Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
şu pargalıdan veee haticeden nefret ediyorum ya tencere yuvaarlanmışş aa niredeee bneim kapağım demiş kapağını bulmuş sanki
cadılar çıksalar diziden de kurtulsak
birde süleymanın hürreme bakışlarına bayılıyorum yaa adam çok çekici ve aşk dolu bakıyor seven aadam işte belli demek ki eski zananlarda bile romantik adamlar vaarmış

Gülşah'ın ölmemesine sevineceğim aklımın ucundan geçmezdi
Anlat bakalım bildikleriniiii ezilmiş sıçan suratlı Gülşahhhhh
İboş paşaaaa boynunu vurmaları çok yakındırrrr son günlerinin
kıymetini billll, insanlarla iyi geçinnnn

Eveet birkaç bölümdür tam anlamıyla izleyemiyorum diziyi,bu bölüm iyi sayılacak şekilde izledimGülağa gitti malesef ama ben başından beri pek yakıştıramamıştım diziyehayırlısı bakalım..gülşah ölmedi sevindim,haline çok üzüldüm ne hale gelmiş öylebelli hürreme söyleyecek ibrahim paşa ve nigarı,en merak ettiğim hürremin nasıl tepki vereceği:18:?? Bunca hürreme yapılan planlar,kötülükler,öldürme girişimleri her nedense cezalandırılmıyor ve üstüne üstlük onu yakan cariyeler bile en güzel mevkilerde dolaşıyorlar kimsenin gık dediği yok,maşallah hürem birşey yaptım hep bir gören duyan mutlak oluyorve kötü duruma düşen hürrem oluyor,yaptığını hiç savunamam ama tarihte bukadar akıllı olarak yazılan bir kadının bu girişimi yapması bile bir saflık göstergesi koskoca valideyi öldürme girişiminde bulunmuş gibi göstereceksin,bunuda yutacaklarmalesef yutturamadı hürrem olanda gülağaya oldu,yazık..Nigarın karnını tuta tuta sarayda gezinip,hamileliğinide kimse anlamamasnıı çok komik buluyorum hem rahatsızım odamdan çıkamıyorum diyor,maşallah o haliyle bütün olaylarıda görüp şahitlik ediyorsun nigarseninde suyun ısınıyor..valideyi sezon sonuna kadar böyle yatalak tutacaklar belliBana sanki bu bölüm mahinin bölümü gibi geldi...Mustafa fatmaya kanmadı galiba,ayyy mustafayı nekadar sevsemde fatmadanda okadar nefret ediyorumsakın mustafa kanma o cadıya..İbrahim pasanın kararını sultanın kabul etmemesine de bayıldım,azcık ayağını denk alsın şu ibrahim paşa Çok güzel hareketlerdeki büşra ydı galiba çok beğendim,bence dizide kalmalı senaristler duyun sesimi büşra kalsın hemde hürremin baş yardımcısıikisi biraraya geldimi ooo oo güzel şeyler çıkar ortaya kesinBaşka başka ???başka ne olmuştu aklıma gelmiyor vallaneyse benden bu kadar

daha şimdi izledim. ama uykusuz kaldığıma değmemiş cidden

hep böyle önemli gelişmeleri bölüm sonuna getiriyorlar, beklentiler sonraki bölüme kalıyor. sonraki bölümün de önemli ayrıntısı sonunda yine.. içim daraldı valla

neyse ki büşra gelmiş de bu bölümün rengi olmuş. çok beğendim onun sahnelerini.

bu hürrem hani 2bölüme kadar ipleri eline alcaktı 5 bölüm geçti gittikçe çaresiz batıyor:S ibraaam bunada bi kılıf uydurur elbet dna testi yapcak halleri yokya

süper bölümdü :13:

Son düzenleme:
Nigarın Hürreme ihanetini hoşgörmesem de, kendi iyiliği için gördüklerini paşaya anlatması, Hürremin oyununu bozması şarttı. Aksi takdirde mahi saraydan giderse Nigar sarayda kalacaktı ve herşey meydana çıkacaktı. Mağlum karnı burnunda artık:26:

Şimdi izledim netten..
Hürremin oyunu süperdi ama jurnallediler işte
Gene de vicdanlı davrandı ama o pis Mahiye..
Halbuki Haticeyi uyarmayabilirdi gayet rahat,Hatice Sülümana koşup anlatıcaktı olan biteni taze taze ne güzel..
Ve Mahinin boynu vurdurulabilirdi..
Ama o, Sülümana anlatılmasın,Mahi kendisi oğluyla sancağa gideceğini söylesin istedi Sülümana..
Cezası bu kadarla kalsın yeterli idi Hürrem için..
Hürremin amacı ölünmesi değil,evlatları ve kendisi için sarayda güçlü olabilmek..
Hayatta kalabilmek için...............

İbrahimin suyu da iyiden iyiye fokurdamaya başladı ne güzelll
İbrahim ve Mahi outtttttt:88:

Gül ağa gitmeseydi iyiydi bu arada

bu tarihin bu kadar gerçek olduğunu kim söylüyo tarihçilermi hepsi raivayet üstüne konuşuyor ...bugün bir insan hakkında bin tane dedikodu yayılabiliyor bu yüzden suçsuz yere bir çok insan senelerini hapiste geçirebiliyor ...şimdi bile kanıtlanamayan bir sürü olay varken 500-600 sene önce yapılanları kim bilebilir delil göstermek lazım ...Vallahi hep söyledim mutlaka o dönemlerde taht kavgası vardır şu zamanda bile liderlik yarışı varken küçücük mevkiler için bile dünyaya hükmeden osmanlı imparatorluğu için neler yapılmış olabilir ama; ama diyorum çünki kesin konuşmamak lazım...

şimdi diyorlarki Hürrem mustafayı öldürtmüş , hatta yeniçeriler sırf Sarı diye Selimin başkadından olduğunu söylemiş hatta Kanununi hep yazılarında Hürreme olan aşkından bahsederken Hürremin ona ölüm döşeğinde bütün bunlar yalandı intikam için yaptım demiş( Kanuni bunu hiçbir yazısında belirtmemiş Hürrem öldükten sonra ardından yas tutmuş ) bütün bunlar gerçekse günahını kendi çekicek ama gerçek değilse ozaman bu dedikoduları yayanlar nasıl hesap vericek doğrusu düşünemiyorum

şunuda söyliyeyim gerçek osmanlıda taraf değilim dizide Hürrem ...çünki gerçek hayatta söylenenler yapılmamışsa sorumluluğu alamam şayet yapılmışsada ne mahidevranı nede Hürremi suçlayamam her ikiside evlatları için mücadele etmiş...ben o şartlarda yaşasaydım cocuğuma birşey yapılamsın diye bırakın gizli gizli birşeylar yapmayaı aleni yapardım yoksa diğeri gelsin tahta çıksın benim çocuğumuda öldürsün diye beklemezdim...

bide diziye yorum yapayım şu Hürrem ne bahtsız kadın kendine ölümüne sadık bir cariye bulamadı yaw nigarda pes doğrusu madem illa gitmek istiyordu hazır kovulmuştu Hürremin oyununu meydana çıkarmadan mahidevranda gitmeden çıksaydı saraydan yok paşaya yarancakya adam tehdit ediyor umru değil ...

ya arkadaşlar dün izleyemedim diziyi yorumlardan da fazla anlayamadım noldu dün akşam bana özetleyebilirmisiniz

evetttttttttt hürremimiz cadı cadı amaaaaaaaaaaaaaaaaaa tatlı cadı sementa gibi yaniiiiii

:13::13::13::13:

şimdi izledim netten.ya bu hürremin ne zaman burnu b..ktan çıkacak yahu.işleri hep ters gidiyor.en az onun kadar sinir olarak izledim.bu durumdan nasıl çıkcak:26:son sahne de de şok oldum.hiç tahmin etmiyordum gülşahı.o kadar bıçak darbesinden nasıl kurtuldu.boşluğuna isabet etti zaar..ibraamla nigarı söylesin artık.birileri öğrensin de aksiyon olsun.garibim sülü de padişahım diye dolanıyo ortalıkta.arkasında bin türlü dolap...

kızlar nıgra hurremın hangı planını suya dusrduuu ben gulsahı oldurduklerını sandıkları ana kadr ızleıdm sonrasına bakamadım..

ondan sonra tekrar yenı bişimii oldu.. bırde reklamlarda mahıdevrana suc atcklrdı valıdeyı olduryr gbsndnn ole bısı olduuu ızleyemedım o son anıı neolr bırı kısaca okısmı anltsn mahı gıdyrmuu ogluylaa vsvs

gül aga giderken kirmizi donunu alabildimi acabayalan dünyaya gitsin bari

:))) rumuzunla ne kadar da uyumlu bir yorum olmuş..
evet yaa yalan dünyada avrupa yakasındaki karakter reis var nasılsa.. burhan altıntop da gelsin ben de nişantaşı çocuğuyum falan diyerekten katılsın aralarına ne güzel olur.

yine saçma sapan bir bölüm izledik şu hürroşun yüzü nezaman gülecek bilmem
ama nigarda az sinsi çıkmadı be herşeyi yetiiştirdi paşasına
ne güzel gidecekti sinsi aksii cadı mahii ama nigar ve pargalı yüzünden kaldı yine
mahinin suç üzerine kaldığında nasılda sönmüştü havası taçlar çıkartıldı kıyafetlerin kalitesi düştü
sarayda bukadar olay oluyo ve nedense hep üstü bir şekilde kapanıyo
gülşahda 9 canlı çıktı okdar biçak darbesine rağmen yine çıkıp geldi ama bu defa kesinlikle hürreme kul köle olacak her dediğini yapacak
ve gelecek bölümden itibaren bütün ipler hürremin elinde olacak
ahhh fatma ahh sinsi yılan nelerde yapıyo mıstafaya yaranmak için
ama senaryoyu bu defa ben yazdım hani fatma dedi ya kardeşimden ayırdılar felan diye şimdi mıstafa bunun kardeşini bulup saraya getirtecek ve kardeşine aşık olacask gibime geliyoo
hee şirin hatunda pek bi patavatsızdı ama çok güldüm onun o hallerine

gül aga giderken kirmizi donunu alabildimi acabayalan dünyaya gitsin bari

tek sende mi var kırmızı don tatlım... bak gülağa bilem kırmızı don giyiyormuş..
ayrıca bohçacı kadına da sipariş vermiş, alamadan gitti donunu..
hoş ,borç ta taktı gitti bohçacıya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…