Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Mahi hamam kurna takunya cinayetim hala hayata geçmedi
Ben bizzat şahsen kendim olarak gidip halledeyim bu işi
Mahi outtttttttt :88:

tatlım hepimiz kk kardeşiyiz burada niye girelim birbirimizee :) mahinin sorunu kuruluğu değil kesinlikle. hürremin alımı da etinden budundan değil tabi. mahi sinsiliğiyle ve kötü kalbiyle kendinden uzaklaştırdı herkesi.. bak bana, 173 cm boyum var 54 kiloyum. ama gelgelelim bi gülüşüme dünyaları verir erkekim. 54 değil 64 kilo olsaydım daha mı çok severdi beni? bence hayır..

nur fettahoğlu boşanma aşamasında üzücü günler yaşamış olabilir ama unutmuş olmalı ki necati şaşmazla gününü gün ediyor.ayrıca onun zayıf olması elbette ki bizi ilgilendirmez ama ekranda çok kötü bir görüntü veriyor.türlü türlü hileler var tv dünyasında.o memişleri yanakları kemükleri çok daha güzel gösterebilirdi.hadi kendisi farketmiyor anam yönetmeni montajcısı ışıkçısı bin tane insan var onlar da mı görmüyor.
sülümanın aşkından ne hale geldi afrika açlarına döndü izlenimi vermeye mi çalışıyorlar anlamadım?

Nur Fettahoğlu'nun o kadar da abartılıp iğrenççç denilecek bir zayıflığı yok....

Hem bazı erkekler zayıf,ince kadınları tercih ediyor..Belki yaşadığı zor günler nedeniyle ,belki de hayatındaki kişi ince hanımlardan hoşlandığı için böyledir...

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın muhteşemin muhteşem insanları
nasılsınız bakalım
mahi aslında birçok kadının olmak istediği kiloda
amma ve lakin bizim hürroşumuzun yanında pek bir sönük kalıyo yahuu

Bencede o kadar abartılacak zayıflığı yokki 0 beden olurda anlarım yani

Belkide bir rahatsızlığı var bunu hiç birimiz bilemeyiz yani,bir çok kadınımızda onun gibi olmak için neler veriyorlar..

Beğeniyorum bu kadını ama zayıfta olsa hoş bir asaleti var

nasılsınız bakalım

Günaydın

Anacım sizin reyisinizde maşşallahhhh tosun tosun kocam bile beğenmiyor reyisinizi

Son düzenleme:
Vallahi ben atalarimin fikirlerine katilmaktayim bu kilo konusunda,ne de olsa onlar ata :86:
Mesela,pantolon ütü,salça kalça,bir dirhem et vsvsvs..

Nur Fettahoğlu'nu (Mahi) beğeniyorum ben Allah için hoş hatun... Dizide biraz yaşlandırma teknikleri uygulamış olabilirler o yüzden yüzü çökük duruyor olabilir. Memişleri de az ama kıyafetler ona göre seçilse bence bu da bir sorun teşkil etmez.
Onun dışında tabi ki rolü gereği nemrut mutsuz hayattan istediğini alamamış genç yaşta dul kalmış bir kadını oynuyor. Ve bence çok iyi oyunculuk sergiliyor... Yoksa Aşk-Memnu da çok sevip beğendiğimiz kadına neden gıcık olalım değil mi?

- Kuaförüne girerken muhabirleri karşısında bulan Nur Fettahoğlu, sevgilisiyle tatil planları yaptıklarını söyledi.

- Yoğun bir sezon geçirdiklerini belirten oyuncu tatili sabırsızlıkla beklediklerini, her şeyden uzaklaşmak için de yurt dışı istediğini vurguladı.

- Fettahoğlu, “Birlikte görüntülenmemek için mi yurt dışında tatil yapacaksınız?” sorusu üzerine gülerek “Hayır, hiç alakası yok” dedi ve ekledi; “Sizinle ilişkimiz, rahatsız edici boyutta değil.”

- Sıradaki soruysa evlilik üzerineydi. Bir muhabir “Sizi Necati Bey’le ne zaman göreceğiz? Evlilik ne zaman?” diye sorunca Nur Fettahoğlu, “Şu anda evlilik düşünmüyoruz” yanıtını verdi.

Zeboş'um sen üzülme istersen seve seve veririm kilomdan hehe nasıl olacaksa

valla ne yalan söyleyim neredeyse Daye hatun kadar var etim budum emme kendimi seksü görmüyom
ben seve seve senin kilolarını alırım ablacım 165e 44 kgyim şöyle bi 6-8 kg alsam fıstık olcam fıstık pilates yapıyorum bu arada. boyum 167-68 oldu

yine de seksiyim
Ne güzeldi dimi o zmanlar neler diyorduk yaaa

Tabiii tabiiiiii hemen koyarım resimleriiiii
aahh o behlül yok muuuofff ne hayaller kurardık.sera, riiva öhömmm işte neyse yani güzel günlerdi
katılıyorum bebeğim yılan gibi olcak tıssssss
nasılsınız bakalım

günaydın jaleda muhteşem günü iple çekiyoruz

evet mahi hoş ama reyiz daha hoşş

imza zeboş

mahiciğimin çıkık elmacık kemiklerine ,zümrüt gözlerine tüm devlet-i Aaaliiiiiye kurbaaan olsun

cık cık cıkkk kocana zevksiz disem ayıp olur şimde neysem dimeyiimmm

katılıyorum sana canımm hürroşa kimse eş değil

Ben Hürremciyim mesela ama bana göre de Meryem Uzerli nin biraz zayıflaması gerekiyor ki zarif görünsün...

ben seve seve senin kilolarını alırım ablacım 165e 44 kgyim şöyle bi 6-8 kg alsam fıstık olcam fıstık pilates yapıyorum bu arada. boyum 167-68 oldu

yine de seksiyim

6-8 değilde benden sana canı gönülden 10 kg tatlım.

merak ettim bu arada pilates boyu uzatıyor mu datlım

anam ne kadar mahici varmış öyletamam sustum.sizleri iskeletor mahiyle başbaşa bırakıyorum.ben hürremciğime bakıp gözümü gönlümü açmaya devam edeyim

anam ne kadar mahici varmış öyletamam sustum.sizleri iskeletor mahiyle başbaşa bırakıyorum.ben hürremciğime bakıp gözümü gönlümü açmaya devam edeyim

tamam seni mi kırcam abla düz hesap 10 kg ver :13:

evet ablacım uzatıyor, duruşun düzeliyor.daha uzun duruyorsun. herkes diyo senin boyun uzamış naptın. söylemiyorum

ayy ne şirretim ben yaaonlarda söylemiyo güzellik sırlarını napim bi size işte

Allah korusun aykız ben hürremciyim yanlış anlaşılmasın

hep söylerim mhidevrana yani nura aşkı memnuda byılırdım,hatta bihterden çok beğenirdim ,
ama bu diziyle özellikle son günlerde hiç beğenmez oldum çok aşırı zayıfladı tamam rolü gereği... genç yaşta kanuni tarafından elinin tersiyle itilmiş
ezik bir tip mahidevran çaktırmasa da :) bu yüzden kuruyup kalacak normali bu...ama yakışmıyor bu kadar zayıflık...
hürrem de rolü gereği hükümet gibi kadın :) o yüzden iri olmak zorunda ama o da çok iri bu kadarı da yakışmıyor biraz zarifliklik lazım...
ortası hatice hem zarif hem çok abartı zayıf değil...

Onun yeri bambaşka... :13:
Ben şimdi erkek olsam bana sorsan hangisini alırsın diye dabi ki "Hürroşumu verin banaa" derim...
yani o ka çok beğeniyorum onu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…