Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
bu arada dizide mimar sinan olmayacak mı acaba?hiç onunla ilgili tek cümle geçmiyor..
mihrimah büyüdükçe mi konusu,kendisi girecek acep diziye:44:

bende sevmiyorum ağzını büzük büzük yapıp konuşmasını..haziran gecesinde yeterince sinir olmuştum....

bize de hatun beğendirilmiyor..

ben pelin karahanı uygun buldum şahsen hem hürremle de az buçuk aynı genetik yapıya sahipler beyaz ten,mavi göz anlmalı kısık bakışlar
karamele baoyasın saçını oldu bitti

ben pelin karahanı uygun buldum şahsen hem hürremle de az buçuk aynı genetik yapıya sahipler beyaz ten,mavi göz anlmalı kısık bakışlar
karamele baoyasın saçını oldu bitti

pelin bodur ama..at gibi kadının,kapı gibi adamın kızı olmaz gibi yaaa

bu arada dizide mimar sinan olmayacak mı acaba?hiç onunla ilgili tek cümle geçmiyor..
mihrimah büyüdükçe mi konusu,kendisi girecek acep diziye:44:

Mimar sinana daha var ama rüstem paşayla aynı dönemlere denk gelmesi lazım

bak bu olurmuş işte..oynaklığı tescilli,azcıkta çatlakcana

hepsinden var hatunda

olsun gençleştiririz onu taş gibin olur

aslında Tuba Büyüküstün de zerafetli bir kadın saraya yakışır tabi esmer olduğundan Mihrimah olamaz :)

Mimar sinana daha var ama rüstem paşayla aynı dönemlere denk gelmesi lazım

hepsinden var hatunda

olsun gençleştiririz onu taş gibin olur

olsun ama insan bi ismini geçirtir..
sinana sipariş verdim cami yapacak,sinana sipariş verdim han hamam yapacak falan dese hürrem..

aslında Tuba Büyüküstün de zerafetli bir kadın saraya yakışır tabi esmer olduğundan Mihrimah olamaz :)

aslında dizide olması güzel olur..
saraya gelen yeni bir güçlü cariye,bilmem ne sultanının kızı falan iyi olur..
hürremde çatadanak çatlar..

aslında dizide olması güzel olur..
saraya gelen yeni bir güçlü cariye,bilmem ne sultanının kızı falan iyi olur..
hürremde çatadanak çatlar..

bize verseler senaryoyu ooooo neler neler çıkartırız :)) dediğin gibi ufak ufak Mimar Sinan anılması lazım çünkü Mihrimah a aşık olduğunda yaşlıymış zaten. Mimar Sinan ı Şener Şen oynayacakmış bu arada.

Muhteşem sürpriz! GALERİ/VİDEO
Senaryoyu arka koltukta unutunca ortaya çıktı...
13 Mayıs 2012 Pazar, 0704

Muhteşem Yüzyıl dizisinin Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, arabasının arka koltuğunda dizinin iki bölüm sonraki senaryosunu unutunca ortaya çıktı...

Uğur SOYSAL / HT GAZETE

ÖNCEKİ gün bağlı bulunduğu ajansın ofisini ziyaret eden Muhteşem Yüzyıl dizisinin Kanuni Sultan Süleyman’ı Halit Ergenç, a Basın mensuplarının arabasının içini görüntülediğini gören Ergenç, hemen dışarı çıkarak, “Yaptığınız doğru değil” diye tepki gösterdi.

Ergenç:Mimar Sinan’ı Şener Şen oynasın
Senaryo defterinin kapalı olduğunu gören sanatçı, daha sonra gazetecilerle ayaküstü sohbet etti. Muhteşem Yüzyıl dizisine hikâye gereği yeni isimlerin gireceğini söyleyen Ergenç, “Yeni bölümlerde çok önemli karakterler olacak. İskender Çelebi, Barbaros ve Mimar Sinan karakterleri gelecek” dedi.

Tuba güzelde mihramah karakterine olmaz yaaaa,şöyle cadolaz birini bulmak lazım ama kimi

olsun ama insan bi ismini geçirtir..
sinana sipariş verdim cami yapacak,sinana sipariş verdim han hamam yapacak falan dese hürrem..

Geçirtecek ta az bir zaman verelimmmm jr hürrem büyüsün azcuk bali beyi unutsun demi

Der valllla hürremde bu çatlak ses varken dünyayı ister damadından

ah ah..bali bey unutulacak adam mı?

bence hiç bilinmedik bir hatun gelsin Hürrem gibi tanımadığımız ama enerjisiyle kendini sevdirecek biri.....

arkadaşlar,bu son bölümde Süleyman, Yahya diye birinin yanına gitti rüyasını anlattı.o zat-ı muhterem beşiktaş sırtlarında türbesi bulunan Yahya Efendi dir.Kanuni nin süt kardeşidir.kayınvalidemle birkaç kez ziyaretine gitmiştik.biraz bakımsız kalmış ama manevi havası son derece yüksek..gidip görmenizi öneririmAllah nur içinde yatırsın.

Ya bilinmedik bi isim olmalı aslında..ama ben şu kızda ısrarlıyım tam hürremin kızı olur yani ama validenin suleymanın gençliğini nekadar iyi buldular hıç beklemediğimiz biride çıkabılır benzerini bulabilirler..benım dediğim kızda işte feride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…