Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Enee cidden gözüküyor haticenin pelerini Daye intihar ediyor Çok saçma Tarihte böyle birşey yok Mahidevran hiçbir zaman haremi yönetmemiştir... Bakalım bu olayı nasıl toparlıcaklar. Ve validem senin yüzünden öldü sözü umarım rüyadır :))

Son düzenleme:
nigarın karşılaştığı hatice o belli. yeşil pelerin görünüyor sahnede.

benim asıl merak ettiğim beyaz çoraplı biri kendini asıyor ya o kimdir acep??

Ellerinden belli cnm o kişi Daye. Çünkü validenin ölümünden kendini sorumlu tutuyor

Ellerinden belli cnm o kişi Daye. Çünkü validenin ölümünden kendini sorumlu tutuyor

site sürekli hata verdiği için yazdığım yorum birkaç kez gönderiliyor.

Son düzenleme:
mahi devrana borç altın aldırıyorlar sonu yaklaşıyor mahininnnnnn
Vekaleten yürüttüğün görev asaletliğini çok sürdüremiyecek mahicik bence
Ama artık gülsün Hürremin yüzü yaaa

Ya Süleyman kime diyo validem senin yüzünden öldü diye? en son Hürrem gelip konuştu ya, Valide ondan sonra fenalaştı.Hürrem midir ki?

Eğer Hürreme demiş olsa, Hürrem bugün bile hala konuşulan Hürrem olamazdı herhalde. Bence kesin Rüya. Rüya değilse bile Hürrem olmadığı kesin

Ya Süleyman kime diyo validem senin yüzünden öldü diye? en son Hürrem gelip konuştu ya, Valide ondan sonra fenalaştı.Hürrem midir ki?

bence o dayenin rüyası,bir kaç bölüm öncesinde,süleyman sordu ona biliyormusun neden validem bu durumda,o da bilmediğini söyledi,sonra süleyman eğer biliyor ama söylemiyorsan bu senin ihanet içinde olduğunu gösterir demişti,belki validenin vefatından sonra dayenin vicdanı rahat değil di,ve bu rüyadan da dolayı intihar etti,mi acaba tahminim bu

kizlar ankete baktinizmi ..daye sülümandan fazla oy almis..bu demek oluyorki dayeyi öldürmezler..dayenin seveni daha fazlaymis..dayeyi öldürürlerse reyting düser sülümani öldürseler daha iyi valla ben oylarin yalancisiyim

evet yaaa..daye ne alaka şimdi ,intihar falan..

meral okaydan sonra oyuncuları tek tek yolluyorlar..kurtlar vadisine döndü ölen ölene, giden gidene..

he he ay hayal ediyorumda muhtesem yüzyili kurtlar vadisi olarak...düsünsenize sülüman polat olmus..gitmis ibrahimin kulagini kesmis..sonrasinda binmisler sarayin arabalarina ellerinde kalasnikof patikan sarayina dogru dört nala ...odane validenin beyaz atini kara calmis binmis tepesine ...validenin ö güzelim saclari elinde sallaya sallaya geliyor

mahi sana verilen o asaleten görev varya..o borç aldığın altınlar sayesinde biiir güzel hürreme gecer güzelim..
demek ki neymiş sende o asalet hakkaten yok

ya varya bu nigarla ibo bundan sıyrılırsa artık yuh diyeceğim o da ayrı..
baksana o koca göbek haliyle nasıl devirdi gülşahı nigar..
o kendini asan yoksa daye miydi?
sülonun olduğğu sahne %1 milyon rüyaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…