Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu bölümde en cok kahkahayı atım sahne hurrosun tacı takıp gulfem ve mahıdevranı ıtekleyıp basa gecedıgı sahne yokmu resmen koptum kahkaha krızıne grııdm esımın surat boyle oldu sasırdı adamda ama cok gzuelde yaptı ben nıkahlı karısıyım hahah

esım yaprak dokumu oldugunda benı ferhundeyey benzetrıdı kotu yonunu deıl tabı ama neyım beznıorduysa artık kızl sac ıle dolastımdan galıba sımdıkde hurosa benzetır lafı guzelce sokup kacıorusn dıor

Aşk yeniden mi başlıyor?
Muhteşem Yüzyıl'da sırtına saplanan zehirli ok nedeniyle ölümden dönen Pargalı İbrahim Paşa depremi yaşanıyor.
Güncelleme:26 Ocak 2012 09:31

Ölümle burun buruna gelen İbrahim şaşırtıcı bir şekilde Nigar Kalfa'ya sardı...Önceki bölümlerde Nigar Kalfa'yı kendisinden uzaklaştırmak için evlendirme arayışlarına giren Pargalı ölümden döndükten sonra kararını değiştirdi ve evlendirdiği Nigar Kafa'nın boşanmasını sağladı.

YENİ BÖLÜMDEN KARELER (FOTO - GALERİ)
Kocasının kendisini boşaması karşısında gözyaşlarına boğulan Nigar Kalfa'nın üzüntüsü karşısında Pargalı'yı görünce bir anda mutluluğa dönüşüverdi... Nikah gecesi Nigar Kalfa'yı boşatan İbrahim niyetini belli ederken dizinin senaristleri de ilerleyen bölümler için öyküye hayli üretken bir fünye yerleştirmiş oldu.

kızlar ilk 15 dk yı izleyemedim yani hürremle validenin konuşmasını süleymanın dinlediği sahneyi biri özetlesin lütfeeennnn açtığımda ibrahim paşa rüyada annesini görüyodu sonra kendine geldi ondan önceki sahneler yaniii...

Hürroş en başta daye'nin verdiği işareti anlamadı.Tam sinirlenmişti valideye cevap vericekti kiiiiiii o sırada valide nin yanında ki gümüş şamdan gibi bişi vardı onda sülümanın yansımasını gördüüü zeka küpüm farketti sen şimdi görürsün bakışı attı hemennn 360 derce döndü '' validem ? ne oluyor ? bu yenı bı tuzak mı ? ne leo su ? nededıgınızı anlamıyorum ? ! bu torunlarınızın annesıne nasıl yakıştırırsnz ! bukadar mı nefret edıyorsunuz benden ? bu nasıl bı ithammm yazıkkkkkkkkk '' dedi valide tabi şok noldu bu kadına kapıdan çıkar çıkmazda daye ye dedi suleyman içerdeydi neden bana soylemedın ben gordum fılan oda dedı kı sultanım işaret vermeye çalıştım ama anlamadnz..
ilk sahne böyleydi..sulumanda geldı valıdeye dedıkı anladım herşeyi hurrem masum.. sonra suluman iboya dedi hurrem ve leo mevzuuusu nedır ? pargalıda aslaaaa hunkarrrımm ben bılsem susar mıyım ? oyle bişey yok dedı..tabı soyleyemıyo..çunku kendısıde yanıcak..bunca zaman sakladı..leoyu oldurdu..falan fılan
en beğendiğim sahne hürroşun taç ile giriş yapmasıydı..fenaaaydı mahiyle gülfeme çıkın şurdan bakışı atıp başa geçmesi birde sülüyle olan konuşmaları..suleymanın ''buyulenen memnuuunn buyuleyen memnuuunn sultanım '' demesii aynı dairede kalıyorlar artık oda çok guzel çocuklar yoktu hiç bu bölümde..birde hurremın daha ilk kınada taktığı kolyeyı düğünde mahi takmıştı..nasıl gözden kaçırdılar anlamadım valla kürk te aynı şekilde.. mahi hurremı şıkayet ettı bızı kovdu dedı sumuklu ama suluman hurremın muhteşem konuşmasını duyunca yıne aşık oldu hurreme şimdi pargalı nıgardan hoşlanmaya mı başladı nasuhla evlı gıbı gorunup yoksa pargalıyla mı olucak bu nıgar bakalım napcaklar
Eki Görüntüle 333616 merhametlı tatlı dilli güler yüzlüüü aşk aşk aşk dolu sultanıım sultanların ennnn masumu
birde balibey kızlar.Malkoçoğlu Bali Bey olarak nesilden nesile gitmiş bunlar bu şekilde..
bide şu hurreme cadı denmesi mevzusu doğru.suleymana büyü yaptı lafları hala dolaşıyor.ama şöyle bişide var hünkarda koruma duası olurmuş.ve uzerınde yapılan hiç bişi tutmazmış.o donem büyüler zehırler fılan çok olduğu için..

Hürrem'in vaktiyle,dövülüp itilip kakıldığını,zindana atıldığını,zehirlemeye çalışıldığını,Sülüman sarayda değilken,sürgün edilip evlendirilmeye çalışıldığını,katil damgası vurulup saraydan uzaklaştırıldığını,(ki mahinin eteğini öperse saraya geri gelebileceğini -pargalı tarafından bu sağlanmıştı )
çocuklarına hasret bırakıldığını vs vs vs unutmayalım..
Mahi,oğlunun,kardeşi Mehmetle ilgilenmesini bile yasakladı..
Şimdi güçlendi ve karşılık verebiliyor..
Hala itilip kakılıyor valide,mahi ve yandaşları tarafından.. Sadece Süleyman tarafından korunup kollanıyor..
Bana göre gerisi teferruat...

Çokkk güzel olan bir sahnede suleymanın valıdeyı mahiyi gulfemı çağırttırıp hurrem e doğru durust davranacaksınzz uleeenn ona yapılan bana yapılmıştırrrr sonuçta karşınızda cıhan padışahının karısı varrrrrr demesiydiii..hurroş ta balkondan dınlıyodu..
muhteşem suleyman

kızlar hatice sultanın sabaha kadar beklediği sahnede fonda çalan keman müziğinin ne olduğunu bilen varmı ara ara bulamadım hiç bir yerde konuşulmamış bi tek benmi beğendim

bir tarih kitabında pargalının bir eşi oldugu daha yazıyor muallak olsada adına cami bile yaptırmış adını akşam bulup yazarım bu pargalının sülümanın gözünden ufak ufak düşme nedenlerinden biri zaten o caminin adı nigar falan deil başka bişey tüh keşke baksaydım gece

şimdi baktım muhsine hatunmuş

anlamadım her kötülüyü mahi yapıyo ama gülfemde azar işitiyor bence sülüman gülfeme değer vermiyor

arkadaşlar bişey daha sorucam hürrem hatice sultana ne dediki bölümün başında padişah hayran kaldı.

Canımcığım teşekkürler,en çok senin yorumunu merak ediyom biliyon sen tebrikler...
Haklısın valla hürrem süper ben olsam sinirden gurur yapardım ne öpcem elini ama hürrem bu akıllı :81:
Ben zaten gecen bölümde gülfeme bayılmıştım mahinin ağzının payını vermişti

Queen yorumunu beğendi harika valla

yaa niye cvp vermiyosunuzzz

Ailesinin ölümüyle dünyanın başına yıkıldığını, bir daha hiç mutlu olamayacağını düşündüğünü, ama sonra aşık olduğunu, bebeğini kucağına alınca nasıl mutlu olduğunu vs. anlattı. İbrahim'i görmeye git, elini tut dedi. Hatice'nin elini karnına koydu. Bebeğini hisset, o yaşamak için sana muhtaç, onu yalnız mı bırakacaksın diye bir konuşma yaptı. Hatırlayamadığım şeyler de olabilir tabii.

teşekkür ederim andromeda bu arada yorumlarını bende beğenerek okuyorum ağzına sağlık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…