Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
kızlar bugün gazetelerde valideyi hüürrem kahrından öldürdü demişler.....

anam bu iş reizin başına patlamasın tek tanık daye onunda şuan hürremden başka destekcisi yok sarayda görevide
valideye bakmaktı....şincik iiki seçenek düşündüm....daye hürremede rest çekip çiftliğine gidecek süloyada
sultanım geldi bişiler dedi.öldü diyecek ....yada susacak sarayda hürremin yanında olacak..............

işler iyice karışıyor zati reyizin boğazında kalacak diyemeyecek ihaneti.....pargalıda valide ölümünden dolayı nigarla ilgilenemeyecek...

sezon sonuna kadar götürecekler sanırım off sezon sonu ne zaman yaaa

bencede uygun değil hürreme hiç benzemiyo bikere daha boylu poslu beyaz iri gözlü sarışın biri yakısır bu kız hiç yakışmıyo benzemiyodainsallah baskasını bulurlar hürrem gibi gösterişli güzel birini

bence de ama seranay sarıkaya olabilir hürrem gibi maş.lale devrinde:)

Eve düşen yıldırımdaki kız olabilir belki Mihrimah rolü için...Ama O da çok gösterişli sayılmaz....

Naz Elmas'tan iyi Mihrimah olur bence

Eve düşen yıldırımdaki kız olabilir belki Mihrimah rolü için...Ama O da çok gösterişli sayılmaz....

eve düşen yıldırımdaki kız olmaz cnmbenim gözleri renkli değil artı zaten o kız muhteşem yüzyılın ilk bölümlerinde oynamıştı haremdeki cariyelerden biriydi,ayşe hatunun yanındaydı

Naz Elmas'tan iyi Mihrimah olur bence

ayy evettt kesinlikle naz elması oynatsınlar süper yakışır mihrimah rolüne çok seviyorum bu kadını ama biraz daha genç gösterse gerçi onlar makyajla hileyle hallederler ama hürreme en benziyen naz elmas diğerlerinden bin kat iyi

Bu Gülfem dizideki Gülfem değil. Dizideki Gülfem Hatun, tarihte Fülane Sultan olarak geçer. Süleymanın, Hürrem öldükten sonraki gözdesi de Gülfem miş

Fülâne Hâtûn : Şehzade Mahmud'un annesi
Mahidevran Sultan : Şehzade Mustafa'nın annesi.
Haseki Hürrem Sultan : Şehzade Mehmed, Şehzade Cihangir, Şehzade Bayezid, Mihrimah Sultan ve II. Selim'in annesi. Kanuni'nin nikahlı eşi.
Gülfem Hâtûn : Cariyelerdendir. Şehzade Murad’ın annesi

ıyyyy naz elmas gıcığını falan sokmasınlar diziye negatif elektirik yüklü bir kadın gibi geliyor bana dudaklarını büze büze sanki çok sinirliymiş gibi konuşmasına uyuz oluyorum

ıyyyy naz elmas gıcığını falan sokmasınlar diziye negatif elektirik yüklü bir kadın gibi geliyor bana dudaklarını büze büze sanki çok sinirliymiş gibi konuşmasına uyuz oluyorum

bende sevmiyorum ağzını büzük büzük yapıp konuşmasını..haziran gecesinde yeterince sinir olmuştum....

bize de hatun beğendirilmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…