Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

deli kızzz

benim herifte hürremciymiş..
akşamdan itibaren yatakları ayırdım..

[video=youtube;d2467XP6wYM]http://www.youtube.com/watch?v=d2467XP6wYM&feature=endscreen&NR=1[/video]

Ben de size dizinin sonunda hürrem süloya hareket çektiğinde gülcem
Ay biz seninle yalan dünyada ne güzel anlaşıyoruz burda ters düşüyoruz

Üşenmiyelim hepsini alıntı yapalım

Tabissiiiii ne zanndınnnn zeboş hanımmmm birlikten kuvvet doğarmışşşşşş

Sen söle reyizineeee ölüm döşeğinde süloya neler anlatığını hatrlasın hahahaahahaaaa

Aliye rona moduna girmiş bide babaabbabaa

Demiiii bacummmm neler söylemişşş sülümanına o günlerrrrr bi gelsinnnn zeboşun kafasına kafasınaaaa vuracaz bunlarııııııı

deli kızzz

Abowwwwwwwww enişteeee bittti vallla ayır bacum ayırrrrr doğru yolu bulana kadarda bas tekmeyiiiiiii

Ayrı dizilerin gacularıyız bizzzz

mihrimah büyüsünn artik, mimar sinan ve rüstem pasada katilacak diziye ve mihrimahin ask trafigi karisacak..insallah annesi gibi güzel bir kiz olur..kücüklügü gibi sinsilik fiskirmasin suratindan

mihrimah büyüsünn artik, mimar sinan ve rüstem pasada katilacak diziye ve mihrimahin ask trafigi karisacak..insallah annesi gibi güzel bir kiz olur..kücüklügü gibi sinsilik fiskirmasin suratindan

anasındaki gibi sinsilik varken ,bilmem kaç yaş büyük koskoca mimar sinan ı bilem çığrından çıkarmış mihri..
ay bu 500 sene önceki gacılar iyiki şimdiki çağda yok,
:126:bilişim:102:,teknoloci,modernlik imkanları eldeyken, dünyayı birbirine katarlardı..:88:

deli kızzz

hürreme kızıp eşinden mi intikam alıyosun gacım alemsin hee
çeksin heçç umrumda olmaz. benm için hatice değil netice önemlidir

yok senle ters düşmüyoruz çünkü senn hürremi sevmeyebilirsn ama mahiyi de sevmiyosun onun için ters düşmek gibi bi durum yok

abovvvvvvvvv kknın best of ağır top ablasını karşıma almak ne mümkün açıkça yazmış bi de zebuşun kafasına vurcaz diye

hürrem karıştırmış ortalığı benm günahım ne benm günahım hürremi sevmek de mi

yok aliye rona değil bu daa çok bornnozunu giymiş,viski bardaklı, nihhahaaa kahkahası atan nuri alço gülüşü gibin oldu

Ben handan ablamın izinden gidiyorum dayeciyim ben

Best of olmak böle bişiiiii zeboşum benim canımsın hürremin suçu ne dimiiiiiiii suç sülümandaaaa zatiiiiii çokkkkk yüz verdi bu uyuz hürreme

Nurininnn kulakları çınlasın emiiiiiiii ahahahahaha

Ben handan ablamın izinden gidiyorum dayeciyim ben

Takıl peşime hayatını yaşaaa

demek ki seninle burda da ters düşmüyoruz:13: çünkü bende dayeyi seviyorum

aslanımmm benimmmm bak aynı noktada buluşuyozz senlennnn

hürremin suçu yok tabi ki. o uyuz olup kaşınacak dırnah bulamayan sülo suçlu kadınn kadının kurdudur bilmyo sanki sen al aynı evee aman saraya tık

dert yok,iş-güç yok yerler tabi birbirlerini nuri alço abimizin kulakları çınlasın abla

ben hep peşindeym,izindeyim senle aynı noktada buluşmak şereftir benm için bu yağ çekmek için değil haa

Süloooo suçluuuu zatiiiii attı gacıları odaya girdi halvete hürroşta çatladııı gıskançlığındannnn

Ne çınlamıştır varyyaaaaa çoşkun duymasın sakınnnnn delirir sonraaa

Sen takıl bağaa hayatınııı yaşşaaa estafurrulllahhhh canım benimmmm

ya kızlar öyle diyorsnz ama bir mahinin hürreme yaptıklarına bakın birde hürreme bakın hangisi canına kast edecek kadar ağır hangisi yılan

ya kızlar öyle diyorsnz ama bir mahinin hürreme yaptıklarına bakın birde hürreme bakın hangisi canına kast edecek kadar ağır hangisi yılan

Mahi hürrem gelene kadar mutlu mesut yaşıyordu sarayda takiiiiiii cadı hürrem gelipte tüm kötülükleri yaptı mahide ondan öğrendi tabi...

kızlar fragman çıkmış hürrem özür dilemiş,süleyman diyorki senle bi konuşalım hürrem rest çekiyor..konuşacak bişey bırakmadın diyor...sonra nora ihanet ediyor ...size ve şahzademize bağlılığımı ispat edeyim diyor...

aybige ve bali beyin araasında bişey varmış gibi gösteriyor diyo.....bu duyulunca tabi olacakları siz düşünün diyor...

sonra mıstıkla hürrem bahçede karşı karşıya geliyor,hürrem mıstığa diyoki benle iyi geçin diyor ,mıstıkda sen iyi geçin senin ve çcukların için benle ve annemle diyor...........

biz bi kere 1 erkek, 5 dişi bıldırcın almıştık onlar bile gagalıyodu birbirini kadınlar napsın
asıl yılan mahi abla çıngıraklısından hemde
Mahi hürrem gelene kadar mutlu mesut yaşıyordu sarayda takiiiiiii cadı hürrem gelipte tüm kötülükleri yaptı mahide ondan öğrendi tabi...
halvetsizlikten çıldırdı o

desene haftaya sinir krizi geçircez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…