Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
esimle izlerke bastik kahkahayi onundami kirmizidonu var

kirmizidon moda , bitanede hürreme yollayalim, mahiyede kara olsun
kara vijdanliya , kara
ask kadini hürreme giymizi:132:

Son düzenleme:
Bu gülşah 9 canlı mı ya?
Ayrıca gül ağanın gitmesine çok üzüldüm

geçen hafta dikkat ettim ama bulamadım dizide şevkette var ama hangi rolde çözemedim bilen varmı ayrıca şirini çok sevdim gül ağaya üzüldüm dizinin rengi gitti

geçen hafta dikkat ettim ama bulamadım dizide şevkette var ama hangi rolde çözemedim bilen varmı ayrıca şirini çok sevdim gül ağaya üzüldüm dizinin rengi gitti

defterdar. iskender miydi neydi adı. hani şu iboşla takışan sakallı sarıklı.

İskender çelebi rolünde. ama pargalı tarafından öldürülecek

Of ben izleyemedim dünkü bölümü maalesef maç vardı zaten Ama kupayı aldık bende netten izleyeyim artık Diziye Büşra gelmiş iyi olmuş çok seviyorum o kızın oyunculuğunu birde Hürrem'ciyse Allaaaah Mahidevranada sinir oldum Gülşah ona o kadar iyilik yaptı hiç mi vicdanın sızlamadı be karı . Bu İbrahimde beni sinir ediyor ama pargalı İbrahimi seviyordum ben İbrahim paşayı değil. Sultan Süleyman'da görüyorum adamın azdığını güç üstüne güç veriyor en sonunda kellesini almayı çok istiyor galiba Kızlar biryerde duydum Nebahat Çehre iki bölüm sonra yok diye . Oda ölücek galiba.

dediklerine kelimesi kelimesine katılıyorum
hürrem vicdanlı kadın..

Geçtiğimiz akşam bir davete katılan Muhteşem Yüzyıl'ın Valide Sultan'ı Nebahat Çehre'nin kıyafeti dikkatleri çekti. Çehre, transparan bir kıyafet giymişti. Valide Sultan'ın bu hali geceye damgasını vurdu!

fotoğraf makinasının falaşları patladığında bukadar açık görünmüştür bence normalde bukadar belirgin olduğunu düşünmüyorum :26:

Eee şimdi gül ağa gitti,valide sultanın eli kulağında galiba bu yeni bölümde ölecek,ibrahim desen suyu ısınıyor ne izliycez sonra?
Bir de hani bi prenses vardı ya izabella,ben hala bekliyorum o kız dönüverecek diye.çünkü beyaz şova konuk olmuştu bi ara,beyaz sordu ne oldu dizide sen öldün mü şimdi diye,o da yorum yok bişey söyleyemem dedi.

nigar hürremin plan yaptığını görüp anlatmış mahi gitmiyor gül ağa gitmiş

star tv yeni fraGMAN VAR.MAHİ YENİ BİR HATUN SUNUYOR SÜLÜMANA GÜLŞAH HER ŞEYİ ANLATIYOR

gülşah nigarı biryerde tutuyor..
mahide güya hürreme meydan okuyor..gün gelecek o aşkını bir hatun gelip yerle bir edecek diyor hürreme..bu konuşmalara süleyman şahit oluyor..
çok şükür gülşah dökülüyor artık hürreme..
hürremde sanki haticeye söyleyecekmiş gibi yanaşıyorrr..

güzel bir bölüm olacakkk

yahu bu mahide hiç akıl yok.. sanki sülüman kabul edecek o cariyeyi.. çok eski bir numara bu kızım heheheeyy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…