- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
İbrahim Paşa: Paşam, Hatice Sultan'ın size olan davranışlarından tutun, devlet işlerindeki strese, Hürrem'le olan çekişmenizden hünkarımızın sizi sembolik de olsa idam etmesine kadar çok şey yaşadıız. İçinizde biriktire biriktire bu noktaya geldiniz. 'Sevdiğim kadın' derken Nigar'ı kastetmeniz ne güzel oldu öyleHatice Sultan'a bakışlarınız, sarılışlarınız ne kadar da soğuktu... Bitmiş paşam her şey, bitmiş... Ooof of, boşanmak da yok. Neyse, öhöm, nişana gelmeyeceksiniz sanıyordum, geldiniz, saraydan ayrılmakla da güzel bir karar verdiniz. Ama muhafızlar sizi nereye götürecek acaba? İçimden bir his vazifenize iade edileceğinizi söylüyor.
Sultan Süleyman: İbrahim Paşa'ya bir şey yapmayacaksınız değil mi hünkarım? Hem hatırladığınız üzere, sizin ona can borcunuz var. Ayrıca paşa haklı, ona her rütbeyi siz verdiniz. Paşanın 'aman serasker de ben olayım, aman şu da ben olayım, bu da ben olayım' gibi bir düşüncesi olmadı ki. Bütün bunları göz önüne alarak bir karar verin hünkarım. :18: Şehzade Mustafa'nın Aybige ile nişanını kutluyorum bu arada.
Hatice Sultan: Yazın yediğin hurmalar kışın totonu tırmalar Hatice. (Ona öyle demiyorlar aslında da neyse senin için yumuşatıyorum) Bu böyle. Bak ne zamandır ilişmiyordum sana, öff içimi sıktın yine. Paşadan okkalı bir cevap aldın zaten. Haketmiştin. Sülale boyu ne hale getirdiniz adamı. Eserinizle övünün şimdi. Gelmiyor adam. Hadi gel köyümüze geri dönelim misali, Nigar'ı da alıp gitmeyi bile düşünüyor. Az bile sana. Neyse rahatladın paşayı görünce. Senin için iyi oldu. Senin için gelmedi ama, şehzade için geldi, geri gidiyor.
Hürroş: Hürroş, Mihri aynı sana çekmiş kuzum.Ay korkulur bundan. Caaanım tacı da mahvetti. O cariyenin bir günahı yok yani. Canımcım, ne yap et, Aybige ile Mustafa'nın evlenmesine engel ol bu arada. Yoksa Mustafa'nın iplerini başka türlü elinde tutman pek mümkün görünmüyor.
Nigar Kalfa: Nigar, geldi paşa geldiiiYakın zamanda güzel bir halvet bekliyor seni bence.
Ayas Paşa: Paşam ne zamandır yoktunuz, özlettiniz kendinizi.O kirli iktidar oyunlarına gelmeyeceksiniz gibi bir his var içimde. Gelmezsiniz gelmezsiniz.
lütfen ama artik aybigenin rolleri azalsin hatta gitsin kacsin biseyler yapsin..cokk gicikk bir tip
hürremin herşeye karışması ,hiç alakası yokken ortalığı bulandırmasına sinir oluyorum.
demek bazı kadınlar böyle işliyor ince ince eşlerini.
bide küçük hürrem çıktı ortaya,biri yetiyordu zaten.
hürremin herşeye karışması ,hiç alakası yokken ortalığı bulandırmasına sinir oluyorum.
demek bazı kadınlar böyle işliyor ince ince eşlerini.
bide küçük hürrem çıktı ortaya,biri yetiyordu zaten.
Anasının yolunda emin adımlarla yürüyor şimdiden,hele o bakışlrı yokmu
Bi de sülo sen karışma diyince hemen gözleri doluyo duygu sömürüsü yapıyo pis şeytan nefret ediyorum hürremden
Daye
ay bukadar hürrem karsiti oldunu bilmiyordum tekmi kaldim simdi
Bende nefret ediyorummmm hatta saçını başını yolmak istiyorum
Ne şeytan varyaaa gözleri bile fıldır fıldır dönüyor
Daye ahhh daya has kadınım benim
hürrem karşıtı değilim ben ama işte rahatsız etti herşeye burnunu sokması ve oğluna ve ibrahime karşı kışkırtmaya çalışması. bas bas bağırıyor yani niyeti..
Hürremmmmmmmmmmmmmmm senden iyice nefret ettimmmmmm
Mihrimahta aynı cadı anası hürreme çekmiş sinsilikte anasıyla yarışacak mertebeye erişmiş çoktan
Hürrem kes sesini artık karışma devleti-aliye işlerinesülü o kadar uyarıyor cadı hala iş peşinde
Sülü aç gözünü artık sen açmazsan seni göz doktoruna götürecem haberin olsun perde inmiş gözlerine eee görmüyor artık
Daye gene süperdi has kadınım benim
Bi de sülo sen karışma diyince hemen gözleri doluyo duygu sömürüsü yapıyo pis şeytan nefret ediyorum hürremden
Daye
Bende nefret ediyorummmm hatta saçını başını yolmak istiyorum
Ne şeytan varyaaa gözleri bile fıldır fıldır dönüyor
Daye ahhh daya has kadınım benim
:13::13::13::13::13::13:
bi de olmayan aklıyla Aybige ye dersler veriyor ya,o zaman ölüyorum işteee..
aybige salağının ağzından laflar almaya çalışmalar falan,kopuyorum onun salakça taktiklerine.
:13::13::13::13::13:
Valla lady im sayesinde lokum yemiycem
sormaaa...finduklu ve güllüsü de gayfeylebaşka bi güzel oluyor ama..
Lokumdan soğudumen iyisi bi kurabiyeyle içmek
kurabiye iyi fikir..tahinli kurabiye..
recimdeykene de hiç olmuyor böyle yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?