esimle izlerke bastik kahkahayi onundami kirmizidonu var:))) rumuzunla ne kadar da uyumlu bir yorum olmuş..
evet yaa yalan dünyada avrupa yakasındaki karakter reis var nasılsa.. burhan altıntop da gelsin ben de nişantaşı çocuğuyum falan diyerekten katılsın aralarına ne güzel olur.
tek sende mi var kırmızı don tatlım... bak gülağa bilem kırmızı don giyiyormuş..
ayrıca bohçacı kadına da sipariş vermiş, alamadan gitti donunu..
hoş ,borç ta taktı gitti bohçacıya..
tek sende mi var kırmızı don tatlım... bak gülağa bilem kırmızı don giyiyormuş..
ayrıca bohçacı kadına da sipariş vermiş, alamadan gitti donunu..
hoş ,borç ta taktı gitti bohçacıya..
geçen hafta dikkat ettim ama bulamadım dizide şevkette var ama hangi rolde çözemedim bilen varmı ayrıca şirini çok sevdim gül ağaya üzüldüm dizinin rengi gitti
geçen hafta dikkat ettim ama bulamadım dizide şevkette var ama hangi rolde çözemedim bilen varmı ayrıca şirini çok sevdim gül ağaya üzüldüm dizinin rengi gitti
Şimdi izledim netten..
Hürremin oyunu süperdi ama jurnallediler işte
Gene de vicdanlı davrandı ama o pis Mahiye..
Halbuki Haticeyi uyarmayabilirdi gayet rahat,Hatice Sülümana koşup anlatıcaktı olan biteni taze taze ne güzel..
Ve Mahinin boynu vurdurulabilirdi..
Ama o, Sülümana anlatılmasın,Mahi kendisi oğluyla sancağa gideceğini söylesin istedi Sülümana..
Cezası bu kadarla kalsın yeterli idi Hürrem için..
Hürremin amacı ölünmesi değil,evlatları ve kendisi için sarayda güçlü olabilmek..
Hayatta kalabilmek için...............
İbrahimin suyu da iyiden iyiye fokurdamaya başladı ne güzelll
İbrahim ve Mahi outtttttt:88:
Gül ağa gitmeseydi iyiydi bu arada
kızlar nıgra hurremın hangı planını suya dusrduuu ben gulsahı oldurduklerını sandıkları ana kadr ızleıdm sonrasına bakamadım..
ondan sonra tekrar yenı bişimii oldu.. bırde reklamlarda mahıdevrana suc atcklrdı valıdeyı olduryr gbsndnn ole bısı olduuu ızleyemedım o son anıı neolr bırı kısaca okısmı anltsn mahı gıdyrmuu ogluylaa vsvs
ben dizinin gerçekle alakasız olduğunu düşünüyorum sadece eğlencesine izlerim bazen
iskender paşa, efendi hazreleri mi kızlar:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?