bu dizinin tarihi hiçbir niteliği yoktur.tamamen osmanlı tarihi aşığılama,küçük düşerme projesidir.KOSKOCA OSMANLI NIN TARİHİ KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN NIN YATAK ODASINDAN İBARET DEĞİLDİR.DİZİDE % 90 KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN NIN YATAK ODASI GÖRÜNTELERİ MEVCUT.BİR DE TARİHİ ÖĞRENECEĞİM DİYE BÖYLE SAÇMA DİZİLER SEYRETMEYİN LÜTFEN.CAHİL OLMAYIN,ARAŞTIRIN,OKUYUN.TARİHİMİZİ BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜREN,AŞAĞILAYAN BAŞKA BİR DİZİ YOKTUR.BU DİZİYİ YAZAN,YÖNETEN,OYNAYAN TÜ ŞAHIŞLARI ŞİDDETLE KINIYORUM...
BANA GÖRE BU DİZİNİN ADI " MUHTEŞEM SAÇMALIK"TIR.TAMAMEN UYDURULMUŞ BİR DİZİDİR.HİÇBİR ŞEKİLDE OSMANLI TARİHİNİ YANSITMIYOR......
ayyyy çok heycanlı yaaa gidenlere üzüldük ama yerine güzel oyuncalar geliyor.....keyifli bir sezon olacak ama azcık ucundan gösterseler biz çatlayacağız yaaaaaaaa
Ozan güven diziye giriyormuş kızlar...
pargalının sonunu hazırlayan kişi olarak.. siz şimdik tüm reyizçiler, seversiniz bu adamı
ablaaaa pargalı artık baksırıyla da sarayda gezse dönüp bakmayızreyizcilerre gün doğduuu gacımm pargalıyı sevmyorlar yaa
Masrafı bölüşürüz bacımmmmm merak etmeee destek çıkarımmmmmm :13::13:
bu dizinin tarihi hiçbir niteliği yoktur.tamamen osmanlı tarihi aşığılama,küçük düşerme projesidir.KOSKOCA OSMANLI NIN TARİHİ KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN NIN YATAK ODASINDAN İBARET DEĞİLDİR.DİZİDE % 90 KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN NIN YATAK ODASI GÖRÜNTELERİ MEVCUT.BİR DE TARİHİ ÖĞRENECEĞİM DİYE BÖYLE SAÇMA DİZİLER SEYRETMEYİN LÜTFEN.CAHİL OLMAYIN,ARAŞTIRIN,OKUYUN.TARİHİMİZİ BU KADAR KÜÇÜK DÜŞÜREN,AŞAĞILAYAN BAŞKA BİR DİZİ YOKTUR.BU DİZİYİ YAZAN,YÖNETEN,OYNAYAN TÜ ŞAHIŞLARI ŞİDDETLE KINIYORUM...
BANA GÖRE BU DİZİNİN ADI " MUHTEŞEM SAÇMALIK"TIR.TAMAMEN UYDURULMUŞ BİR DİZİDİR.HİÇBİR ŞEKİLDE OSMANLI TARİHİNİ YANSITMIYOR.....
hiç sevmiyorum bu şahsımadem pargalnın sonunu getircek napalım katlanncaz
ablaaaa pargalı artık baksırıyla da sarayda gezse dönüp bakmayızyani belki göz ucuyla gıcık aldım çünkü:2:
<<<<<<<<<<<<<<
seni topik dışına alalım
dedim ama , sırf pargalıya muhalefet olacak diye sevceksiniz..biliyoruz da konuşuyoruz..
ozan güvenin gözleri de biraz :86:şaşı gibi değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?