Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
zebocan ;mahi mustafayı kullanmıyor..oğluyla ittifak yapıyo sadeceeeeeeeee
oğlu şehzade... kadın kös kös otursun mu? tabi değerlendirecek... sanki siz olsanız yapmıcaktınız..

o ittifak bile yapamıyo işte

bende değerlendirrim gacım saraya kraliçe olmak gibisi var mı

(tercihim fakir,özgür ve kocamın tek aşkı olmak tabi )

geçen gün eminönüne gittim demiştim ya ,;

muhteşem yüzyıl kostüm kumaşlarının satıldığı mağazayı gördüm..
kapısına muhteşem yüzyıl dizisi kumaşlarını buradan alıyor yazıyordu..
vitrinde de dizinin kostüm kumaşlarından vardı..
olur ya ;bende Hürrem entarisi isterim,yok ben validenin entarisinden isterim,
hayır,hatçenin entarisi daha güzeldiyen olursa diye paylaşayım dedim..

mağaza Bursa pazarının karşısındaydı..A harfi ile başlayan bir mağazaydı ama unuttum..:26:

[video=youtube;_WDsrXotOMI]http://www.youtube.com/watch?v=_WDsrXotOMI&ob=av3e[/video]

bende açılmadı diğer video :26:

Teşekkürler canım fragmanı izledim hürrem cok yıkılacacak ya mahi devranı hic sevmiyorum süleymanın hastalıgını degilde oglunu tahta geçirme derdinde

inanamadım kızlar yaa şaka gibi çok sağlıklı görünüyordu dedim bu atlatır bu hastalığı muhteşem yüzyılı bitirmeden gitmem bi yere diye dalga geçmişti tims başkanı vardı yanında ........çok üzüldüm yaaa gerçekten şok oldumm..allah rahmet eylesinn

Bende çok üzüldüm Meral Okay'a allah rahmet eylesin toprağı bol olsun Hastaydı zaten ama dinç görünüyordu gitti birden

çok üzüldüm..Allahım Rahmet eylesin..mekanı cennet olsun..

şimdi gördün nette çok üzüldüm yaa..ikinci bahar da,yeditepe istanbulda da seyretmiş hayran olmuştum.yaman okay a kavuştu.Allah rahmet eylesin

...................................................................................

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin meral okay a..eşi de çok genç vefat etmişti, kendisi de genç gitti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…