Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Topiği hatta siteyi kişisel tartışmalarımız için kullanmazsak iyi olur.
Tartışma, polemik vb. uyarı alma sebebidir zira...

Kızlarrrrrr sizi çok özledim yaaaaaaaaaaaa
hürroşuuuuu
dizimiziii
artık Muhteşem Yüzyıl başlasınnnnn hemmmmeeennn ziraaabu hasret beni heeeeğr gün bitiriyor

Başta cariyeler yiirrr bunu anacımmmm

Hala gidiyormusun hastaneye kontrolleree aman ihmal etme canım yaaaa sağlığın daha önemliiii

abla cariyeler erkek m görüyo napsın garipler. erkek sinek bile saraya düştüğüne pişman oluyooo ya da yok olmuyodur ben yemezdim bunu. tipim değil baksana bebe bu daha

gidiyorum abla gtmez miyim hiç
Benim halen gelecek diye ümidimm var..henüz bıyıklarını kesmemiş ya ondan kelli..
umut fakirin ekmeği bekliyoz işte..:97:
aybige kaçırdı çocuğuu sen hala bekle. aklıma gaytaan bıyıklarını şarkısı geldi belki o yüzden kesmiyodur
yani gelen oğlan hoş birine benziyor sanki en azından şehzade mustafadan çekici

bu çocuk gelse mıstığı daha az görrüz

ya kızlar bi tanıdığım dedi...fragman vermişler ama bulamadım nette offfffffffff

çekimleri perşembe başlıyor meryem uzerli feceden yazdı .nur fettahlıoğlu benim ilk haftalarım rahat diye yazdı

senariste twıtterdan sezon 3 gözlerimi kan bürüdü yazmış
ben henüz fragman görmedim yakında gelir ama

Ozan güven diziye giriyormuş kızlar...
pargalının sonunu hazırlayan kişi olarak.. siz şimdik tüm reyizçiler, seversiniz bu adamı

Son düzenleme:
şener şen çok yaşlı olmaz mı mimar sinan için.
50 yaşındaymış mihrimaha aşık olduğunda.
şener şen 71 yaşında.
birde baktımda mimarsinan 99 yıl yaşamış maşallah

Hiçbir masraftan kaçınmayarak, sırf sizler için ,edirne sarayiçine gidip bu fotoyu çektim..

şener şen yerine kenan ışık daha çok yakışırdı bence mimar sinan rolüne

Ozan güven diziye giriyormuş kızlar...
pargalının sonunu hazırlayan kişi olarak.. siz şimdik tüm reyizçiler, seversiniz bu adamı

reyizcilerre gün doğduuu gacımm pargalıyı sevmyorlar yaa

Hiçbir masraftan kaçınmayarak, sırf sizler için ,edirne sarayiçine gidip bu fotoyu çektim..

Masrafı bölüşürüz bacımmmmm merak etmeee destek çıkarımmmmmm :13::13:

bu dizinin tarihi hiçbir niteliği yoktur.tamamen osmanlı tarihi aşığılama,küçük düşerme projesidir.KOSKOCA OSMANLI NIN TARİHİ KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN NIN YATAK ODASINDAN İBARET DEĞİLDİR.DİZİDE % 90 KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN NIN YATAK ODASI GÖRÜNTELERİ MEVCUT.BİR DE TARİHİ ÖĞRENECEĞİM DİYE BÖYLE SAÇMA DİZİLER SEYRETMEYİN LÜTFEN.CAHİL OLMAYIN,ARAŞTIRIN,OKUYUN.TARİHİMİZİ BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜREN,AŞAĞILAYAN BAŞKA BİR DİZİ YOKTUR.BU DİZİYİ YAZAN,YÖNETEN,OYNAYAN TÜ ŞAHIŞLARI ŞİDDETLE KINIYORUM...

BANA GÖRE BU DİZİNİN ADI " MUHTEŞEM SAÇMALIK"TIR.TAMAMEN UYDURULMUŞ BİR DİZİDİR.HİÇBİR ŞEKİLDE OSMANLI TARİHİNİ YANSITMIYOR......

ayyy geç kaldın yaaaaaaa sağoll aydınlattığın içinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…