arkadaşlar bi de şu durum var haksızsam yanlışsam düzelti.eğer hürrem mustafayı ortadan kaldırmasaydı,mustafa padişah olunca hürremin tüm erkek çocuklarını öldürtmeyecek miydi?devlatin bekaası dirliği için taht kavgası çıkmasın diye göööyaa?hürrem herşeyi kendi çocukları için yapmış olamaz mı?gerçi çocukları da hastalıktan kırıldı gitti yaa neyse
arkadaşlar bi de şu durum var haksızsam yanlışsam düzelti.eğer hürrem mustafayı ortadan kaldırmasaydı,mustafa padişah olunca hürremin tüm erkek çocuklarını öldürtmeyecek miydi?devlatin bekaası dirliği için taht kavgası çıkmasın diye göööyaa?hürrem herşeyi kendi çocukları için yapmış olamaz mı?gerçi çocukları da hastalıktan kırıldı gitti yaa neyse
mustafayla aybike nasıl evlenir aklım almıyor aybike yaşaca cooooooooook büyük olması gerek ayrıca hürremin ve hatcenin bebeleri bi biz göremedik
kesinlikle katılıyorum
O dönemin zihniyetiyle düşününce anlıyorum.
Bir taht,5 şehzade var.
Geçmişte de padişahlar kardeşlerine oğlullarına kıymış.Kardeşler bırbırlerını oldurmuş.
Ben oğullarımın ölmesini istemiyorsam,onlardan biri padişah olsun istiyorsam herşeyi göze alırım.
Ozaman bu zihniyet var.
Ki hürremin büyük oğlu mehmet in de suikast sonucu olduruldugu yazıyor bıçok tarıhı kıtapta.çiçek hastalığının özellikle bezle bulaştırıldıgı hastalıklı carıye yollandıgı yazıyor..
Ki pargalı ölümünü kendi eliyle hazırlamıştır.kendini resmen sultan ılan edıyor adam.zamanında elçilere hunkarda benım muhurde benım dıyor var mı ötesi ?
Mustafa nın gözden duşmesınde mahıdevranın buyuk rolu var.Kendı elıyle yapıyor sonunu resmen.Mustafanın ısyan konuşmaları zaten sonu oluyor.
Süleyman tahtını kımseye vermek ıstemıyor,tıpkı diğer tüm padişahlar gibi...
Sorgulamak çok anlamsız şu devırde.Sonuçta kardeş katli yasası var..Yasa ya yasa bıldıgın yasal öldürebilirsin yani..benım şuan aklım almıyor o donemde yaşamak gerek..
evlenmezler bence ya..hurremın ve hatıcenın çocuklarını haftaya umarım gosterırler yeter sakladıkları bulamadılarmı acaba hala oyuncu..
valla oynatmış mı bilemedm
onca seçeneğin içinden padişah bi onu seçmiş
her dediğini yapmış, köle olmuş adam ona ya ötesi var mı?
başarılı bi kadınmış. takdir ve tebrik ediyorum
3D Topkap Saray
topkapı sarayının bazı bölümlerinin 3 d görünüşü..
ben hemen validenin suitine baktım, süpermiş valla..
yooo takdirtakdir değil ,tenkittir o
3D Topkap Saray
topkapı sarayının bazı bölümlerinin 3 d görünüşü..
ben hemen validenin suitine baktım, süpermiş valla..
yooo takdir
kaynanatöre bak senen güzel yeri almış. off saray çok ihtişamlıı
ne yazık ki hiçbiri dizide yer almamış keşke belgesel tadında çekilseymiş
[/COLOR]
okul dönemi ve hava çok soğuk, bence bulamadılar çocuk oyuncu..
ben çocuğumu vermem mesela bu soğukta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?