Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
nasıl ekleniyor bilmiyorum validenin tabutunu gösteriyor pargalı matrakçıya nigarı soruyor oda haber yok diyor hürrem perçeme hareket vakta diyor haticeye mektup gidiyor pargalı ile ilgili adres veriliyor nigarın adresi orası. nigar gülşahı etkisiz hale getirip kaçarken birini görüyor kim olduğunuı göstermiyor sülüman birine validemi sen öldürdün diyor ve fragman bitiyor

bu kız da benim aklımdan geçmişti hem masum hem zeki bi tipi var mihrimah ismi bile yakışıyo rolüde yakışır bence iyi oynar bide ceyda ateşte olabilir
bu kızın rolünün hakkını vereceği kesin

bence bu kızda yakısır mihrimah rolüne yasıda genc güzel alımlı ve zekide rollerinide güzel yapıyo

Son düzenleme:
Peh şu ankete bakın hele,hürroşum ne kadar da sevilmiyor
Antipatik,kaka şey canııımmmm

pelin olmaz bence olmamalı da. hiç tanımadığımız biri olsun, ilk görüşümüzde ağzımız açık kalsın oha bu kadar da benzerlik olur mu diyelim istiyorum ben. hem ne oldu da şimdiden bunun telaşına düştük. yeni sezondan önce göremiycez nasılsa. hele bi valideyi gömelim.

Fragmanı izledim ama hiçbir tahminde bulunamıyorum En sondaki Kanuninin Validem senin yüzünden öldü sözü sanki bir rüya gibi geldi. Pargalı haber alıp gülşahı mı dövdürüyor anlamadım ki. İlginç bir fragman olmuş:44:

acaba nigara veya pargalıyamı diyor validem senin yüzünden öldü diye kadın onların yüzünden felç oldu sonuçta inşallah hürreme demiyordur:44:

nigar Gülşahı hakladı(yani gülşah hakediyodu ama hep zamansız oluyo her iş....bu olaydanda sıyrılırlar böylece... öyle saklayacağına tutcaktı Nigarın kolundan atıcaktı Haticenin önüne offf offf....

Son düzenleme:
heyyyyttt bee pekbir heyecanlı geldi bu bölümmm banaaaa
ama valideye üzüldüm yaa artık o asil kadın olmuyacak haremdee
meydan mahiye kaldı iyice alır ipleri eline ama harcamaları ortaya çıktığı anda hoooppp dibe vurur
bence sülümanında validem senin yüzünden öldü dedği sahne ya pargalının yada hürroşun rüyasıdırr
yani anlıcanız pargalının yada hürroşun poposu açıkta kalmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…