bende öpcem sizi
evet ablacım o dizide çok zarifti.ayy aşkı memnu dedimde ne diziydi beenasıl kapışırdık.senaryolar yazardık.
Kazen abiyle pazarlık yapardım banlama diye.sonum mapusheyy gidi heyy
ablacım sen çok dişisin koy fotonuda hem zayıf hem dişi nasıl olunur görsünler
topik birbirine gireek nettin senn
ama kadın kimblilir ne kötü günler yaşadı. belkide hasta bilemeyiz ki:26:
o elbisede destekli sütyen kullanmalıydı, dekolte çoktu kabul:13:benimde kemiklerim çıkmış ondan diyorum:113:
azcık kilo hoş ama alamıyoruz ki:97:
Nur Fettahoğlu'nun o kadar da abartılıp iğrenççç denilecek bir zayıflığı yok....
Hem bazı erkekler zayıf,ince kadınları tercih ediyor..Belki yaşadığı zor günler nedeniyle ,belki de hayatındaki kişi ince hanımlardan hoşlandığı için böyledir...
günaydın muhteşemin muhteşem insanları
nasılsınız bakalım
mahi aslında birçok kadının olmak istediği kiloda
amma ve lakin bizim hürroşumuzun yanında pek bir sönük kalıyo yahuu
ben seve seve senin kilolarını alırım ablacımZeboş'um sen üzülme istersen seve seve veririm kilomdanhehe nasıl olacaksa
valla ne yalan söyleyim neredeyse Daye hatun kadar var etim budum emme kendimi seksü görmüyom
aahh o behlül yok muuuNe güzeldi dimi o zmanlar neler diyorduk yaaa
Tabiii tabiiiiii hemen koyarım resimleriiiii
katılıyorum bebeğimKızlaaaerrrrrrr
mahinin kuruluğu üzerine açık oturum yapiliiy kaçırmışımmm
bencede çok kuru ayyyy o yanaklar içe çökükk memeler sarkmışmı ne öff suratta hep bi nemrut ifade ve işve cilve yooğğğhep kazulet gibi ama hurremın halvetlerı oyle mi yaniii şimdi sulumanın dızıne oturup o cilveleri işveleri hatırlayalım litfenn artık kocadılar dıye goremıyurz amma unutulmaz yaağniii balık gıbı hurrem
bu işin şişkosu zayıf olur demıyorum ama kadın dediğin yılan gibi olcakkkötülük manasında değil amma yani kızlar tıss
günaydın jaledagünaydın muhteşemin muhteşem insanları
nasılsınız bakalım
mahi aslında birçok kadının olmak istediği kiloda
amma ve lakin bizim hürroşumuzun yanında pek bir sönük kalıyo yahuu
Nur Fettahoğlu'nu (Mahi) beğeniyorum ben Allah için hoş hatun... Dizide biraz yaşlandırma teknikleri uygulamış olabilirler o yüzden yüzü çökük duruyor olabilir. Memişleri de az ama kıyafetler ona göre seçilse bence bu da bir sorun teşkil etmez.
Onun dışında tabi ki rolü gereği nemrut mutsuz hayattan istediğini alamamış genç yaşta dul kalmış bir kadını oynuyor. Ve bence çok iyi oyunculuk sergiliyor... Yoksa Aşk-Memnu da çok sevip beğendiğimiz kadına neden gıcık olalım değil mi?
cık cık cıkkk kocana zevksiz disem ayıp olur şimde neysem dimeyiimmmBencede o kadar abartılacak zayıflığı yokki 0 beden olurda anlarım yani
Belkide bir rahatsızlığı var bunu hiç birimiz bilemeyiz yani,bir çok kadınımızda onun gibi olmak için neler veriyorlar..
Beğeniyorum bu kadını ama zayıfta olsa hoş bir asaleti var
Günaydın
Anacım sizin reyisinizde maşşallahhhh tosun tosunkocam bile beğenmiyor reyisinizi
ben seve seve senin kilolarını alırım ablacım165e 44 kgyim şöyle bi 6-8 kg alsam fıstık olcam fıstık pilates yapıyorum bu arada. boyum 167-68 oldu
yine de seksiyim
aahh o behlül yok muuuofff ne hayaller kurardık.sera, riiva öhömmm işte neyse yani güzel günlerdi
katılıyorum bebeğimyılan gibi olcak tıssssss
günaydın jaledamuhteşem günü iple çekiyoruz
evet mahi hoş ama reyiz daha hoşş
imza zeboş
mahiciğimin çıkık elmacık kemiklerine ,zümrüt gözlerine tüm devlet-i Aaaliiiiiye kurbaaan olsun
tamam seni mi kırcam abla düz hesap 10 kg ver :13:ben seve seve senin kilolarını alırım ablacım 165e 44 kgyim şöyle bi 6-8 kg alsam fıstık olcam fıstık pilates yapıyorum bu arada. boyum 167-68 oldu
yine de seksiyim
6-8 değilde benden sana canı gönülden 10 kg tatlım.
merak ettim bu arada pilates boyu uzatıyor mu datlım
anam ne kadar mahici varmış öyletamam sustum.sizleri iskeletor mahiyle başbaşa bırakıyorum.ben hürremciğime bakıp gözümü gönlümü açmaya devam edeyim
ben seve seve senin kilolarını alırım ablacım165e 44 kgyim şöyle bi 6-8 kg alsam fıstık olcam fıstık pilates yapıyorum bu arada. boyum 167-68 oldu
yine de seksiyim
aahh o behlül yok muuuofff ne hayaller kurardık.sera, riiva öhömmm işte neyse yani güzel günlerdi
katılıyorum bebeğimyılan gibi olcak tıssssss
günaydın jaledamuhteşem günü iple çekiyoruz
evet mahi hoş ama reyiz daha hoşş
imza zeboş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?