sülü cariyeyi kabul ederse senaristler çok ayıp eder.kızarım valla.biz hürrem sülü aşkı artsın göstersinler derken çok abes olur.bence anası o haldeyken asla kabul etmez ve çok kızar.ben ne derdindeyim senin yaptığın ne diye.ayrıca hürremle de uğraşmak istemez.zira kendisi dişi kaplan olur
bende ondan şüpheleniyorum, o galiba...
bi sahnede efendi hazretlerinden bahsedilince, iskender sessiz kalmıştı..bence o..
kizlar gul aga ciktimi ki diziden artik bilen varmi?????
kizlar gul aga ciktimi ki diziden artik bilen varmi?????
ayy nigar ne olacak şincik:26:
bugün bi dergi kapağında mahinin yani nur aysan ın resmini gördüm..
allahım o ne zerafet,o ne güzellik:115:,o ne kuğuluk. ......
hele gözler:114:,takma kirpik takınca, bir içim su olmuş...:112:
maşşşşalllaaaahh diyim..
allah vergisi işte naaapıcaksın..:80:
Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, Can Ateş’le ilgili aşk iddialarını sonunda doğruladı.
Eki Görüntüle 422884
Önceki akşam Ateş’le Arnavutköy’deki bir balıkçıya giden ünlü oyuncu, çıkışta habercilerin soruları üzerine “Beraberiz” dedi.
“Muhteşem Yüzyıl”daki Hürrem Sultan rolü için Almanya’daki hayatını bırakıp Türkiye’ye gelen Meryem Uzerli, İstanbul’da hem şöhreti hem de aradığı aşkı buldu. Adı bir süredir Can Ateş’le anılan oyuncu, sonunda ilişkiyi doğruladı. Çift ilk kez önceki akşam Arnavutköy’deki Eftelya adlı balıkçıdan çıkışta birlikte objektife yansıdı. Habercilerin yaklaşık iki ay önce başlayan sürpriz aşkla ilgili soruları karşısında Ateş sessiz kalırken, Uzerli utangaç tavırlarıyla dikkat çekti. Bir muhabirin “Aşkınız nasıl başladı?” sorusu üzerine yüzü kızaran oyuncu, “Ne olur bana böyle sorular sormayın. Evet, beraberiz ama ben özel hayatımla ilgili konuşmayı hiç istemiyorum” dedi. Bu arada parmağındaki yüzüğün dikkat çektiğini fark edince de “Kendim aldım, yanlış anlamayın” diye bir açıklama yaptı. Çift, ardından Can Ateş’in aracıyla oradan ayrıldı.
ebru akel'le beraberkende sinir oluyordum adama onada yakistiramiyordum..meryem uzerliye hiccc yakismiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?