ben zaten biliyorum onlarıhe demiş sevmedim, hep nefret ettim demiş. başkasından da çocuk yapmış
zate hürrem yemin etmiş pişman olcaksınız demiş,etmişte
valla kadındaki stratejik yaklaşım hayranım heehem nefret edip hemde nassı aşkla yaklaşmış.iyi rol kesmiş ben o kadar dayanamazdım herhal:44:
b de adamı köle etmş kendine, tüm dünyyayı yönetmiştebrikler valla ne diyim
emme aşkla bakıyo dediğimiz dizideki hürrem. gerçeği böyle biri değilumudumuz eziklikten çıkıp rolünün hakkını vermesi
işte o zaman bi cugara yakıpTürk tarihinde ki tüm filmlerin kötü karakterlerinin gülüşlerini toplucana atcam
annem bile diyo bu pargalı ne güzel çocukböyle bi oğlum olmadı bari damatlarım olsun diyo
ay nassı mutlu olmuşlar ya
bu söyleyip güldüklerinizi ilerde reyiz onları alt edince hatırlatcam size
son gülen iyi güler nihhhahhaha:filmlerdeki gibi kötü kadın kahkahası atan smiley:
hee...hatırlat hatırlat zebocan...
bende sana ,ölüm döşeğindeki o reyizinizinsülüye ,sana aslında hiç aşık değildim ,hepsi intikamdı ,
seni hiç sevmedim demesini hatırlatırımmm.
şu çocuğum şundan ,senden değil diye söylemlerini hatırlatırım...yeeaaa..
öyle aşıklar ,böyle halvete girsinler ..aman ne aşk... çok yakışıyorlar.. onların ki gerçek aşk.. demelerinizi de hatırlatırım..
nihahahhaaa nihahahhaha....bu da, kötü kedi şero gülüşü yapan smiley..
[/B]
son gülen iyi güler..
annem bile diyo bu pargalı ne güzel çocukböyle bi oğlum olmadı bari damatlarım olsun diyo
ay nassı mutlu olmuşlar ya
bu söyleyip güldüklerinizi ilerde reyiz onları alt edince hatırlatcam size
son gülen iyi güler nihhhahhaha:filmlerdeki gibi kötü kadın kahkahası atan smiley:
hee...hatırlat hatırlat zebocan...
bende sana ,ölüm döşeğindeki o reyizinizinsülüye ,sana aslında hiç aşık değildim ,hepsi intikamdı ,
seni hiç sevmedim demesini hatırlatırımmm.
şu çocuğum şundan ,senden değil diye söylemlerini hatırlatırım...yeeaaa..
öyle aşıklar ,böyle halvete girsinler ..aman ne aşk... çok yakışıyorlar.. onların ki gerçek aşk.. demelerinizi de hatırlatırım..
nihahahhaaa nihahahhaha....bu da, kötü kedi şero gülüşü yapan smiley..
[/B]
son gülen iyi güler..
deli kızzz
benim herifte hürremciymiş..
akşamdan itibaren yatakları ayırdım..
Ben de size dizinin sonunda hürrem süloya hareket çektiğinde gülcem
Ay biz seninle yalan dünyada ne güzel anlaşıyoruz burda ters düşüyoruz
mihrimah büyüsünn artik, mimar sinan ve rüstem pasada katilacak diziye ve mihrimahin ask trafigi karisacak..insallah annesi gibi güzel bir kiz olur..kücüklügü gibi sinsilik fiskirmasin suratindan
deli kızzz
benim herifte hürremciymiş..
akşamdan itibaren yatakları ayırdım..
çeksin heçç umrumda olmaz. benm için hatice değil netice önemlidirBen de size dizinin sonunda hürrem süloya hareket çektiğinde gülcem
Ay biz seninle yalan dünyada ne güzel anlaşıyoruz burda ters düşüyoruz
Tabissiiiii ne zanndınnnn zeboş hanımmmmbirlikten kuvvet doğarmışşşşşş
Sen söle reyizineeee ölüm döşeğinde süloya neler anlatığını hatrlasın hahahaahahaaaa
Aliye rona moduna girmiş bide babaabbabaa
Demiiii bacummmm neler söylemişşş sülümanınao günlerrrrr bi gelsinnnn zeboşun kafasına kafasınaaaa vuracaz bunlarııııııı
Abowwwwwwwww enişteeee bittti valllaayır bacum ayırrrrr doğru yolu bulana kadarda bas tekmeyiiiiiii
Ayrı dizilerin gacularıyız bizzzz
hürreme kızıp eşinden mi intikam alıyosun gacımalemsin hee
çeksin heçç umrumda olmaz. benm için hatice değil netice önemlidir
yok senle ters düşmüyoruzçünkü senn hürremi sevmeyebilirsn ama mahiyi de sevmiyosun onun için ters düşmek gibi bi durum yok
abovvvvvvvvv kknın best of ağır top ablasını karşıma almak ne mümkünaçıkça yazmış bi de zebuşun kafasına vurcaz diye
hürrem karıştırmış ortalığı benm günahım nebenm günahım hürremi sevmek de mi
yok aliye rona değil bu daa çok bornnozunu giymiş,viski bardaklı, nihhahaaa kahkahası atan nuri alço gülüşü gibin oldu
Ben handan ablamın izinden gidiyorum dayeciyim ben
demek ki seninle burda da ters düşmüyoruz:13:çünkü bende dayeyi seviyorum
hürreme kızıp eşinden mi intikam alıyosun gacımalemsin hee
çeksin heçç umrumda olmaz. benm için hatice değil netice önemlidir
yok senle ters düşmüyoruzçünkü senn hürremi sevmeyebilirsn ama mahiyi de sevmiyosun onun için ters düşmek gibi bi durum yok
abovvvvvvvvv kknın best of ağır top ablasını karşıma almak ne mümkünaçıkça yazmış bi de zebuşun kafasına vurcaz diye
hürrem karıştırmış ortalığı benm günahım nebenm günahım hürremi sevmek de mi
yok aliye rona değil bu daa çok bornnozunu giymiş,viski bardaklı, nihhahaaa kahkahası atan nuri alço gülüşü gibin oldu
Ben handan ablamın izinden gidiyorum dayeciyim ben
demek ki seninle burda da ters düşmüyoruz:13:çünkü bende dayeyi seviyorum
Best of olmak böle bişiiiii zeboşum benim canımsınhürremin suçu ne dimiiiiiiii suç sülümandaaaa zatiiiiii çokkkkk yüz verdi bu uyuz hürreme
Nurininnn kulakları çınlasın emiiiiiiii ahahahahaha
Takıl peşime hayatını yaşaaa
aslanımmm benimmmm bak aynı noktada buluşuyozz senlennnn
hürremin suçu yok tabi ki. o uyuz olup kaşınacak dırnah bulamayan sülo suçlukadınn kadının kurdudur bilmyo sanki sen al aynı evee aman saraya tık
dert yok,iş-güç yok yerler tabi birbirlerininuri alço abimizin kulakları çınlasın abla
ben hep peşindeym,izindeyimsenle aynı noktada buluşmak şereftir benm için bu yağ çekmek için değil haa
ya kızlar öyle diyorsnz ama bir mahinin hürreme yaptıklarına bakın birde hürreme bakın hangisi canına kast edecek kadar ağır hangisi yılan
Mahi hürrem gelene kadar mutlu mesut yaşıyordu saraydatakiiiiiii cadı hürrem gelipte tüm kötülükleri yaptı mahide ondan öğrendi tabi...
Süloooo suçluuuu zatiiiii attı gacıları odaya girdi halvetehürroşta çatladııı gıskançlığındannnn
Ne çınlamıştır varyyaaaaa çoşkun duymasın sakınnnnn delirir sonraaa
Sen takıl bağaa hayatınııı yaşşaaaestafurrulllahhhh canım benimmmm
asıl yılan mahi ablaya kızlar öyle diyorsnz ama bir mahinin hürreme yaptıklarına bakın birde hürreme bakın hangisi canına kast edecek kadar ağır hangisi yılan
halvetsizlikten çıldırdı oMahi hürrem gelene kadar mutlu mesut yaşıyordu saraydatakiiiiiii cadı hürrem gelipte tüm kötülükleri yaptı mahide ondan öğrendi tabi...
kızlar fragman çıkmış hürrem özür dilemiş,süleyman diyorki senle bi konuşalım hürrem rest çekiyor..konuşacak bişey bırakmadın diyor...sonra nora ihanet ediyor ...size ve şahzademize bağlılığımı ispat edeyim diyor...
aybige ve bali beyin araasında bişey varmış gibi gösteriyor diyo.....bu duyulunca tabi olacakları siz düşünün diyor...
sonra mıstıkla hürrem bahçede karşı karşıya geliyor,hürrem mıstığa diyoki benle iyi geçin diyor ,mıstıkda sen iyi geçin senin ve çcukların için benle ve annemle diyor...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?