- 18 Ağustos 2009
- 5.503
- 4.648
- 698
arkadaşlar bu mahi nin işlediği suç ne?
10 yıl oldu diyor ya süleyman o nedenle yüzüne bakmıyormuş
hoş Herremim varken niye baksında
şekerim...Mahiye çok üzüldüm yaa sanki birazda hastamıydı neydi sesi kötüydü,ona buradan sıcak bir bitki çayı gönderiyorum..
maşallah ikizler çok kilolu hatice iyi taşımız mahi gitti geri gelcek mi yani diziden çıktımı
maşallah ikizler çok kilolu hatice iyi taşımız mahi gitti geri gelcek mi yani diziden çıktımı
bende görmüştüm o yazıyı ekşide galiba.. tamam dizide oynayan meryem uzerli çok tatlı, çok şirin ama dizide yaşananlar tarihsel gerçekleri değiştirmez ki.. hem niye saldırsınlar cnm sana, kk nın hatunları panter mibence herkesin fikrini, saygılı bir biçimde karşı tarafa aktarabilme hakkı vardır.. herkes aynı görüşte olsa ne sıkıcı bir hayat olurdu değil mi??
artı ben validenin yemek işini anlamadımda yaaa
bence öyle değil..
bükemediği bileği öpeceksin diye düşünseydi ,hatice sultan noluyo anne hürremle yemek yiyiyorsun daha dün boğacağım diyordum diye sorduğunda...aslanımın nikahlı karısı ile yemek yiyeceğim dedi en sevimli yüzüyle..var bir iş bunda bakalım göreceğiz yakında...
ibrahim paşanın durumu ortaya çıkmayacak bence ,yeni başladılar hemen patlak vermez...biraz halvet görelim yahuuuudaha mustafanın halvetlerini göreceğiz uuuuuu babyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?