Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Bitişindeki şarkı çok güzeldiii çok duygulandım ağladım..Of yaaa sanki bu haftanın hüznüne göre olmuştu bu bölüm.. Meral'imin içine mi doğmuş ne. Nur içinde yat Meral Okay sen gittin ama kaleminden dökülenleri izliyoruz hala izleyeceğiz de nasıl bir dünya bu yaa.. Sanatçı olmak ne mükemmel birşey o insan bedenen gidiyor ama yaptıkları işle yaşıyor aslında bu diziyi izlerken yaşıyor işte. Kalemi yaşıyor. Kesinlikle onunda izlediğine gördüğüne eminim. Mekanı cennet olsunn..

Son düzenleme:
kanuni tek erkek değil diye biliyorum hatta dizide de geçti babası yavuz sultan selim) kardeşine zehirli kaftan göndermiş....

görmemişim teşekkrler...

kanuni tek erkek değil diye biliyorum hatta dizide de geçti babası yavuz sultan selim) kardeşine zehirli kaftan göndermiş....

görmemişim teşekkrler...

zehirli kaftan kanuniye gönderilmiş..fakat valide sultan tarafından engellenmiştir..

Dizinin ilk bölümünden beri en etkilendiğim bölümlerden biriydi. Ağladım, güldüm, şaşırdım, hayran kaldım... Meryem harika bir oyunculuk sergilemiş. Vermek istediği tüm duyguları o kadar iyi yansıtmış ki, büyülendim. Dizinin sonundaki şarkıya gelince, Meral Okay'ın ruhu şad olsun. Allah rahmet eylesin. Yattığı yer hep çiçek olsun...

Tadı damağımda kaldı dizinin, umarım böyle devam eder...

Son düzenleme:

:13::13:

katılıyorum bu akşam iyice abarttılar Mahi yi..
bu kadar da olmaz..
valide bile kendini bozdu ,mahiyi desteklerken

hürremin, o aşk kadınının haberi yok sülümanın durumundan..eziklenmiş kadın gibi, çocuklarıyla maaile sinmiş gibi gösteriliyor..
Mahi tu kaka

bu bölümü meral okay değil,kesin hürrem sempatizanı alt kadro yazmıştır

hiç beğenmedim

diziyi bitirmezler dimi ya hiç açıklama v.s yapılmadı... umarım bitirmezler tek zevkle izlediğim dizi bu zaten...

kim ne derse desin bu aksam harika bir bölümdü....muhteşemdi kısaca.....

aşkı .aşkı uğruna ölümüü göze alan kadını,anneyiii izledikk diğer tarafdada yaşadıklarını unutamayan içini kin bürüyen bir kadın...

çok ağladım bu gece izlerken....

pargalının göözü ne kadar yüksekte olursa olsun sınırını billdi...ve nereden gelldiğini nası geldiğini unutmadı ...ve gerçekten süleymana olan bağlılığını gösterdi......

validemm bayıldım bu gece evladına nası içten dedi sen birkez daha ölümü yendin ya ben ölsemde gam yemem....

muhteşemdi haftayı iple çekerim artıkk

bende normalde pargalıyı sevmem bu bölümde kanım kaynadı hele gençlik halleri çok tatlı...

bu bölüm süperdi. bana da sülo duymuş gibi geliyor.keşke öyle olsa da mahiye haddini bildirse.duymamış olsa da mahi bu yaptıklarının bedelini ödesin.bu arada bali beyle aybike ne olacak acaba.sanki evlenemezler gibi artık.nasıl kurtaracaklar durumu merak ediyorum.aybike keşke mahi tokat atınca ben senin gibi köle değilim prensesim ne oluyo diye haddini bildirseydi.hürremin efsuna attığı tokat da fenaydı bundan sonra efsuna da nasıl davranacak bakalım.fragman bi çıksa artık

dün meral okay anısına ntvde bir program izledim..mehmet barlas ile sohbet ediyordu..

diziyi 4. sezon bitireceğiz dedi..

kanuninin mustafayı öldüreceği sahne beni çok düşündürüyor..şimdiden o senaryoyu nasıl yazacağımın sıkıntızı üzerimde..içim daralıyor dedi..

demek ki tamamen yazmadı..ama 4. sezonda biteceğini kesin bir dille söyledi..

şu an kaçıncı sezon 4 olmamıştır sanki daha?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…