biz bi kere 1 erkek, 5 dişi bıldırcın almıştık onlar bile gagalıyodu birbirinikadınlar napsın
asıl yılan mahi ablaçıngıraklısından hemde
halvetsizlikten çıldırdı o
desene haftaya sinir krizi geçircez
mistigin ölmesine hic üzülmüyorum artik
[video=youtube;i8txjXSOe48]http://www.youtube.com/watch?v=i8txjXSOe48[/video]
kuzenim tavuk besliyormuş 2 tavuğu 1 horozu varmış..
horoz, bi akşam bir tavuğu alıyormuş köşeye, onunla kalıyormuş ,diğeri başka köşede tek duruyormuş sesini çıkarmıyor, küs duruyormuş..
ertesi akşam diğer tavukla aynı şeyleri yapıyormuş..şaka gibiydi valla, anlattı da, ne şaşırmıştım..
gündüz de tavuklar birbiriyle hiç muhatap olmuyormuş..
Nora ihanet etmez Hürreme. "Aybike ile vali bey arasında birşey olduğuna inandırmak istiyor" diyor. Hürremin bunu istemesi dışında gerçekten aralarında bir aşk var zatenŞaşırtmaca yapıyor noracık O yeşil şişedeki zehir Hürreme ya da bir cariyeye değil bence artık vali beye gidecek
Padişah özür dilettiği için pişman olacak gibi...Hürrem burnundan getirecek
Mustafa kaşınıyorİlla gel beni boğdur diyor O kuru suratlı annesi yicek çocuğun başını sonunda
Bu hafta güzel bir bölüm bizi bekliyor kızlar... Sabırsızlanıyorummm
yok canımm.. Bali beyin ne günahı var da zehir gitsin ona.. yazıktır günahtır etmesinler eylemesinler..
belki aybigeyedir o zehir? olamaz mı? :)
kuzenim tavuk besliyormuş 2 tavuğu 1 horozu varmış..
horoz, bi akşam bir tavuğu alıyormuş köşeye, onunla kalıyormuş ,diğeri başka köşede tek duruyormuş sesini çıkarmıyor, küs duruyormuş..
ertesi akşam diğer tavukla aynı şeyleri yapıyormuş..şaka gibiydi valla, anlattı da, ne şaşırmıştım..
gündüz de tavuklar birbiriyle hiç muhatap olmuyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?