Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
[video=youtube;VNE0J1I1Y20]http://www.youtube.com/watch?v=VNE0J1I1Y20[/video]

:26:

ah nigar dizinin başında gözdemdin, çok severdim seni

şimdiyse gıcığın sana. çok yazık ettn kendine nigar çok

Hahahahaha akşam içimin yağları eridi ohhhhhhh sefam olsunnnnnnnezik hürrem

çok ezikti çoook..
bi de gazlıyor padişahı ,çocuğunla beniim yüzümden aran açılmasın mıy mıy mıy..
mustiden özür dileyip,üzerine mahişimin eteğini öptürse, ölsemde gam yimem heeee..

o küçük mihriye ne desek, gözler fıldır fıldır:111::111: aybigeyi kolluyor..
tehdit ediyo bi de anası kılıklı..

Şeytan kadınnnnnnbenim yüzümden evladınla aran açılmasın babababa duyda inanma ejderhaaaaa

o küçük mihri chuky zaten o nasıl bakış be korkutuyo insanı sanki ısırıvercek

Şeytan kadınnnnnnbenim yüzümden evladınla aran açılmasın babababa duyda inanma ejderhaaaaa

yarım marım değil, tam çakiii..
bu kez de abisinin üstüne attı ya,o anasının kafasındaki gaz tenekesi kılıklı taaaacın kırılma şeysini..şaştım kaldım..

Ezilsin beter olsun birde kalkmış konuşuyor aranız açılmasın diyoooo içi varya şeytanlık dolu onun

Küçük cadı anasının yolunda gidiyor her bişeyi ondan öğrencek bak görrr şimdiden başladı yalan dolana

bu kez de abisinin üstüne attı ya,o anasının kafasındaki gaz tenekesi kılıklı taaaacın kırılma şeysini..şaştım kaldım..

Ben de şaşırdımannesi iyi yetiştirmiş

başından beri ilk defa tam izleyemedim diziyi yaa.. Muhabbete daldım nette neyse. Baktım tabi ki açıktı. Ya şu mihrimah ne oldu öyle annesi solda sıfır kalır meğer Bali beyde gönlğ varmış annesi alıversin kızına ıyuncak niyeine alla alla yaa

Pargalının oyunu ortaya çıktı adam hala ne diyor ya akıllanmayacak. Ben oyun oynadım ve kazandım diyor resmen kumar oynadı hayatıyla ahh Süleyman alacaktı ki kellesini görecekti kumarı. Ama nasılsa enide sonunda olacak yanş kaçış yok. Şimdi de herkese kök söktürüyor bana birşey olmaz diyerek. Ya şeyi anlamadım şimdi Efsunun olay ortaya çıktı, Mahi buna kızdı peki Mustafa ne yaptı istemiyor mu attı mı onu artık ben onu anlamadım bir tek bakamadım. Birde bu özür dileme nereden çıktı ki Mahi ile Hürrem kavga mı ettiler neyse haftaya özeti izlerim artık..

Belki de mıstafa lüzumu yok af dilemesin diyecektir.. çok mu iyimserim ki acaba :)

yalnız hürremin son bakışı bakış değil. şimşekler çaktı gözlerinde, içinde fırtınalar koptu, kafasında tüm tilkileri dolaşıyordu aynı anda. ezik misin anam sen.. yürü kim tutar seni....

Napsın nigoşta kapıldı gitti aşkının esiri oldu oda
annem bile diyo bu pargalı ne güzel çocuk böyle bi oğlum olmadı bari damatlarım olsun diyo

Mehmete sormaz bile o bak görrrr anasına sokulurken bilee sinsi snsi bakıyorrr

Ben de şaşırdımannesi iyi yetiştirmiş

Yap işlet devret örneği bu

ay nassı mutlu olmuşlar ya

bu söyleyip güldüklerinizi ilerde reyiz onları alt edince hatırlatcam size

son gülen iyi güler nihhhahhaha :filmlerdeki gibi kötü kadın kahkahası atan smiley:

Son düzenleme:

hee... hatırlat hatırlat zebocan...
bende sana ,ölüm döşeğindeki o reyizinizin sülüye ,sana aslında hiç aşık değildim ,hepsi intikamdı ,
seni hiç sevmedim demesini hatırlatırımmm.
şu çocuğum şundan ,senden değil diye söylemlerini hatırlatırım...yeeaaa..

öyle aşıklar ,böyle halvete girsinler ..aman ne aşk... çok yakışıyorlar.. onların ki gerçek aşk.. demelerinizi de hatırlatırım..

nihahahhaaa nihahahhaha.... bu da, kötü kedi şero gülüşü yapan smiley..

[/B]
son gülen iyi güler..

ben zaten biliyorum onları he demiş sevmedim, hep nefret ettim demiş. başkasından da çocuk yapmış

zate hürrem yemin etmiş pişman olcaksınız demiş,etmişte

valla kadındaki stratejik yaklaşım hayranım heehem nefret edip hemde nassı aşkla yaklaşmış.iyi rol kesmiş ben o kadar dayanamazdım herhal:44:

b de adamı köle etmş kendine, tüm dünyyayı yönetmiş tebrikler valla ne diyim

emme aşkla bakıyo dediğimiz dizideki hürrem. gerçeği böyle biri değil umudumuz eziklikten çıkıp rolünün hakkını vermesi

işte o zaman bi cugara yakıp Türk tarihinde ki tüm filmlerin kötü karakterlerinin gülüşlerini toplucana atcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…