Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

Çoook teşekkür ederim canım Evet gördüm paşamı Aybige ile Bali Bey'in hikayesinden ben de sıkıldım. Klasik imkansız bir aşk yaratma çabası işte. Mahi'ye bir şey yazma gereği duymadım pek bu sefer. Kaynana moduna girdi o şimdiden. Haftaya bir şey yapar mutlaka. Fatma konuşulanları duydu gibi geldi bana yaa :26:

Hatice Sultan'ın rüyalarından sıkıldım artık , geçen bölümde de abisi " uyan uyaannn" diye bağıyordu.Pargalı bir gün gerçekten öldüğünde o kadar alıştıki artık , çevirip kafasını bakmıyacak bile . . Fragmanı izlerken bile kendi kendime , " şizofren rüya görüyordur yine " dedim , doğruymuş

yüzüklü adamı çok merak ediyorum,her parmağında bir yüzük nasıl taharetleniyor merak konusu

mehmet pek pısırık geldi gözüme

hatice mahidevrana akıl veriyordu aynı hataları kendisi yapıyor akılsız baş işte..hürremden ders almaları lazım,süleymanın kızacağını anlayınca nasıl gösteriyor 32 dişini

ben anlamıyorum bu aybige ile mustafa istemeye istemeye nasıl kabul ediyorlar,evlenmek zorundalar mı yahuuu,içlerinde var dimek bişey

hürroşta bali beye iyi laf soktu ..
yorumum bölük börçük oldu ama dizi kareleri geliyor gözümün önüne,bu dayeye noluyorsa her fırsatta nigarın ensesinde karşısına ibraam paşa çıktığında ne diyecek yüzüne mi tükürecek

ayrıca bu haticede var bir medyumluk,karı masanın üstünde ki kelleyi rüyasında gördü yahuuu olayı çözdü beş dakkada

Yüzüklü adam , aybige'nin babası olmasın sakın ????

Yüzüklü adam , aybige'nin babası olmasın sakın ????

deme kız olur mu olur,ama niye öle bişey olsun ki adamın kızı girmiş hünkarın oğlunun kanadının altına..veziri azamlıkla mı uğraşcak.. bi araştırmak lazım bakalım görüntülere belkim yakalaruk

Aybikenin babası olamaz. Çünkü hani ibrahime şantaj yapan bi adam vardı adını unuttum. Onunla da aynı kişi konuşmuştu ve o ara aybikenin babası taht kavgası yapıyordu kırımda. Bence o adam bir tarikat şeyhi.

bende senaristler bi değişiklik yaptıda ibo rüya gördü sandım ne mümkün hatçe görmüş yine kadını iyce deli ettiler....

Mihrimahta aynı cadı anası hürreme çekmiş sinsilikte anasıyla yarışacak mertebeye erişmiş çoktan

Hürrem kes sesini artık karışma devleti-aliye işlerine sülü o kadar uyarıyor cadı hala iş peşinde

Sülü aç gözünü artık sen açmazsan seni göz doktoruna götürecem haberin olsun perde inmiş gözlerine eee görmüyor artık

Daye gene süperdi has kadınım benim

Bi de sülo sen karışma diyince hemen gözleri doluyo duygu sömürüsü yapıyo pis şeytan nefret ediyorum hürremden

Daye

Hürremmmmmmmmmmmmmmm senden iyice nefret ettimmmmmm

Bende nefret ediyorummmm hatta saçını başını yolmak istiyorum

Bi de sülo sen karışma diyince hemen gözleri doluyo duygu sömürüsü yapıyo pis şeytan nefret ediyorum hürremden

Daye

Ne şeytan varyaaa gözleri bile fıldır fıldır dönüyor

Daye ahhh daya has kadınım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…