Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu 2. sezon kızlar 1 sezon daha yazıp bırakmış dediler...1 sezonu ekibi yazacak demektir........

mıstığı öldürmeleri çok zor olur tabiii cihangirin hastalığında bitkisel hayata giren bir baba evladının canını aldırıken ölmesi gerekkk

mustafadan öönce mehmet ölcek alışır yavaş yavaş... töbe töbe neler konuşuyorum yaw

dünkü programda meral okay;

mıstafayı öldürdükten sonra süleyman 2 yıl istanbulu terkedecek..o çok sevdiği hürremi bile görmeyecek.halepte kalacak..

hürremde bu süre içerisinde cihangirin vefatını yaşayacak..ikisinin kavuşmaları nasıl olacak o anı bende bilmiyorum

hürremin gül ağadan zehir istemesinin sebebi takdire şayandı. zalimlerin kanlı hançeriyle ölmesini istemedi yavrularının. şimdi her zamankinden daha bir güçlü sanki hürrem.

mumya'ya donmus mahidevran yilani..bembeyaz surat kemik torbasi..simdi yandi iste valide hurrem'in yaninda artik o da fare suratli gulsah'la kumpas cevirsin

Ak koyun kara koyun çıktı meydaneee

Kara koyun Mahi asilzadesi

umarim süleyman herseyi duymusdur mahiye cok iyi bir ders lazim süleyman uyunaninca nasilda sevinmis numarasi yapiyor 2 yüzlü korkak mahi sana olcaklara hic üzülmüyorum beterini hak etmissin hürremim sana insafli davranmis ben olsam kelleni alirdim

Hürrem durmadan tokat atıyor Mahidevran'a o da durmadan diğer yanağını çeviriyor..Mahidevran'da mazoşist bir ruh varmış belli..bu hırsı ile yazık edecek Mustafa olan o dağ gibi şehzadeye olacak :))

bende izleyemedim son kısımlarını birde int gitti sizlerin yazdıklarınıda okuyamadımm neyse güzel şeyler olmuş galiba hürroşla ilgili sevindimm

geçenlerde bir yazıda okumuştum.hürremin dizide çok ezildiğini ve hani nerde o saltanatı diyen izleyicilerin tepkisi üzerine rahmetli meral okay iki bölüm daha sabredin demişti.sanırım o iki bölüm geçti.bu hafta hürremin devri başlıyor.kan kokusu alıyorummm

valla ben dün valideye bayıldım,kapıda durup sevdiği mahiyi dinledi,sanki soğuk su ile duş almış oldu,hep hürremi azrladın,ama şimdi en yakınından sırtından vuruldun,aklı başına geldiğini umyorum,artık hürröşten üzür diler, torunlarını korumaya almasını çok hoşuma gitti,tabiki,eğer mustafa tahta geçseydi,valide koruyamazdı torunlarını,o zaman mahinin sözü geçerli olurdu,ve hepisini silip süpürürdü,aslında hepsi de kana susamışlardı o zamanda,tatlım hürroş da mustafayı öldürmek istedi,mahi de onun çocuklarını, iyiki şimdi saltanat yok,kardeş kavgası kadar kötü birşey düşünemıyorum,neyse hadi sülloş göriyim seni yeni bölüm daha heyecanlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…