Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar bu bölümde hürrem bi tuhaf geldi sanki gözlerin altı çökmüş makyajınıda güzel yapamamışlar bakımsız kalmış sanki

hürroş olmasaydı da osmanlı çökerdi.

ayrıcana milleti yoktan var een Atatürk*tür. Cumhuriyet*i kurmş hala osmanlı diyosunuz

hee bi de sülo kanmasaydı efenim kanmasaydı

katılıyorum canım hayır bi saniye osmanlı çöküş nedenlerini bilmiyolarmı ? şaşırdım bukadar osmanlıdan bahsedıyorsanız osmanlı gerileme ve çöküş nedenlerinide bılmek gerek en azzzz 40 nedeni var hepsıde çok siyasi mevzular..hürrem yuzunden nasıl çökebilir allah aşkına ya ? çok saçma suleymanın ıbrahımı ve mustafyı boğdurtması kendi emri aynı şekılde hurremın çocuklarıda öldürülüyor..ki milli mücadeleyi Atamız başlatırken osmanlı ne haldeydi bilen bilir konuşmaya bile gerek yok canım

forumda bu tür konuşmalar yasak ama zöylemeden duramaycağım allah tan başka kmse bişeyi yoktan var edemez sizi kınıyorum. osmanlı devleti dünyanın korktuğu osmanlıyı hafife almamanızı tavsiye ederiim

Türkiye Cumhuriyeti'ni Atamıza Atamızı ve yaptıklarını tabiki Rabbimize borçluyuz bunun bilincindeyiz bu nasıl bir kıyaslamadır ?? İykıde bıze bu ozel lıderı yollamış..yoksa osmanlıdan sonra tek bir türk bile kalmazdı yeryuzunde..

işte bebeeyim aslında söylenmek istenen başka da hürroşa laf söylüyorlar

_zebos_ sanırım safimu arkadaşına özelden imdat çağrısı yaptınn ilahii çok komiksiniz yaaaa senin msjdan sonra bi hışımla geldi hahhahahahahahahhaha he canım heee bi tek türk kalmazdı mı nerden biliyosunnn bunu ancak Allah bilir bak güzelim ben osmanlı torunuyum benim atalrım yüzyıllarca ço dünyadaki en büyük ileri başarmışlar onlarla guru duyuyorum bennnn

işte bebeeyim aslında söylenmek istenen başka da hürroşa laf söylüyorlar

evet tatlım..buarada boşalttım bebegım mesaj kutumu
ay buarada diziye dönmek gerekirse hürroş hemen çaktı aybige hatunun malkoçoğlu sevdasını
aayyy hürroş gitmeee anacım cadı kadın kesin zehir koyduuuu

Türkiye Cumhuriyeti'ni Atamıza Atamızı ve yaptıklarını tabiki Rabbimize borçluyuz bunun bilincindeyiz bu nasıl bir kıyaslamadır ?? İykıde bıze bu ozel lıderı yollamış..yoksa osmanlıdan sonra tek bir türk bile kalmazdı yeryuzunde.. [/QUOTE]

Evet, çok şanslıyız ki böyle bir ATA'ya sahibiz. Yoksa ne olurdu halimiz, biz biz olurmuyduk o zaman ?! ... :26:

Evet, çok şanslıyız ki böyle bir ATA'ya sahibiz. Yoksa ne olurdu halimiz, biz biz olurmuyduk o zaman ?! ... :26:[/QUOTE]
di mi yaaa

komıksınız gerçekten..size hesap verecegımden degılde henuz yenı boşalttım mesaj kutumu nealaka yanı kimsenin mesajına da ihtiyacımız yok böyle bi konuda herzaman fıkrımızı belırtırız.iletimde de gördüğünüz üzere Mustafa Kemal ATATÜRK yazıyor gururla , ayrıca Atamızı yoksaymanızda çok enteresan ve üzücü..sizin adınıza üzüldüm ! osmanlı zaten Atamıza muhtaçtı..zamanında çok ihtişamlıydı onlarda atalarımız tabıkı,fakat Atatürk'ün yüceliğini tüm dünya kabul etti..72 mılleti biaraya getirmiş bi insan..sizin önderiniz olmasına rağmen böyle konuşmanız utanç verici..

sultan selime sarhoş selim denir zaten hamamda öldüğü söylenir bir rivayete göre oğlancıymış selim yüzünden gerileme dönemine girmiştir osmanlı bunun sebebi de babasının kanuni olmamasına bağlanır

yanında olmadan bilemeyiz doğrusunu değil mi ?! osmanlı kendi yanlış politikasının kurbanı oldu

imdat çağrısı?

benm öyle bi çağrıya ihtiyacım yok. ben ve benm gbi düşünen arkadaşlarım size tek başımıza yeteriz. beljki biz sürekli msjlaşıyorz hey allam ya

ayrca sahip oldğunz hAkları Atatürk*e borçlusunuz.resmi nilkah,velayet,tüm medeni haklarınızı.... bunları atalarınız verdi mi

beğenmiyorsanz yaşamazsınız bu ülkede

sizin amacınız tartışma çıkarmak,siz osmanlı torunu olun ben değilm.

neyi çakmıyo ki hürrem reyiz

ben bunu demiştim en baştada olay başka yere taşındı malesef

ben bunu demiştim en baştada olay başka yere taşındı malesef

ben seni anlıyorum,kanuni dönemini bu şekilde bilenler mahidevranı seviyor blmeyenler hürremi..bu ilk başta nasıl duyduğunla alakalı.ben böyle duyduğum için hürreme sinir olup mustafayı tutıüuyorum mustafa çok yetenekli bir sultanmış tam babası gibi

çakar bebegım zeka küpü
bakalım şimdi hurroşun gebe olduğu ortaya çıkacak sanırım tatlım

ortada ne iyi var ne kötü ortada iktidar hırsı hepsininde amacı bu! ha bide kanuname i ali osman varki kardeş katlini vacip kılar! can derdide tm kuralları yıkar geçer

saol canım doğru anlamışsın beni . mustafa çok özel eğitim almış 8 dl bilen bir çocuk karakter olarakda çok güçlü zeki ve en önemlisi babası gibi tam bir savaşçı olarak yetiştirilmiş. ama hürrem süleymanı doldrura doldura boğdurtmuş mustafayı. ve başa selim geçmiş sonrası zaten fiyasko . mustafa geçseydi nerelerde olacaktık kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…