Ay şimdi bu hürreme kurabiyem derlerse düşer bayılırım yiycek bi şey kalmıyo
Kapatalım o zaman konuyubende kilo almaya çalışıyorum belki iştahım açılır dedim
der anam bu hürroşçular...kurabiyem de derler,karpuzum da derler, derler de derler..
selam kızlar muhteşem yüz yılı sadece ben izliyordum carsamba günleri ben
tv ye bakıyordum eşimde notebookunu alıp yanımda oyun oynuyordu. şimdi çok komik bişey oluyor
çarşamba sabahdan soruyo bugun hürrem var demi diye
ayrıca ilk bölümlerini izlemediği için eşim internetten indiriyor her gecede onu baştan izliyoruz
iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum
bağımlılık gibi bişeybenim eşim de izlemiyor ama ben her dizi bittiğinde gidip ona MALUMAT veriyorum..
hürrem bunu yaptı süleyman bunu yaptı nigar bayıldı ibrahimin kelle koltukta falan diye. BAya baya bilgi sahibi oluyor sayemde. izlemeyi sevmiyor dinlemeyi seviyormu bilmiyorumdinliyor
Benimki hürremin dekoltesinden sonra izlemeye başladı
bu hafta çook sıkıcıydı bize ne aybigeyle bali beyin aşkından? pörtlek prenses bitti bu başladı cinsler hakkaten
bu arada hürrem neden aptal gibi davranıyor, tarihii değiştiren kadından bahsediyoruz. eminim hürremin kemikleri asıl şimdi sızlıyodur
ben o kadar şey çevirdm beni tanıtma şekillerine bak diyip tee öte taraftan tepiniyodursenaristler artık gerçeği yansıtın litfen
bu hafta çook sıkıcıydı bize ne aybigeyle bali beyin aşkından? pörtlek prenses bitti bu başladı cinsler hakkaten
bu arada hürrem neden aptal gibi davranıyor, tarihii değiştiren kadından bahsediyoruz. eminim hürremin kemikleri asıl şimdi sızlıyodur
ben o kadar şey çevirdm beni tanıtma şekillerine bak diyip tee öte taraftan tepiniyodursenaristler artık gerçeği yansıtın litfen
hoşbulduk canımcanım hoşgeldin nasıl oldun ??
hiçte bilem. aptal değil, aptal gibi davranıyor gacımnihayet doğruyu gördün zebocan..
aptal işteee
evet demek istediğim bu canım. mesela hürrem sülümana aşkla sarılıp, iç sesi o sırada sen görcen gününü desinÇook hakılısın cnm. Hürrem Sultan Kanuninin danışmanlığı rolünü üstlenmiş, Tarihin en akıllı, en hırslı kadınlarından biri. Siyasetle olan ilgilisi Kanuniden de takdir toplamış ve diplomatik yazışmalar yapılmasına izin verilmiş. Hatta bu yazışmalardan dolayı casus olduğu iddaa edilmiş.
Fakat diziye bakıldığında bırakın Krallarla yazışmalar yapıp koskoca padişaha akıl veren bir kadın olmayı sarayda bile sözünü geçiremeyen bir kadın izletiyorlar.
Gerçekte, Osmanlı tarihinde ilk defa padişahın nikahlı karısı olmayı başaran bu güçlü kadının, haremdeki cariyelerle mutahap olduğunu hiç sanmıyorum.
Ben inanıyorum ki senaristler sesimizi duyacak ve aybikeyi diziden şutlayacaklar
Dizide hürremi saray içerisinde basit konularla değil tarihteki tanımına uygun güçlü bir kadın olarak izlemek istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?