FRAGMAN ÇIKMIŞ KIZLAR İŞLER Karışık star tv sitesinde
bence mihriah yeliz yeşimen yada damla sönmez olmalı
Eki Görüntüle 428104 Eki Görüntüle 428105 Eki Görüntüle 428105
Ya bilinmedik bi isim olmalı aslında..ama ben şu kızda ısrarlıyım tam hürremin kızı olur yaniama validenin suleymanın gençliğini nekadar iyi buldular hıç beklemediğimiz biride çıkabılır benzerini bulabilirler..benım dediğim kızda işte feride
Eki Görüntüle 428149 Eki Görüntüle 428150 Eki Görüntüle 428151 Eki Görüntüle 428152
bence mihriah yeliz yeşimen yada damla sönmez olmalı
Eki Görüntüle 428104 Eki Görüntüle 428105 Eki Görüntüle 428105
yeliz yeşilmen mihrimah olmak için biraz kart kaçıyo ama damla sönmez olabilir, hatta alttaki kız (ŞEYMA KORKMAZ) dahada uygun gibi:26:
aynen kız yelız yesılmen kart
Ya bilinmedik bi isim olmalı aslında..ama ben şu kızda ısrarlıyım tam hürremin kızı olur yaniama validenin suleymanın gençliğini nekadar iyi buldular hıç beklemediğimiz biride çıkabılır benzerini bulabilirler..benım dediğim kızda işte feride
Eki Görüntüle 428149 Eki Görüntüle 428150 Eki Görüntüle 428151 Eki Görüntüle 428152
bide hiç sevmem kendisini, basit bulurum hep
sarayın asaletine yaraşmaz bence
[video=youtube;4FEyhoiiBuE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=4FEyhoiiBuE[/video]
Fragmanı izledim ama hiçbir tahminde bulunamıyorumEn sondaki Kanuninin Validem senin yüzünden öldü sözü sanki bir rüya gibi geldi. Pargalı haber alıp gülşahı mı dövdürüyor anlamadım ki. İlginç bir fragman olmuş:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?