Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mahidevran niye defolsun ??? anlamadım yanii cadı hürrem sülümanı ele geçirdi ? tarihimizi değiştirrdi bu kadın . oğlu selim inde leondan olduğu söylenir tarih kitaplarında. yani osmanlının çökmesi bu kadının soyundan bilmem anlatabildimmi oğlu sarhoş selimden sonra osmanlı geriledi gerilde sonra çöktü gitti koskoca imparatorluk

çok itici bi kız ya.inş daha fazla görmeyiz kendisini

pörtlek prenses gibi buna da ısınamadım

ana gerçekte leo diye biri varmıymış demek birebir doğruyu oynuyolar gerçekten selim leodanmıdır ihtimal vermekte zor çünkü çok sıkı bi denetim varmış kadınlara çok merak ettim şimdi eğer öyleyse hürremden tiksinirim

hürroş olmasaydı da osmanlı çökerdi.

ayrıcana milleti yoktan var een Atatürk*tür. Cumhuriyet*i kurmş hala osmanlı diyosunuz

hee bi de sülo kanmasaydı efenim kanmasaydı

Haklısın canım, bu konuda katılıyorum sana; Tarihimizi iyi bilmemiz lazım... Koca imparatorluk nasıl yok tükenmiş !!!

küçük bi araştırmayla bi çok kaynkata hürremin böyle eski kırığıyla birilkite olduğunu ve bu sırrın duyulmaması içinde leonu kendisi öldürdüğü yazıyor. selim de o dönemde doğuyor. ve selim hiçbri şekilde fizksel özellik ve karakter olarak kesilikle sultan süleymana benzemiyor. alkoliğin teki ve hiç bir savaşa katılmamış haremden çıkmamış o nedenlede çökmüşüz

leodan değil canım kapı ağasından yapmış hamile kalıp yerini sağlama almak için

hürroş olmasaydı da osmanlı çökerdi.

ayrıcana milleti yoktan var een Atatürk*tür. Cumhuriyet*i kurmş hala osmanlı diyosunuz

hee bi de sülo kanmasaydı efenim kanmasaydı

forumda bu tür konuşmalar yasak ama zöylemeden duramaycağım allah tan başka kmse bişeyi yoktan var edemez sizi kınıyorum. osmanlı devleti dünyanın korktuğu osmanlıyı hafife almamanızı tavsiye ederiim

çok merak ettim bunu kesinlikle araştırıcam

aybige sinsisine bak sen buldu yakışıklı erkeği elde etmek için yapmadığı kalmıyo dikkat çekmek için alttan alttan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…