Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Meryem Üzerli, diziden ayrılıyor mu? 13 Ocak 2012 / 16:49Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin ‘Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, saç rengini değiştirmek isteyince yönetmen Yağmur Taylan’ın hışmına uğradı. Setteki tartışma, Uzerli’nin gözyaşlarıyla son buldu.

Dizinin son bölümünde Kanuni Sultan Süleyman’ı nikah masasına oturtmayı başaran Hürrem Sultan, yönetmen engeline takıldı. Kızıl saçlarını başka bir renge boyatmak isteyen oyuncu, Taylan’dan “Devamlılığı olan bir projede buna izin veremem” cevabını aldı. Uzerli’nin ısrar etmesi üzerine sinirlenen yönetmen, “O zaman kadrodan ayrılırsın” diyerek rest çekti. Tartışma diğer oyuncuların araya girmesiyle yatışırken, morali bozulan oyuncu ağlamaya başladı. Ekip, çekimlere kaldığı yerden devam ederken, oyuncunun saç rengini değiştirme isteği şimdilik başka bahara kaldı
alıntıdır...

beni o kadar sahiplenmesin,daralırım ben

hapis hayatı gibi o nee

ben Cumhuriyet kadınıyım bebeyim

o başka bişi canım herkes cumhurşyet kadını ona bakarsan yani ben lafın gelişi dedim onu geldiğimiz yer sonuçta haremlikten bahsetmedim ki
bende sıkılırım ama sahiplenmek başka kıskançlık yapıp kısıtlamak başka bişi bi kerem

Ayyy bir an ayıralacak sandım okurken aman ayrılmasın kimse onun gibi oynayamaz bu rolüü .

Tabii kendisi de sıkılmış olabilir saç renginden ama değiştirmek için sezon finalini bekleyecek gibi görünüyor.

Tabii kendisi de sıkılmış olabilir saç renginden ama değiştirmek için sezon finalini bekleyecek gibi görünüyor.

beklemeli ama sonuçta hürremi oynuyor öyle sıkılınca değişmez o saç bu projenin içine girmiş bi kere .

pargalıyı hürrem kurtaracak bence...zaten acımıştı,durdurmaya çalışmıştı bence kurtaracak ki hem şuçu üstüne kalmasın hemde vicdani olarak el atacak gibi geliyor bana...

pargalıyı hürrem kurtaracak bence...zaten acımıştı,durdurmaya çalışmıştı bence kurtaracak ki hem şuçu üstüne kalmasın hemde vicdani olarak el atacak gibi geliyor bana...

Hmm evet olabilir bu. Zaten korkuyor başına kalacak diye...

Yeni bölümlerden tüyo : Hürrem ve Süleymanın aşkı dahada kuvvetleniyor.. Hürrem ve Süleyman birbirlerine artık daha yakınlar... Hürrem evladının birini tahta geçirmek istiyor.. Ama Şehzade Mustafayada bir şey yapmaya kıramıyor.. Oyunlarını İbrahim üzerinden oynayacak.. Hatice evladı doğduktan sonra İbrahim üzerine şüpheleri çoğalacak ve bu şüpheler Hürreme artı puan kazandıracak.. Hürrem ve biricik kızı mihrimahı çok büyük gelişmeler bekliyor

Yeni bölümlerden tüyo : Valide Hürreme karşı son kozunuda oynayacak acaba validenin aklındaki planlar ne .. Hürreme zarar vermek isteyen Valide sultan değişik yöntemlere başvuracak ama Hürrem bu planı öğrenince validenin çabaları boşuna gidecek Valide artık tükenmiş biçimdedir halsizdir ve Hürreme karşı çıkamaz ve yaptıklarına katlanmak zorunda kalır..
.
·

Yeni bölümlerden tüyo : Mustafa veliaht olduğu için kendini diğer kardeşlerinden hep üstün görmektedir .. Lakin bir gün Süleyman çocuklarını toplar ve içlerinde en değer verdiği evladının Mihrimah onu hep korumaları gerektiğini söylediği gün Mustafanın gözü kararır.. Sadece Cihangirle ilgilenir.. Çünkü Cİhangir sakattır engellirdir O padişah olamayacağı için ona çok değer verir.. Mahidevran Mustafanın Hürremin çocuklarından uzak durmasını ne kadar söylesede Mustafa bir bakımdan sevdiği için ve bir bakımdan çıkarları için Cihangirle ilgilenir...

kizlar pargali ölüyor cok erken degilmi :44:

bide yeniden isabella gelecekmis duyumlardan,dogrumu yalanmi haber belli degil henüz

[video=youtube;VzZZleznkhg]http://www.youtube.com/watch?v=VzZZleznkhg[/video]

kizlar pargali ölüyor cok erken degilmi :44:

bide yeniden isabella gelecekmis duyumlardan,dogrumu yalanmi haber belli degil henüz

[video=youtube;VzZZleznkhg]http://www.youtube.com/watch?v=VzZZleznkhg[/video]

Pargalı ölüyor yaaaa :26: hani sülüman boğdurtuyordu iboyuu

Evet idam edilmesi lazım tarihe göre. Hatice rüya mı görüyor acaba diyeceğim ama, ciddi ciddi öldürmüşler paşayı sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…