Maç dolayısıyla izleyemedim bugün çemkiremiycem ejderhayaNapmış mahi:26:
Akşammmm seyredemedimmmmm bişicik diyemiyorumşimdilikkkkk
hiç güzel bi bölüm değildi,Mahi yi çıkarcı, menfaatçi, sülü ölsede ,oğlum sultan olsa havasına soktular
netten izleyin..sinir olcaksınız, yok artık diyeceksiniz..
Senaristte hürremci çıktı
hiç güzel bi bölüm değildi,Mahi yi çıkarcı, menfaatçi, sülü ölsede ,oğlum sultan olsa havasına soktular
netten izleyin..sinir olcaksınız, yok artık diyeceksiniz..
Demin izledimm bölümü ancak simdi firsat oldu izlemek ve BAYILDIMMMMMM BU BOLUME COK GUZELDIIII gerçekten insanin içine isleyen bir bolumdu
Hurrem'i cook cooook seviyorummmm bu bolumde gordugumuz gibi Hünkarimizi birtek O seviyor gerçekten mahidevranin gerçek yüzü ortaya çikti o hiç sevmiyor hünkari ancak menfaatlerini
dusunuyor....tahti dusunuyorgicik kadin hiçççç SEVMIYORUM BU MAHIDEVRANI !!!
Fragman çıkmışşşşşşşşşşşşşşsüleyman diyoki herşeyi duydum hasta yatağımda vuhuuu yaşasın mahi pisliği korkak yalaka hallerin bile kurtaramaz busefer bitti kredin artıkınnn hatçe sonunda akıl etti ibrahimi takip ettiriyo peşine bi adam taktırıyo ibrahimde nigara senden çocuuum olsun istiyorum diyo mahi cadısıda herzamanki gibi oğlunu fitliyo dolduruyo malkoçoğlunun kellesini al şanın yürüsün diyo filann uyuz karı
ya evet fragman çikmis, bende sevindim hünkarin hasta yataginda herseyi duyduguna :) ama üzüldügüm nokta valibey'in kellesinin alinacagi.... ben aybige ile
onun askini cok begeniyordum keske evlenselerdi..... ne saçma yani mustafa mahidevrani mi dinledi de valibeyin canini alicak(( almasin yaaa off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?