canımcığım gene harikasın senin adına sevindim,ayas paşana kavuştun..Haticeye yazdıklarına çok güldüm aman şu ibrahim paşada hiçbirşeyi unutmuyor,ne öyle o bana şunu dedi,böyle yaptı:26:koskoca paşa çocuk gibi yahu,tabi erkek milleti aldatıyor karısını bir kılıf uyduracak Neyse mihrima dan ben korkmaya başladım,herkesin hakkından gelecek küçük cadı... Fatma hatun ne duydu acep,haftaya çıkar bakalım,Mahi ye birşey yazmamıssın,nişanda giydiği kıyafet neydi öyle validenin annesi gibi duruyordu Aybige ve bali bey aşkından da sıkıldım...
yüzüklü adamı çok merak ediyorum,her parmağında bir yüzük nasıl taharetleniyor merak konusu
mehmet pek pısırık geldi gözüme
hatice mahidevrana akıl veriyordu aynı hataları kendisi yapıyor akılsız baş işte..hürremden ders almaları lazım,süleymanın kızacağını anlayınca nasıl gösteriyor 32 dişini
ben anlamıyorum bu aybige ile mustafa istemeye istemeye nasıl kabul ediyorlar,evlenmek zorundalar mı yahuuu,içlerinde var dimek bişey
hürroşta bali beye iyi laf soktu ..
yorumum bölük börçük oldu ama dizi kareleri geliyor gözümün önüne,bu dayeye noluyorsa her fırsatta nigarın ensesinde karşısına ibraam paşa çıktığında ne diyecek yüzüne mi tükürecek
Yüzüklü adam , aybige'nin babası olmasın sakın ????
Mihrimahta aynı cadı anası hürreme çekmiş sinsilikte anasıyla yarışacak mertebeye erişmiş çoktan
Hürrem kes sesini artık karışma devleti-aliye işlerinesülü o kadar uyarıyor cadı hala iş peşinde
Sülü aç gözünü artık sen açmazsan seni göz doktoruna götürecem haberin olsun perde inmiş gözlerine eee görmüyor artık
Daye gene süperdi has kadınım benim
Hürremmmmmmmmmmmmmmm senden iyice nefret ettimmmmmm
Bi de sülo sen karışma diyince hemen gözleri doluyo duygu sömürüsü yapıyo pis şeytan nefret ediyorum hürremden
Daye
Kimin kızı oda
vallah ya resmen sinsilik akiyor kizin suratindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?