Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Kızlar başını kaçırdım !! Allah aşkına anlatın ne oldu ne dedi İbrahim Nigara ???

kızlarrr nerelerdesnizzz..pargalının da ıkızı vardı zaten ikizleri oldu gıcık pargalı yaaa buarada normalde hatice sultanın 3 çocuğu var normalde..mehmet şah,hanım sultan ve fülatun sultandı sanırım..osman dıye yok uydurmuşlar

Kızlar başını kaçırdım !! Allah aşkına anlatın ne oldu ne dedi İbrahim Nigara ???

sennn benim hatunumsun dedii yaaaaa işte böyle dedi sonra halvet oldu sonrada dediki şimdilik burda kalcaksınnn nasuhla da evlı kalcaksınz bu 3 müzün arasında sır olarak kalıcak dediiii daha sonra başka bi ev alıcam sana orda kalıcaksın dediiiii adama bakın yaaaaa

Ayy canım çok çok sağol neler demiş öyle

inanmıyorummm neler olmuşşş şok şokkkkkkkkk...zaten sevmiyordum pargalıyı iiyce soğudum adii heriff...hatice hatunda ikiz doğurdu işleri güçleri doğurmak:)

Bu Mahi de saraydan giderek en doğrusunu yapıyor.. Yoksa ya Hürrem'e saldırıp saçını başını yolacak, ya da hasetinden orta yerinden çaattıırtt diye çatlayacak

Hürrem e özenirsen benide azad et bilmem ne dersenn alllll sana mahiiiicikkkkk yollanırsın böyleeeeeeeee tek derdi unutulmamak yaa ona ağlıyo.hürrem senın yuzunden zamanında 2 defa sürgün edildi bişey olmaz canım hadi hadi

ay kıyamamam mustafaya bak allah banada böyle bi çocuk nasip etsin inş

amiiin canım cümlemize...bende çok özendim doğrusu...

aybigeyi nedense ilk geldiği andan itibaren ısındım,sebebini özgüveni yüksek bir hatun...

mahi bu durumu çok iyi kullanması lazım ama o kapasiteyi göremiyorum onda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…