- 20 Mart 2008
- 142.034
- 214.101
- 1.423
- 60
cık cık cıkkk kocana zevksiz disem ayıp olur şimde neysem dimeyiimmm
katılıyorum sana canımm hürroşa kimse eş değil
mahiciğimin çıkık elmacık kemiklerine ,zümrüt gözlerine tüm devlet-i Aaaliiiiiye kurbaaan olsun
anam ne kadar mahici varmış öyletamam sustum.sizleri iskeletor mahiyle başbaşa bırakıyorum.ben hürremciğime bakıp gözümü gönlümü açmaya devam edeyim
hep söylerim mhidevrana yani nura aşkı memnuda byılırdım,hatta bihterden çok beğenirdim ,
ama bu diziyle özellikle son günlerde hiç beğenmez oldum çok aşırı zayıfladı tamam rolü gereği... genç yaşta kanuni tarafından elinin tersiyle itilmiş
ezik bir tip mahidevran çaktırmasa da :) bu yüzden kuruyup kalacak normali bu...ama yakışmıyor bu kadar zayıflık...
hürrem de rolü gereği hükümet gibi kadın :) o yüzden iri olmak zorunda ama o da çok iri bu kadarı da yakışmıyor biraz zarifliklik lazım...
ortası hatice hem zarif hem çok abartı zayıf değil...
kızlaaarr oriflame yarışma yapmış sitesindeyarışmasına katıldım siteye girin bi bakıverin beni beğenmezseniz de olur maksat kk arkamda yani onu biliyim
hep söylerim mhidevrana yani nura aşkı memnuda byılırdım,hatta bihterden çok beğenirdim ,
ama bu diziyle özellikle son günlerde hiç beğenmez oldum çok aşırı zayıfladı tamam rolü gereği... genç yaşta kanuni tarafından elinin tersiyle itilmiş
ezik bir tip mahidevran çaktırmasa da :) bu yüzden kuruyup kalacak normali bu...ama yakışmıyor bu kadar zayıflık...
hürrem de rolü gereği hükümet gibi kadın :) o yüzden iri olmak zorunda ama o da çok iri bu kadarı da yakışmıyor biraz zarifliklik lazım...
ortası hatice hem zarif hem çok abartı zayıf değil...
hemen bakıyommmmmmm
ben de diyordum kendikendime bu zeboş hürremci değilmiydi yahu?mahici mi oldu yok canım felan....aman iyi...mahinin tutulacak bi yanı var mı ki zatentamam seni mi kırcam abla düz hesap 10 kg ver :13:
evet ablacım uzatıyor, duruşun düzeliyor.daha uzun duruyorsun. herkes diyo senin boyun uzamış naptın. söylemiyorum
ayy ne şirretim ben yaaonlarda söylemiyo güzellik sırlarını napim bi size işte
Allah korusun aykızben hürremciyim yanlış anlaşılmasın
orıflamenn kendı sıtesınde hanım ablam
Mahiciğimin böğrüne öküz oturur gibi sıkıntılar oturdu,iştah mı kalır insanda
Mahiciğin yüreğine indirecekler bu hürremciler varyaayemeden içmeden kescekler kadını
Biz de hürremi yemeden içmeden kessek fena olmuycak aldı başını gidiyo şişko
Kesmez o bak görrr katana gibi oldu şişko
Buldum buldummmm oyladım hemen
Biz de hürremi yemeden içmeden kessek fena olmuycak aldı başını gidiyo şişko
Kesmez o bak görrr katana gibi oldu şişko
ayyy teşekkur ederımhurremın bır roportajını okumuştum kızçeler en çok korktunuğuz şey nedir sorusuna burda çok eleştri alıyorum kilo almak demiş bızımkı yazık ya kıyamam
ayyy teşekkur ederımhurremın bır roportajını okumuştum kızçeler en çok korktunuğuz şey nedir sorusuna burda çok eleştri alıyorum kilo almak demiş bızımkı yazık ya kıyamam
Korkmasın korkmasın maşallahhh balık gibi reyizimizzzz. Mahican gibi hortlağa dönmesinnn zayıflayıp
Valide Sultan'ı öldürmeye çalışan Nigar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?