Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Yağız İzgül'ü koysunlar diziye bak neler oluyor..
Türklerde beğendiğim erkek yok denecek kadar az,bu adam haricinde!:)
Kocişimde bunu biliyor ve şeflerin düellosunu her açtığımda balkona çağırıyor gel kahve içelim aşkım diye,kurban olduğummmm kıskanıyor ama söyleyemiyorrrr:))))

Son düzenleme:

en büyük yanlışı Bali Bey i göndermekle yaptılar bence :)

çağatay ulusoy u kim neden beğenir anlamış değilim. beğenenler kızmasın ama çok duygusuz ve kasıntı bir tipi var bence.
beğenen ergen gençlik hayranlarıda az değil show tv sabah akşam yaz süprizinde reklamını yapıyor çocuğun öğleden sonra feriha tekrar yapıyor zorla içimize sokacaklar bu çocuğu:18::18::18::18::18::18:

aslında evet o da büyük yanlış:)
ama şu Yağız gelse manyak olarr:))

yağızda yakışır tabi:) vali gibi yakuşuklu türk erkeği lazım diziye
bu yeni gelen oğlan alacakaranlık gibi ,feriha gibi gençlik dizilerini yakışır gibi
bize pala bıyıklı haşin irkek lazım

Son düzenleme:

iviittttt kesinlikle katılıyorum canım sana..
ben sevmiyorum toy delikanlıları oldum olası
hele cılız zayıf sıska kemikleri ortada erkeklerden tiksiniyorum nedense
erkek dediğin uzun boyluu iri yapılı kaslı vücutlu esmer yağız kara kaşlı kara gözlü olacak..tıpkı benim Adanalı esmer bombam kocişim gibi:)))
Yağızı eşime çok benzetiyorum,vücut aynı tip aynı..sempatim sanırım bu yüzden:)

allah mutluluğunuzu bozmasın
bende sevmiyorum toy delikanlıları şehzade rolünü oynayacak evet toy çocuk lazım ama bu çocuk yakışmadı
bu dizi için kötü seçimler yapılmaya başlanıyor

ilahi elossa eniştenin fotoğraflarını görmesek tamam dicem de eniştem yağızla pek benzemiyo mu ne

allah mutluluğunuzu bozmasın
bende sevmiyorum toy delikanlıları şehzade rolünü oynayacak evet toy çocuk lazım ama bu çocuk yakışmadı
bu dizi için kötü seçimler yapılmaya başlanıyor

aminn canım benimm cümlemizin inşallah
yeni sezon bence ilk sezondan daha heyecanlı olacak gibi

Son düzenleme:
ilahi elossa eniştenin fotoğraflarını görmesek tamam dicem de eniştem yağızla pek benzemiyo mu ne

boy pos ten iri yapı ve hareketleri olarak benzetiyorum farkındaysan tıpatıp ikizi demedim
lafı her zamanki gibi başka taraflarınızdan algılayıp birbirinizle paslaşmayın!
takip edip arkamda deli gibi dolaşacağınıza kendi işinizle meşgul olun mübarek gün insanı günaha sokmayın
Allah çarşınıza göre pazar versin

amin amin..

senitakip etmios ama sen kaçıon nedense ? biz buradayız ama sen yok oluyon ?

Son düzenleme:

ben onu ilk kez Anadolu Kartalları filminde izlemiştim, aman aman kendine bir güvenmek bir güvenmek :) bence de ergenlerin işi bu kadar beğenilmesi :)

bu akşam kaynanama dedim ki çok zayıflamışsın oruçtan dedim..
yok hürrem akşamları hep bize tatlı yapıyordun,hürrem başlasın yine alırım dedi...

Aynen Elossa ya, bende çok begeniyorum su Yagiz Izgül'ü :)

Adamda bisey var insan'i çekiyo, çekici bi adam yani gerçekten... !!!

Vucut yapisi olsun, durusu, yuruyusu, konusmasi :) hosuma gidiyor yaw karizma, kendine guveni oldugu cok belli:) ve buda

kendisini dahada cekici kiliyo :) dmi yani ?

InsaAllah benim esimde ona benzer ama kara kasli kara gözlüsü :)))

o zaman ne diyoruzzzz Allah sana da benimki gibi esmer bomba kara kaş kara gözlü yağız bir delikanlı nasip etsin diyoruzzzz:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…