AH İBRAHİM AH AHH HATUN ORDA DOGUYOR YOKSA SENMI GIRCEN NIGARIN KOYNUNADA MATRAKCI ILE BIRLIKD EODLU GIBISINDNE GOSTERIEN ANLAMSI DEILIM AYOLLL:d HURROS TEZ VAKIT SENINN TACINDAN YAPTIRICAM KAYNANAMIN YANIAN CIKCIAM SALINA SALINA :) IDOLUMSUN FAVORIMSIN.... Bi söz vardı bıyerde okumusdum cadılar bayramında kayınvalıdesının elını open gelın ıdolumsun dıye o oldu senınkıde cadının elını op her daım bayram yapsın garıban
Şu valide de gıcık etti beni yine.
Kadın çocuk gibi ayol.
Yok çıkar o tacı, yok oraya oturma, yok yanıma gelme..!
Sen koskaca bir padişah annesinin, işine bak.
Ne uğraşıyorsun gelininle falan, ağır ol biraz...
kaynana sultan olsada kaynana işte canım
Sülüman vermeseydi paylarını üzülecektim hürreme yapılanlara
ayyyyyyyy alemsim yaaa hürroşa söylediğin sözz
aybige yorumun muhteşem seni muhteşemmmmmmm eleştirmen ilan ediyommm hahahha
bu hatceyi ben anlamadım iyi bir ayar lazım kendisine en kötü zamanlarında hürroşum hep yanında tatlı dille yanında oldu güç verdi..oğlunun canını kurtardı.....onun gebe haline üzülüp iboyu öldürmekten vazgeçti.....o hala hürreme fena bi hal olsa tebessüm ediyor...sinsi yılan....
sonra hürroşum nası sıranın başına geçti...itekledi..deli dumbul yaaaaaaaaa....
hee bide sülo anası ve mahiye ayar çekerken gülfem nası gülümsedi..gülfemde bence hürroşun safına geçecekk
ayyy ama bir kez daha önünde eğildi Hürrem
Uyuz valide yüzüne bile bakmadı
Evet o bölüm harikaydı:)
Herkesi toplayıp sevmeseniz de saygı duyacaksınız dedi
Tabi bu arada annem ikide bir ''bak anasını ayağına çağırttı, saygısız evlat'' falan demese daha bir eğlenecektim ama neyse
Eee hani kendisi de kaynana ya, valideyi koruyacak
bu ibrahim paşa nigarı ya geberticek ya da kapaması yapacak.o kadar ölümden döndü hala bi ipnelik bi ipnelik.. azcık bi insan ol len.
hatice sultan yine en hamile ve en çığırtkan . annem diyo ben doğum sancım başladığında babana kahvaltı hazırlıyodum. hatçeye bak sen ,sultan ya çığırt allah çığırt. koca sarayı kadın kulak düşmanı böğürtüleriyle inletti bi cariye ortalıkta yok.
valide sultanda sol göz seyirmeleri başladı. firdevs hanımın yamuk ağzı geliyo yakındır ben diyim.
o aybige hatun ne çeşit ayol , hareme anarşik ruhla ,68 hippilerinden biri ışınlanmışçasına girdi..öyle tralaylay vay anarşik vaayy. hünkarın eteği öptü ,kalkınca enseye tokat totoya şaplak atçak diye bekledim.naber adamım aslansın kaplansın pumasın diyeceğidi sanki.bali beye yeni gönül yayları gevşetecek hatun kişisi..
hürrem sarayı osurtmaya devam ediyo örnek alınası hatun kişilik kendisi. siz öyle kaynanayı görümceyi kocaya şikayet ederken hatun neler tezgahlıyo da ,kocaa hünkara; saray ahalisine ayar verdiriyo. süleyman ayarı verirken hürremin o balkondan bakışı yok muuu idolümsüün hürremm !
güloğa nigara abayı yakmış havasıda verdiler hadım haliyle ne edecekse...
mahidevran ne zaman harakiri yapıcak merakla bekliyorum her türlü hezimet...
hünkara laf yok adam gözüme git gide daha yakışıklı gelmeye başladı. hele o façası yok muu hastasıyız...
hürremin tacı artık dizide yeni bi karakter olarak geçmeli. o nasıl bişeydir kardeşim ..!brehh breehh....
bu ibrahim paşa nigarı ya geberticek ya da kapaması yapacak.o kadar ölümden döndü hala bi ipnelik bi ipnelik.. azcık bi insan ol len.
hatice sultan yine en hamile ve en çığırtkan . annem diyo ben doğum sancım başladığında babana kahvaltı hazırlıyodum. hatçeye bak sen ,sultan ya çığırt allah çığırt. koca sarayı kadın kulak düşmanı böğürtüleriyle inletti bi cariye ortalıkta yok.
valide sultanda sol göz seyirmeleri başladı. firdevs hanımın yamuk ağzı geliyo yakındır ben diyim.
o aybige hatun ne çeşit ayol , hareme anarşik ruhla ,68 hippilerinden biri ışınlanmışçasına girdi..öyle tralaylay vay anarşik vaayy. hünkarın eteği öptü ,kalkınca enseye tokat totoya şaplak atçak diye bekledim.naber adamım aslansın kaplansın pumasın diyeceğidi sanki.bali beye yeni gönül yayları gevşetecek hatun kişisi..
hürrem sarayı osurtmaya devam ediyo örnek alınası hatun kişilik kendisi. siz öyle kaynanayı görümceyi kocaya şikayet ederken hatun neler tezgahlıyo da ,kocaa hünkara; saray ahalisine ayar verdiriyo. süleyman ayarı verirken hürremin o balkondan bakışı yok muuu idolümsüün hürremm !
hünkara laf yok adam gözüme git gide daha yakışıklı gelmeye başladı. hele o façası yok muu hastasıyız...
hürremin tacı artık dizide yeni bi karakter olarak geçmeli. o nasıl bişeydir kardeşim ..!brehh breehh....
evet bende belki ilerleyen bolumlerde konu bulamazlarsa cikar gelirişte bazı eksiklikleri o kızın kocası öldürüldü
kız ortada yok bahsi geçmez haberleri yok
Birde çocuklarıda vardı
Kırımda taht kavgası var diye valide yiğenini getirtiyor ne alaka
Annası babası varmış kızın ne işi var başka yerde
Bende merak ediyorum o kızı
kızlar sülonun kızkardeşi beyhan hatun...kocasının haksız yere öldürüldüğünü düşündü
abisini anasını kardeşini redetti ...birdaha benden ve çocuklarımdan uzak durun dedi....
çekti gitti...hatçeyede abisinin bigün gelip pargalayı öldürmeyeceğini nereden biliyorsun gibi laf etti..
ondan yok ortalarda yani[/QUOTE
evet o ani hatirladim ama oylede olsa anasi bile soz etmiyo kizindan hic eksik kaliyo
zaten bi anda yoktan varolmustu birden de yok oldu kizcagaz
ya kızlar qülfem hatun kim bu arada :26: hünkarın hanımlarından die okumuştum tarihte ama hiç öle qibi durmuyo filmde başlarını izlememiştm başında qöstermiş miydi ? yoksa isim benzerliqi mi
ya kızlar qülfem hatun kim bu arada :26: hünkarın hanımlarından die okumuştum tarihte ama hiç öle qibi durmuyo filmde başlarını izlememiştm başında qöstermiş miydi ? yoksa isim benzerliqi mi
:84::84::84::84:oofff hatçe zırt dese kapıdaki kalfalar nedimeler doluşur içeri bas bas bağırıyor kimseler yok
hee o ibo diyor ama ibo harem kurma derdinde kanımcaa
işte sürekli hatıcenin yanında qezince şaşırdm bn pek qıcık bişegülfem hatun hatıcenın yanında gezen hatun sulumanın ılk esı bebegım
Evet canım ilk hanımı. Evlatları da olmuş ama çocuk yaşta hastalıktan ölmüş. Sonra da Mahi Devranı sevmiş işte Kanuni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?