bu bölümde en cok kahkahayı atım sahne hurrosun tacı takıp gulfem ve mahıdevranı ıtekleyıp basa gecedıgı sahne yokmu resmen koptum kahkaha krızıne grııdm esımın suratboyle oldu sasırdı adamda ama cok gzuelde yaptı ben nıkahlı karısıyım hahah
Çokkk güzel olan bir sahnede suleymanın valıdeyı mahiyi gulfemı çağırttırıp hurrem e doğru durust davranacaksınzz uleeenn ona yapılan bana yapılmıştırrrr sonuçta karşınızda cıhan padışahının karısı varrrrrr demesiydiii..hurroş ta balkondan dınlıyodu..
muhteşem suleyman
Canımcığım teşekkürler,en çok senin yorumunu merak ediyom biliyon sen tebrikler...Nigar Kalfa: Düğün sırasında beş karış suratla dolaştın Nigar. Tamam anlayabiliyorum az çok, paşadan başka birini sevemeyeceğini düşünüyorsun hala. Ama yazık değil mi matrakçıya da? Adam zifaf gecesinde boşadı seni. Hissetmedi mi sanıyorsun İbrahim Paşa'ya olan aşkını? Etti tabii. İçine sindiremedi bile bile başkasını seven biriyle evliliğini sürdürrmeyi. Paşa da geldi zaten. Ama önümüzdeki hafta, en iyi ihtimalle sağlam bir fırça bekliyor seni.
Mahidevran Sultan: Mahi, insanın, tam uykuya dalacakken ortaya çıkıp vızıldayarak tüm uykusunun içine eden o melun sivrisinek gibisin. Bir sus yahu, bir sus. Yorulmuyorsun da. Her fırsatta Hürrem'e bir sataşmalar, bir şeyler. Zaten, hünkarımız senden yüz çevirdiyse en büyük nedeni senin bu sataşmaların. Başından beri Hürrem'le uğraşmasaydın, belki de hünkarımız onu bu kadar sevmeyecek ve kısa sürede soğuyacaktı. Aybige bile üzüldü haklı olarak.
Hatice Sultan: Hatice, düşündüm, beni sinirlendirmediğin sürece senin üzerine gelmemeye karar verdim. Çok ağır şeyler yaşadın. Bebek geliyor ama bak. Hadi bakalım, sağlıkla kucağına al inşallah. Keman çalmak pek bir şahaneydi Hatice. Valla bilmiyordum bu kadar ilerlettiğini. Çocuktan arta kalan zamanlarda devam ettir yahu.
İbrahim Paşa: Geçmiş olsun paşam. Maaşallah bünyeniz çok sağlam. Çok çabuk kalktınız ayağa. Valla ben öyle zeehirlenseydim akşamına hakkın rahmetine kavuşurdum herhalde. Behram Paşa'dan şüphelenmeniz çok yerinde. Ama dikkat edin, hani derler ya, hem nalına hem mıhına vuruyor. Adamın lokumlarını zehirli olan lokumlarla değiştirmiş bile olabilir. Size de sadakatini ispatlayacak ya, lokumun zehirli olduğunu ispatladı. Nereden biliyordu o lokumların zehirli olduğunu sizce? Adapazarı lokumu böyle olmaz diye cevap mı olur paşam?
Valide Sultan: Validem, biraz önce Mahidevran'a söylediğim şeyler sizin için de geçerli aslında. Hürrem'i bu kadar itip kakmasaydınız, sürgünlere yollamasaydınız, yetmemiş gibi öldürtmeye çalışmasaydınız, hünkarımız onun üstüne düşmeyecekti. İbrahim Paşa da yalnız bıraktı sizi. Gerçi bırakmak durumunda kaldı. İyi oldu ama, en büyük müttefikiniz bertaraf edildi hünkarımız tarafından. Hürrem uğraşsa yapamazdı. Hünkarımız da sizi hiçbir şekilde ciddiye almıyor. Kaldınız mı kabak gibi ortada?
Hürroş: Hatice'ye söylediğin şeylere bayıldım Hürroş. Geceden sabaha kımıldamadan oturan hatunu isteklendirdin İbrahim'e gitmek için. Bir de diğerlerine bak: 'Hatice Sultan'ım bir şey söyleyin, Hatice Sultan'ım böyle yapmayın...' Öff... Konuşma dediğin işte böyle olur. Helal olsun. Tacın da çok güzel, çok yakışmıştı sana. Aybie'ye, yani valide sultanımızın bizzat yeğenine, yekten 'cadılar orada' demen süper oldu. Hiç halasına söyler mi diye en ufak bir telaş etmeden. Mahi olsa altına ederdi. İnceldiği yerden kopsun Hürroş. Bu arada az daha unutuyordum. İbrahim Paşa aranızda geçenleri unutmaya hazır olduğunu söylediği zaman, yüzünde beliren 'bayram değil seyran değil, eniştem beni niye öptü' ifadesine çok güldüm.
Behram Paşa: Behram Paşa ne oluyor, kaşın gözün oynuyor? Yemeyiz senin bu oyunlarını biz. Sen yaptın !!! Ortaya çıkacak. Dur sen dur.
Sümbül Ağa: Sümbül dilin kopsun celaut. Nigar zorda kalmış, yalvarıyor kimseye söyleme diye, sen Mahalle'nin Muhtarları'ndaki Müzevir Müzeyyen misali hoop Daye Hatun'a yetiştiriyorsun. Neyse ki akıllı kadın Daye Hatun, anladı onun halinden. İşe yaramadı işte oooh, çatla.
Daye Hatun: Daye Hatun, senin bu anaç tavırlarını çok seviyorum ben yahu. Hep böyle olsan keşke. O mahkeme duvarı yüzünün altında şefkatli bir anne yatıyor aslında. Kimseye söylemedin Nigar'ın aşkını. Çok takdir ettim.
Aybige: Aybige, öncelikle hoşgeldin. Ama açıkça söylemek durumundayım ki, ben sana acayip derecede sinir oldum. İsabella vardı ya, gerçi sen onu bilmezsin. Bir ara anlatırım. Onun Aybige versiyonu gibi görüyorum seni. O kadar iticisin benim gözümde. Hürrem'le muhabbeti ilerlet bence sen. Boşver ötekileri. Onlar anca Hürrem şunu yapmış, Hürrem bunu etmiş. Aksiyonun kendisi Hürroş'ta. Tam senlik.
Ayas Paşa: Paşam, masum olduğunuza halen inanıyorum. Siz ortaya çıkarın bu suikast girşimini. Yapabilirsiniz gibi geliyor bana. Güvenim tam size.
Haklısın valla hürrem süper ben olsam sinirden gurur yapardım ne öpcem elini ama hürrem bu akıllı :81:AH İBRAHİM AH AHH HATUN ORDA DOGUYOR YOKSA SENMI GIRCEN NIGARIN KOYNUNADA MATRAKCI ILE BIRLIKD EODLU GIBISINDNE GOSTERIEN ANLAMSI DEILIM AYOLLL:d HURROS TEZ VAKIT SENINN TACINDAN YAPTIRICAM KAYNANAMIN YANIAN CIKCIAM SALINA SALINA :) IDOLUMSUN FAVORIMSIN.... Bi söz vardı bıyerde okumusdum cadılar bayramında kayınvalıdesının elını open gelın ıdolumsun dıye o oldu senınkıde cadının elını op her daım bayram yapsın garıban
Ben zaten gecen bölümde gülfeme bayılmıştım mahinin ağzının payını vermiştibu hatceyi ben anlamadım iyi bir ayar lazım kendisine en kötü zamanlarında hürroşum hep yanında tatlı dille yanında oldu güç verdi..oğlunun canını kurtardı.....onun gebe haline üzülüp iboyu öldürmekten vazgeçti.....o hala hürreme fena bi hal olsa tebessüm ediyor...sinsi yılan....
sonra hürroşum nası sıranın başına geçti...itekledi..deli dumbul yaaaaaaaaa....
hee bide sülo anası ve mahiye ayar çekerken gülfem nası gülümsedi..gülfemde bence hürroşun safına geçecekk
Hürroş en başta daye'nin verdiği işareti anlamadı.Tam sinirlenmişti valideye cevap vericekti kiiiiiii o sırada valide nin yanında ki gümüş şamdan gibi bişi vardı onda sülümanın yansımasını gördüüüzeka küpüm farketti sen şimdi görürsün bakışı attı hemennn 360 derce döndü '' validem ? ne oluyor ? bu yenı bı tuzak mı ? ne leo su ? nededıgınızı anlamıyorum ? ! bu torunlarınızın annesıne nasıl yakıştırırsnz ! bukadar mı nefret edıyorsunuz benden ? bu nasıl bı ithammm yazıkkkkkkkkk '' dedi valide tabi şok noldu bu kadına kapıdan çıkar çıkmazda daye ye dedi suleyman içerdeydi neden bana soylemedın ben gordum fılan oda dedı kı sultanım işaret vermeye çalıştım ama anlamadnz..
ilk sahne böyleydi..sulumanda geldı valıdeye dedıkı anladım herşeyi hurrem masum..sonra suluman iboya dedi hurrem ve leo mevzuuusu nedır ? pargalıda aslaaaa hunkarrrımm ben bılsem susar mıyım ? oyle bişey yok dedı..tabı soyleyemıyo..çunku kendısıde yanıcak..bunca zaman sakladı..leoyu oldurdu..falan fılan
en beğendiğim sahne hürroşun taç ile giriş yapmasıydı..fenaaaydımahiyle gülfeme çıkın şurdan bakışı atıp başa geçmesi birde sülüyle olan konuşmaları..suleymanın ''buyulenen memnuuunn buyuleyen memnuuunn sultanım '' demesii aynı dairede kalıyorlar artık oda çok guzel çocuklar yoktu hiç bu bölümde..birde hurremın daha ilk kınada taktığı kolyeyı düğünde mahi takmıştı..nasıl gözden kaçırdılar anlamadım valla kürk te aynı şekilde.. mahi hurremı şıkayet ettı bızı kovdu dedı sumuklu ama suluman hurremın muhteşem konuşmasını duyunca yıne aşık oldu hurreme şimdi pargalı nıgardan hoşlanmaya mı başladı nasuhla evlı gıbı gorunup yoksa pargalıyla mı olucak bu nıgar bakalım napcaklar
Eki Görüntüle 333616 merhametlı tatlı dilli güler yüzlüüü aşk aşk aşk dolu sultanıımsultanların ennnn masumu
birde balibey kızlar.Malkoçoğlu Bali Bey olarak nesilden nesile gitmiş bunlar bu şekilde..
bide şu hurreme cadı denmesi mevzusu doğru.suleymana büyü yaptı lafları hala dolaşıyor.ama şöyle bişide var hünkarda koruma duası olurmuş.ve uzerınde yapılan hiç bişi tutmazmış.o donem büyüler zehırler fılan çok olduğu için..
Canımcığım teşekkürler,en çok senin yorumunu merak ediyom biliyon sen tebrikler...
arkadaşlar bişey daha sorucam hürrem hatice sultana ne dediki bölümün başında padişah hayran kaldı.
yaa niye cvp vermiyosunuzzz
Ailesinin ölümüyle dünyanın başına yıkıldığını, bir daha hiç mutlu olamayacağını düşündüğünü, ama sonra aşık olduğunu, bebeğini kucağına alınca nasıl mutlu olduğunu vs. anlattı. İbrahim'i görmeye git, elini tut dedi. Hatice'nin elini karnına koydu. Bebeğini hisset, o yaşamak için sana muhtaç, onu yalnız mı bırakacaksın diye bir konuşma yaptı. Hatırlayamadığım şeyler de olabilir tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?