defolup gitsinler leydim:88::88::88:evet zeboşum meleğim yürrü mahi anca gidersin diyerekten
Balibey yatırdı hatunu valla
mahidevran niye defolsun ??? anlamadım yanii cadı hürrem sülümanı ele geçirdi ? tarihimizi değiştirrdi bu kadın . oğlu selim inde leondan olduğu söylenir tarih kitaplarında. yani osmanlının çökmesi bu kadının soyundan bilmem anlatabildimmi oğlu sarhoş selimden sonra osmanlı geriledi gerilde sonra çöktü gitti koskoca imparatorluk
hürroş olmasaydı da osmanlı çökerdi.mahidevran niye defolsun ??? anlamadım yanii cadı hürrem sülümanı ele geçirdi ? tarihimizi değiştirrdi bu kadın . oğlu selim inde leondan olduğu söylenir tarih kitaplarında. yani osmanlının çökmesi bu kadının soyundan bilmem anlatabildimmi oğlu sarhoş selimden sonra osmanlı geriledi gerilde sonra çöktü gitti koskoca imparatorluk
mahidevran niye defolsun ??? anlamadım yanii cadı hürrem sülümanı ele geçirdi ? tarihimizi değiştirrdi bu kadın . oğlu selim inde leondan olduğu söylenir tarih kitaplarında. yani osmanlının çökmesi bu kadının soyundan bilmem anlatabildimmi oğlu sarhoş selimden sonra osmanlı geriledi gerilde sonra çöktü gitti koskoca imparatorluk
ana gerçekte leo diye biri varmıymış demek birebir doğruyu oynuyolar gerçekten selim leodanmıdır ihtimal vermekte zor çünkü çok sıkı bi denetim varmış kadınlara çok merak ettim şimdi eğer öyleyse hürremden tiksinirim
ana gerçekte leo diye biri varmıymış demek birebir doğruyu oynuyolar gerçekten selim leodanmıdır ihtimal vermekte zor çünkü çok sıkı bi denetim varmış kadınlara çok merak ettim şimdi eğer öyleyse hürremden tiksinirim
hürroş olmasaydı da osmanlı çökerdi.
ayrıcana milleti yoktan var een Atatürk*tür. Cumhuriyet*i kurmş hala osmanlı diyosunuz
hee bi de sülo kanmasaydı efenimkanmasaydı
hürroş olmasaydı da osmanlı çökerdi.
ayrıcana milleti yoktan var een Atatürk*tür. Cumhuriyet*i kurmş hala osmanlı diyosunuz
hee bi de sülo kanmasaydı efenimkanmasaydı
küçük bi araştırmayla bi çok kaynkata hürremin böyle eski kırığıyla birilkite olduğunu ve bu sırrın duyulmaması içinde leonu kendisi öldürdüğü yazıyor. selim de o dönemde doğuyor. ve selim hiçbri şekilde fizksel özellik ve karakter olarak kesilikle sultan süleymana benzemiyor. alkoliğin teki ve hiç bir savaşa katılmamış haremden çıkmamış o nedenlede çökmüşüz
leodan değil canım kapı ağasından yapmışhamile kalıp yerini sağlama almak için
çok itici bi kız ya.inş daha fazla görmeyiz kendisini
pörtlek prenses gibi buna da ısınamadım
dini karıştırmadığımı gayette güzel anladınızforumda bu tür konuşmalar yasak ama zöylemeden duramaycağım allah tan başka kmse bişeyi yoktan var edemez sizi kınıyorum. osmanlı devleti dünyanın korktuğu osmanlıyı hafife almamanızı tavsiye ederiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?