beğenmedim yeni gelen oğlanıçağatay ulusoy gibi itici bir tarafı var
Yağız İzgül'ü koysunlar diziye bak neler oluyor..
Türklerde beğendiğim erkek yok denecek kadar az,bu adam haricinde!:)
Kocişimde bunu biliyor ve şeflerin düellosunu her açtığımda balkona çağırıyor gel kahve içelim aşkım diye,kurban olduğummmm kıskanıyor ama söyleyemiyorrrr:))))
en büyük yanlışı Bali Bey i göndermekle yaptılar bence :)
beğenen ergen gençlikçağatay ulusoy u kim neden beğenir anlamış değilim. beğenenler kızmasın ama çok duygusuz ve kasıntı bir tipi var bence.
aslında evet o da büyük yanlış:)
ama şu Yağız gelse manyak olarr:))
beğenen ergen gençlikhayranlarıda küçümsenecek kadar az değil show tv sabah akşam yaz süprizinde reklamını yapıyor çocuğun öğleden sonra feriha tekrar yapıyor zorla içimize sokacaklar bu çocuğu:18::18::18::18::18::18:
yağızda yakışır tabi:) vali gibi yakuşuklu türk erkeği lazım diziye
bu yeni gelen oğlan alacakaranlık gibi ,feriha gibi gençlik dizilerini yakışır gibi
bize pala bıyıklı haşin irkek lazım
iviittttt kesinlikle katılıyorum canım sana..
ben sevmiyorum toy delikanlıları oldum olası
hele cılız zayıf sıska kemikleri ortada erkeklerden tiksiniyorum nedense
erkek dediğin uzun boyluu iri yapılı kaslı vücutlu esmer yağız kara kaşlı kara gözlü olacak..tıpkı benim Adanalı esmer bombam kocişim gibi:)))
Yağızı eşime çok benzetiyorum,vücut aynı tip aynı..sempatim sanırım bu yüzden:)
iviittttt kesinlikle katılıyorum canım sana..
Ben sevmiyorum toy delikanlıları oldum olası
hele cılız zayıf sıska kemikleri ortada erkeklerden tiksiniyorum nedense
erkek dediğin uzun boyluu iri yapılı kaslı vücutlu esmer yağız kara kaşlı kara gözlü olacak..tıpkı benim adanalı esmer bombam kocişim gibi:)))
yağızı eşime çok benzetiyorum,vücut aynı tip aynı..sempatim sanırım bu yüzden:)
allah mutluluğunuzu bozmasın
bende sevmiyorum toy delikanlılarışehzade rolünü oynayacak evet toy çocuk lazım ama bu çocuk yakışmadı
bu dizi için kötü seçimler yapılmaya başlanıyor
aminn canım benimm cümlemizin inşallah
yeni sezon bence ilk sezondan daha heyecanlı olacak gibi
ilahi elossa eniştenin fotoğraflarını görmesek tamam dicem de eniştem yağızla pek benzemiyo mu ne
boy pos ten iri yapı ve hareketleri olarak benzetiyorum farkındaysan tıpatıp ikizi demedim
lafı her zamanki gibi başka taraflarınızdan algılayıp birbirinizle paslaşmayın!
takip edip arkamda deli gibi dolaşacağınıza kendi işinizle meşgul olun mübarek gün insanı günaha sokmayın
Allah çarşınıza göre pazar versin
aynen canım tek heyecanlı yanı oydu diğer sezonda ama nutkum tutulu halde izlerdim nerdeyse
umarım öyle olurhürremin entirikaları götürüyor diziyi
boy pos ten iri yapı ve hareketleri olarak benzetiyorum farkındaysan tıpatıp ikizi demedim
lafı her zamanki gibi başka taraflarınızdan algılayıp birbirinizle paslaşmayın!
takip edip arkamda deli gibi dolaşacağınıza kendi işinizle meşgul olun mübarek gün insanı günaha sokmayın
Allah çarşınıza göre pazar versin
en büyük yanlışı Bali Bey i göndermekle yaptılar bence :)
Benim halen gelecek diye ümidimm var..henüz bıyıklarını kesmemiş ya ondan kelli..
umut fakirin ekmeği bekliyoz işte..:97:
beğenen ergen gençlikhayranlarıda az değil show tv sabah akşam yaz süprizinde reklamını yapıyor çocuğun öğleden sonra feriha tekrar yapıyor zorla içimize sokacaklar bu çocuğu:18::18::18::18::18::18:
Aynen Elossa ya, bende çok begeniyorum su Yagiz Izgül'ü :)
Adamda bisey var insan'i çekiyo, çekici bi adam yani gerçekten... !!!
Vucut yapisi olsun, durusu, yuruyusu, konusmasi :) hosuma gidiyor yawkarizma, kendine guveni oldugu cok belli:) ve buda
kendisini dahada cekici kiliyo :)dmi yani ?
InsaAllah benim esimde ona benzer ama kara kasli kara gözlüsü :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?