Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Ay şimdi bu hürreme kurabiyem derlerse düşer bayılırım yiycek bi şey kalmıyo

Kapatalım o zaman konuyubende kilo almaya çalışıyorum belki iştahım açılır dedim

der anam bu hürroşçular... kurabiyem de derler,karpuzum da derler, derler de derler..

biri hürremci mi dedi:) bende varııııııııııımmmmmm. Bayılıyorum şu hürremin süleymana olan aşkına ve aşkından yaptıklarına. belki saçma abartı ama kadın iyi tutuyor elinde kocasını
İbrahimin kelle koltuktamıııııııııııı noldu öyle yaaaaa

selam kızlar muhteşem yüz yılı sadece ben izliyordum carsamba günleri ben
tv ye bakıyordum eşimde notebookunu alıp yanımda oyun oynuyordu. şimdi çok komik bişey oluyor
çarşamba sabahdan soruyo bugun hürrem var demi diye
ayrıca ilk bölümlerini izlemediği için eşim internetten indiriyor her gecede onu baştan izliyoruz
iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum

bağımlılık gibi bişey benim eşim de izlemiyor ama ben her dizi bittiğinde gidip ona MALUMAT veriyorum..
hürrem bunu yaptı süleyman bunu yaptı nigar bayıldı ibrahimin kelle koltukta falan diye. BAya baya bilgi sahibi oluyor sayemde. izlemeyi sevmiyor dinlemeyi seviyormu bilmiyorum dinliyor

Dün mihrimaha sinir oldum ben ya zavallı cariyenin üstüne attı mehmet de bişe diyemedi garibim ama haftaya söyleyecek bence dürüst çocuğa benziyo o bu arada hürremin diğer çocukları nerde onları da göstermiyolar kaç hafta da onları mı beklicez

Benimki hürremin dekoltesinden sonra izlemeye başladı

hayır bişey değil..bu hürremin menfaati ne aybige gıcığıyla balibey in aşkından,işgüzarlık yapıyor../B]

hürremin saçlarını o kadar çok beğeniyordum ki dayanamadım bende şaçlarımı tarçın bakır rengi yaptırdım sonunda

Benimki hürremin dekoltesinden sonra izlemeye başladı

: kııızzz izletmicek de ondanmı böyle yapıyo acabaa:)
benimki will smith i çok severdi. yakışıklıymış dedim diye filmlerini bile izlemiyoruz artık

bu hafta çook sıkıcıydı bize ne aybigeyle bali beyin aşkından? pörtlek prenses bitti bu başladı cinsler hakkaten

bu arada hürrem neden aptal gibi davranıyor, tarihii değiştiren kadından bahsediyoruz. eminim hürremin kemikleri asıl şimdi sızlıyodur

ben o kadar şey çevirdm beni tanıtma şekillerine bak diyip tee öte taraftan tepiniyodur senaristler artık gerçeği yansıtın litfen

yarın fragman günü :18argalıyı öldürürlerse çok şaşırırım...birde yine zaman geçsin ya şöyle 3-5 sene mustafa sakallansın artık

canım hoşgeldin nasıl oldun ??

nihayet doğruyu gördün zebocan..
aptal işteee

Çook hakılısın cnm. Hürrem Sultan Kanuninin danışmanlığı rolünü üstlenmiş, Tarihin en akıllı, en hırslı kadınlarından biri. Siyasetle olan ilgilisi Kanuniden de takdir toplamış ve diplomatik yazışmalar yapılmasına izin verilmiş. Hatta bu yazışmalardan dolayı casus olduğu iddaa edilmiş.

Fakat diziye bakıldığında bırakın Krallarla yazışmalar yapıp koskoca padişaha akıl veren bir kadın olmayı sarayda bile sözünü geçiremeyen bir kadın izletiyorlar.

Gerçekte, Osmanlı tarihinde ilk defa padişahın nikahlı karısı olmayı başaran bu güçlü kadının, haremdeki cariyelerle mutahap olduğunu hiç sanmıyorum.

Ben inanıyorum ki senaristler sesimizi duyacak ve aybikeyi diziden şutlayacaklar

Dizide hürremi saray içerisinde basit konularla değil tarihteki tanımına uygun güçlü bir kadın olarak izlemek istiyorummm

Son düzenleme:
iboşu kendi sarayına götürecekler bence o muhafızlar.. süleymanın emriyle.. hadi yürü bakalım karının çocuklarının yanına diyerekten.

canım hoşgeldin nasıl oldun ??
hoşbulduk canım iyi diyeym iyi olayım. sen nasılsın, yakışıklı oğulların nasıl
nihayet doğruyu gördün zebocan..
aptal işteee
hiçte bilem. aptal değil, aptal gibi davranıyor gacım
evet demek istediğim bu canım. mesela hürrem sülümana aşkla sarılıp, iç sesi o sırada sen görcen gününü desin

yalnızken tam bi düşman,yanında aşık bi kadın olsun. iki uç karakteri öyle bi güzel oynasın ki biz şaşıralım

stratejiler geliştirsin,olduğu gibi olsn. sülo sus diyo susuyo. bu mu heykeli dikilen küçük roksalona

-işte gerçek adı öyle bi şeydi-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…