı nikah masasına oturtmayı başaran Hürrem Sultan, yönetmen engeline takıldı. Kızıl saçlarını başka bir renge boyatmak isteyen oyuncu, Taylan’dan “Devamlılığı olan bir projede buna izin veremem” cevabını aldı. Uzerli’nin ısrar etmesi üzerine sinirlenen yönetmen, “O zaman kadrodan ayrılırsın” diyerek rest çekti. Tartışma diğer oyuncuların araya girmesiyle yatışırken, morali bozulan oyuncu ağlamaya başladı. Ekip, çekimlere kaldığı yerden devam ederken, oyuncunun saç rengini değiştirme isteği şimdilik başka bahara kaldı
alıntıdır...
Tabii kendisi de sıkılmış olabilir saç renginden ama değiştirmek için sezon finalini bekleyecek gibi görünüyor.
pargalıyı hürrem kurtaracak bence...zaten acımıştı,durdurmaya çalışmıştı bence kurtaracak ki hem şuçu üstüne kalmasın hemde vicdani olarak el atacak gibi geliyor bana...
kizlar pargali ölüyor cok erken degilmi :44:
bide yeniden isabella gelecekmis duyumlardan,dogrumu yalanmi haber belli degil henüz
[video=youtube;VzZZleznkhg]http://www.youtube.com/watch?v=VzZZleznkhg[/video]
bide yeniden isabella gelecekmis duyumlardan,dogrumu yalanmi haber belli degil henüz
Pargalı ölüyor yaaaa :26: hani sülüman boğdurtuyordu iboyuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?