En çok cihangire üzüldüm,ağlamasına dayanamadım bende..
Ama hürreme hala gıcığım sevmiyorum o ayrı bir şey zaten..
Ben daha bu diziyi bir bölümünü baştan sona izlemedim ama dün arada zaplarken Hürremin çocuğunun hastalığına bu kadar çaresiz kalışına burnumun direği sızladı kendimi tutamadım ağladım çok etkileyiciydi
Hürrem Mahinin oğlunu öldürmeye niyetlenirken kendi oğlu hastalandı,ve ölecek büyük ihtimal,
Kızı da aynı kendisi gibi yalancı ve hırslı olarak büyüyyor,
Taç olayındaki tavırları,sonra suçu Mehmetin üstüne atması falan,annesi gibi dalaverelere erken başladı ay parçası,
Ha bi de Bali beye taktı,tamam çocuk daha ama annesi gibi o da aşkı yüzünden hırs yapıyo falan değil,
Çünkü Hürremin aşkı da bi oyun bence,öyle olmasaydı Efsuna şehzedeye senin inandığına inanmak istiyorum,Müslüman olmak
istiyorum falan diyeceksin gibi taktikler vermezdi,
Kendisi nasıl taktiklerle oyunlarla Hünkarın gözüne girdiyse aynı oyunları ona da oynatmak istiyo,
Kendi gücü için Aybigeyi ve aşkını da kullanıyo,
Çünkü tek derdi ondan güçlüsü olmasın,herkesi o yönetsin,karşısına çıkan engelleri de zehirle halletsin işte o kadar...
Aşk falan bahane,güç,hırs,iktidar şahane Hürrem için...
Hürrem Mahinin oğlunu öldürmeye niyetlenirken kendi oğlu hastalandı,ve ölecek büyük ihtimal,
Kızı da aynı kendisi gibi yalancı ve hırslı olarak büyüyyor,
Taç olayındaki tavırları,sonra suçu Mehmetin üstüne atması falan,annesi gibi dalaverelere erken başladı ay parçası,
Ha bi de Bali beye taktı,tamam çocuk daha ama annesi gibi o da aşkı yüzünden hırs yapıyo falan değil,
Çünkü Hürremin aşkı da bi oyun bence,öyle olmasaydı Efsuna şehzedeye senin inandığına inanmak istiyorum,Müslüman olmak
istiyorum falan diyeceksin gibi taktikler vermezdi,
Kendisi nasıl taktiklerle oyunlarla Hünkarın gözüne girdiyse aynı oyunları ona da oynatmak istiyo,
Kendi gücü için Aybigeyi ve aşkını da kullanıyo,
Çünkü tek derdi ondan güçlüsü olmasın,herkesi o yönetsin,karşısına çıkan engelleri de zehirle halletsin işte o kadar...
Aşk falan bahane,güç,hırs,iktidar şahane Hürrem için...
süleyman kendi öldürücek şehzadeyi..
gerçekten mii . ben hürrem öldürtüyo diye biliyodum
Hürremin gaz vermesiyle süleyman adamlarına boğdurtuyor mustafayı
bundan birkaç bölüm önce hürrem süleymana; mustafa yerini alacak gibisinden birkaç sözü oldu zaten ve tartışlar.hürremle de tartıştılar her şey onun lehine bence.bu arada bence efsun arada kalmış gibi.hem mustafayı seviyor ama hürremin dediklerini de yapmazsa canı cebinde dolaşacağını da biliyor kararsız bu yüzden
cihangiri muayene için yasef efendi geldiğinde mustafa yine centilmenliğini konuşturdu..
hürremi teskin etmek amacıyla oturmasını söyledi..
yasef efendi de prof mu ne anlamadım:44:..her hastalığa o teşhis koyuyor,o çare buluyor..
e o zaman hekimbaşı o olsun...
cihangirin hastalığına çok üzüldüm, içim kıyım kıyım oldu..
ilk defa da anne olduğu için hürreme üzüldüm..ama sadece anne olduğundan..
efsun neydi öyle, hem mustinin yanına geliyor,seviyor sözde onu,hemde zehiri koymaktan geri kalmıyor..
insan o gerdanlığın hatrına yapmazdı beeee,ne gerdanlıktı o
mahinin de hamam da aybigeye "kadınlığını kullan" demesi ayrı bir komediydi..
ya o değil de ,süleymanın kucağında cihangir, yasef efendiyle konuşması çok komikti. Padişaha yakıştıramadım böyle mazlum,mahsun altına çiş yapmış çocuklar gibi komik geldi gözüme
Eki Görüntüle 378326
Eki Görüntüle 378329
Eki Görüntüle 378330
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?