Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
cık cık cıkkk kocana zevksiz disem ayıp olur şimde neysem dimeyiimmm

katılıyorum sana canımm hürroşa kimse eş değil

Kocam zevklide reyizinizi beğenmiyorrrrr bu ne böyle diyorrrrrr benğm hünkarımm zayıf sever aynı ben yaniiiiii

mahiciğimin çıkık elmacık kemiklerine ,zümrüt gözlerine tüm devlet-i Aaaliiiiiye kurbaaan olsun

demi yaniiiiii gacıcım :13::13::13:

anam ne kadar mahici varmış öyletamam sustum.sizleri iskeletor mahiyle başbaşa bırakıyorum.ben hürremciğime bakıp gözümü gönlümü açmaya devam edeyim

Ben mahici değilimmmm ama çok ezikleniyor yani burada sizinde şişko hürroşunuz var az yesin braz

Gerçekten çok zayıfladı hayatım belki sağlık sorunu vardır biz bilemeyiz onu tabi,belkide rol icabı zayıfladı ..

Heyyyyyyyyyy senaristler duyuyorsanız mahinin neden bu kadar zayıfladığını bir zahmet paparazi programında açıklayın birazzzzz

kızlaaarr oriflame yarışma yapmış sitesinde yarışmasına katıldım siteye girin bi bakıverin beni beğenmezseniz de olur maksat kk arkamda yani onu biliyim

Polattanda ayrıldı onunda etkisi var bence

ben de diyordum kendikendime bu zeboş hürremci değilmiydi yahu?mahici mi oldu yok canım felan....aman iyi...mahinin tutulacak bi yanı var mı ki zaten

Mahiciğimin böğrüne öküz oturur gibi sıkıntılar oturdu,iştah mı kalır insanda

ayyy teşekkur ederım hurremın bır roportajını okumuştum kızçeler en çok korktunuğuz şey nedir sorusuna burda çok eleştri alıyorum kilo almak demiş bızımkı yazık ya kıyamam

Korkmasın korkmasın maşallahhh balık gibi reyizimizzzz. Mahican gibi hortlağa dönmesinnn zayıflayıp

[video=youtube;J_z-KUcgBbk]http://www.youtube.com/watch?v=J_z-KUcgBbk[/video]

Son düzenleme:
aha şimdi olduu muhteşem önümüzdeki hafta

acep valide tuzağı hürroşun başındanmı çıktı????

gülşah yetiştirecek hürreme.....

sonra çelebi pargalının mıçına geldi

bakalım pargalının ipi ne vakit çekilecek???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…