- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
hangi parça çaldı ya ben kaçırdım...
kanuni tek erkek değil diye biliyorum hatta dizide de geçti babası yavuz sultan selim) kardeşine zehirli kaftan göndermiş....hiç bir tarihçi kanuni çok iyi padişahtı da demez...
babasına dua etsin bence.. yavuz olmasaydı bu kadar ihtişamı yaşayamazdı. zaten tek erkek olmasaydı da padişah olamazdı...
hani kadir gecesi mi doğdun derler ya bazıları öyle şanslı olur.. kanuni de öyle şanslıymış sadece...
kanuni'nin yerine yavuz 40 yıl padişah olsaydı, tüm dünyayı alırdı:))))
Meral Okay'ın unutulmaz sözleri , dostu Cihan Okan'ın bu unutulmaz sözlere ayna niteliğindeki sesiyle , "Yine Mi Çiçek" ile bitti bölüm.
Bu şarkı yine Bodrum'da zeytinyağlı, hüzünlü, gülümsemeli, bolca dostlu veya yalnız, ama her daim hafif buruk bi temmuz akşamında havaya karışacak.Meral Okay'ı belki de yine kendi güzel sözleri yad edecek.
Sonsuzluk bu olsa gerek...
kanuni tek erkek değil diye biliyorum hatta dizide de geçti babası yavuz sultan selim) kardeşine zehirli kaftan göndermiş....
görmemişim teşekkrler...
bende kaçırdım yaaaareklamda eşim kanal değiştirdi sinir adammm
bende kaçırdım yaaaareklamda eşim kanal değiştirdi sinir adammm
evet atv de maç vardı kesin onu açmıştır... benimki öyle yaptı
zehirli kaftan kanuniye gönderilmiş..fakat valide sultan tarafından engellenmiştir..
Saflar değişmedi, Hürrem hala pargalı, mustafa ve mahidevranı düşman görüyor.
Son görüntüye iyi bakın, hürrem ve çocukları bir tarafta, hatice-valide ortada, ibrahim-mustafa-mahidevran hürremin karşısında
Tamam mahi çiğlik yaptı da ne pargalı ne mustafa buna destek olmadı...
Hürrem cozutmaz ilerleyen bölümlerde umarım...
Ayrıca gerçekte zavallı mahidevran mehmet dışında hiçbir şehzadenin doğumunu görecek kadar sarayda kalmamış ki bunlar olsun...
Gerçeği halen aşırı çarptırdığı için rahatsızlık duyuyorum dizide, hürrem melek gerisi kelek gibi gösteriliyor...
bu kadar da yapılmaması lazım....
dizideki mahidevran karakteri çok basit bir insan olarak göseterilmek istendi ve başarıldı, kadının kemikleri sızlıyordur yattığı yerde....
kim ne derse desin bu aksam harika bir bölümdü....muhteşemdi kısaca.....
aşkı .aşkı uğruna ölümüü göze alan kadını,anneyiii izledikk diğer tarafdada yaşadıklarını unutamayan içini kin bürüyen bir kadın...
çok ağladım bu gece izlerken....
pargalının göözü ne kadar yüksekte olursa olsun sınırını billdi...ve nereden gelldiğini nası geldiğini unutmadı ...ve gerçekten süleymana olan bağlılığını gösterdi......
validemm bayıldım bu gece evladına nası içten dedi sen birkez daha ölümü yendin ya ben ölsemde gam yemem....
muhteşemdi haftayı iple çekerim artıkk
dün meral okay anısına ntvde bir program izledim..mehmet barlas ile sohbet ediyordu..
diziyi 4. sezon bitireceğiz dedi..
kanuninin mustafayı öldüreceği sahne beni çok düşündürüyor..şimdiden o senaryoyu nasıl yazacağımın sıkıntızı üzerimde..içim daralıyor dedi..
demek ki tamamen yazmadı..ama 4. sezonda biteceğini kesin bir dille söyledi..
şu an kaçıncı sezon 4 olmamıştır sanki daha?????
şu an kaçıncı sezon 4 olmamıştır sanki daha?????
oh iyi daha var...bu 2. sezon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?