Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

kuzenim tavuk besliyormuş 2 tavuğu 1 horozu varmış..
horoz, bi akşam bir tavuğu alıyormuş köşeye, onunla kalıyormuş ,diğeri başka köşede tek duruyormuş sesini çıkarmıyor, küs duruyormuş..
ertesi akşam diğer tavukla aynı şeyleri yapıyormuş..şaka gibiydi valla, anlattı da, ne şaşırmıştım..
gündüz de tavuklar birbiriyle hiç muhatap olmuyormuş..

mistigin ölmesine hic üzülmüyorum artik

[video=youtube;i8txjXSOe48]http://www.youtube.com/watch?v=i8txjXSOe48[/video]

Son düzenleme:
Oooofff fragmanı izledim çok fena gibi gözüküyor,nora can havliyle hürreme ihanet edecek gibi gösteriyorlar ama ben pek inanmıyorum,sadece aklını kullanarak,aybike ile bali beyin işlerini kolaylaştıracak,hem hürremde onların bir araya gelmesini istiyor ya...:18:gerçi terside olabilir de :18:şimdiye kadar olduğu gibi..oof mahi of seni aşkı memnuda çok beğenirdim ama burada yaptıklarından dolayı hiç sevmiyorum,orada firidevs annene ve bihterin kötülüklerine çanak tutmuyordun ama burada validenin dizinin dibinden ayrılmıyorsun Birde demezmi reklamlarda "saçlarım dışında herşey kontrol altında.."ay sevsinler senin kontrolünü canım,senin nezaman hayatının kontrollü olduğunu gördük ki???kuaförlerin sağolsun saçlarını çoğunlukla iyi yapıyorlarhele birde kafanı sallaya sallaya giriyon içeriye norayı korkutacan ya valla çok kötüsün ben bile korktum yani..

Fragmana bakın hele

Nora döküldü he
Bu Bali Beyle Aybigenin arasını çoktan yapmak istiyodu Hürrem ki,yeni bişey değil yani.. Mahiye kötülük olsun diye yapılan bişey olamaz..
Ancak norayı Mustafanın gözdesi yapmak konusunda bir bildiği vardı tabii,o başka..

Bu arada asilzade Mahicik yeşil bir zehir şişesi tutuşturmış noranın eline..Gene kimi öldürtecek acaba

Son düzenleme:
mahiye baksen yine hürreme kötülük peşınde işi gücü hürrem oğlu umrunda değil yılan mahi

hakkat şaka gibiymiş ben tavuk olsaydm o horozun tüm tüylerini yolardım. bAna kuma haa

ne yani nora ihanet mi ediyor ?
gerçi ihanet etse ölümü hürremden etmese mahiden olacak :/
bunların eline düşen yandı...

Nora ihanet etmez Hürreme. "Aybike ile vali bey arasında birşey olduğuna inandırmak istiyor" diyor. Hürremin bunu istemesi dışında gerçekten aralarında bir aşk var zaten Şaşırtmaca yapıyor noracık O yeşil şişedeki zehir Hürreme ya da bir cariyeye değil bence artık vali beye gidecek

Padişah özür dilettiği için pişman olacak gibi... Hürrem burnundan getirecek

Mustafa kaşınıyor İlla gel beni boğdur diyor O kuru suratlı annesi yicek çocuğun başını sonunda

Bu hafta güzel bir bölüm bizi bekliyor kızlar... Sabırsızlanıyorummm

Son düzenleme:

yok canımm.. Bali beyin ne günahı var da zehir gitsin ona.. yazıktır günahtır etmesinler eylemesinler..
belki aybigeyedir o zehir? olamaz mı? :)

yok canımm.. Bali beyin ne günahı var da zehir gitsin ona.. yazıktır günahtır etmesinler eylemesinler..
belki aybigeyedir o zehir? olamaz mı? :)

o zehir hürrem içindir kızlar yaaaa mahi diyorya benim için herşeyi yaparmısın diye vs.vs...

bu haftaki bölümde sinir hürrem böyle ezilirse izlemem vallaa

cıks malkoçoğluna gidecek o zehirrrr.....

O kadar sıkıldım ki şu aybike ve malkoçoğlundan zehirlenip defolup gitsinler ya

ya belki zehir değil nane likörüdür hahahahaha

Tavıkk bile tavığııı çekemiyor her gece halvet te olmaz ki yani horozada yazık bitap düşecek garibim kesin horozu gitsin işte

sanırım star fragmanı teke düşürmeyi düşünüyor çarşambaya kadar fragman vermezler gibi :S

mahi gücleniyormus anca baskalarinin arkasina saklanrak güclenir

Şehzade Mustafa Hürrem’i uyarıyor! (53. Bölüm)

Hürrem ve Şehzade arasındaki gerginlik Sultan Süleyman’a kadar yansır. Sultan Süleyman Mustafa'ya hak verir. Hürrem Sultan Süleyman’ın tavrından duyduğu rahatsızlığı söylemekten çekinmez. Şehzade olan biteni annesiyle paylaşır. Mahidevran, Sultan Süleyman’ın desteğinden sonra iyiden iyiye güçlenir...

İbrahim sarayının önünde isyan edenlere sert tepki gösterse de Sultan Süleyman İbrahim’in öfkesine müsaade etmez. Matrakçının asilere destek olması İbrahim ile arasının açılmasına sebep olur. Bali Bey Matrakçıyı uyarmak ister.

fragmani begenmedim buseferde mahi ötüyor

2.fragman

[video=youtube;SZtxOIPprDs]http://www.youtube.com/watch?v=SZtxOIPprDs[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…