Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ozan güven iyi fikir yakışır diziye...şener şen ,mimar sinan ? kafamda canlanmadı ..şener şenin oyunculuğuna söz yok ama o karatere nasıl olur bilemedim,
çok yakışadabilir dizi bi başlasın...

Hamza çek git bebeğim uzaklara ya
Reyizimi özledim
nizaman başlıcak bı ses seda verseler bı fragman koysalar bızı ıdare etse ıkı uc hafta

Diğer tüm diziler yeni sezon fragmanlarına başladı. Muhteşem yüzyılı da bekliyoruzzzz...

Tuncel Kurtiz Muhteşem Yüzyıl'da. İlk olarak Şener Şen'e teklif edilen rol geri çevrilince Kurtiz'e teklif götüren yapımcılar "olur" yanıtını aldı.

Muhteşem Yüzyıl'da ulema karakterini canandıracak olan Kurtiz, kostüm provaları için Kaz Dağları'ndan gelerek yeni sezon tanıtım çekimleri için kamera karşısına geçti. Kurtiz, ilerleyen bölümlerde diziye girerek bir çok karakterin kaderini de değiştiren isim olacak.

ayyyy çok heycanlı yaaa gidenlere üzüldük ama yerine güzel oyuncalar geliyor.....keyifli bir sezon olacak ama azcık ucundan gösterseler biz çatlayacağız yaaaaaaaa

Ramiz Dayı Muhteşem Yüzyıl'da
İlk olarak Şener Şen'e teklif edilen rol geri çevrilince Tuncel Kurtiz'e teklif götüren yapımcılar "olur" yanıtını aldı.
Güncelleme:12 Ağustos 2012 12:23

Ezel'in Ramiz Dayısı Tuncel Kurtiz yeni sezonda Muhteşem Yüzyıl'da, Ebu Suud Efendi'yi oynayacak. Ebu Suud Efendi, Anadolu'daki Osmanlı nüfusuna Alevilikten Sünniliğe geçmeleri için baskı ve şiddet uygulmakla suçlanan bir Şeyhülislam.

76 yaşındaki Tuncel Kurtiz'in oynayacağı Ebu Suud Efendi iki oğlunun peşpeşe ölmesi üzerine 1574'te 83 yaşında üzüntüden vefat etmiş.

DAMATLARIN SAVAŞI
Muhteşem Yüzyıl'a katılacak bir diğer isim de Ozan Güven. Damat Rüstem Paşa'yı oynayacak olan Güven, Okan Yalabık'ı oynadığı Pargalı Damat İbrahim Paşa karakterinin de sonu olacak. Tarihte İbrahim Paşa'nın ölümünde çeşitli rivayetler bulunurken, Muhteşem Yüzyıl'da Pargalı'nın ölümü Rüstem Paşa'nın elinden olacak. Güven, diziye dahil olduktan on eş bölüm sonra Pargalı'yı zehirleyerek tarih sahnesinden silecek. Rüstem Paşa, Kanuni Sultan Süleyman'ın kızı Mirimah Sultan'la evlenerek damat ünvanıı almıştır. Muhteşem Yüzyıl'da Mihrimah Sultan'ın gençliğini ise Pelin Karahan canlandıracak.

ayyyy çok heycanlı yaaa gidenlere üzüldük ama yerine güzel oyuncalar geliyor.....keyifli bir sezon olacak ama azcık ucundan gösterseler biz çatlayacağız yaaaaaaaa

ben en çok malkoçoğluna ve titrek prensesin gitmesine üzülmüştüm(hürroşu iyi sinir ediyordu)...

Son Dakika haberi: Şener Şen'e mimar sinan değil, Ebu Suud Efendi rolü teklif edilmiş fakat Şener Şen rolü geri çevirmiş. kurtlar vadisinin ramiz dayısı kabul etmiş. ŞEYHÜLİSLAM EBU SUUD EFENDİ rolüyle muhteşem yüzyıla geliyormuş ramiz dayı

ayyyy güzelim dizimi mafediyolar ramiz dayı ozan güzen bu ne ALLAH aşkına öfffffff ne kadar iyi oyuncular var ayyyyyyy şimdi bu yegennn diye bagırır gıccccıııkkk

yalnız Tuncel kurtiz dünün sanatçısı değildir..tiyatrocu ve ödüllü sinema oyuncusudur,sadece ezelde popüleritesi artmıştır
ben diziye katılmasını gayet olumlu buldum..

Ozan güven diziye giriyormuş kızlar...
pargalının sonunu hazırlayan kişi olarak.. siz şimdik tüm reyizçiler, seversiniz bu adamı

hiç sevmiyorum bu şahsı madem pargalnın sonunu getircek napalım katlanncaz
reyizcilerre gün doğduuu gacımm pargalıyı sevmyorlar yaa

Masrafı bölüşürüz bacımmmmm merak etmeee destek çıkarımmmmmm :13::13:
ablaaaa pargalı artık baksırıyla da sarayda gezse dönüp bakmayız yani belki göz ucuyla gıcık aldım çünkü:2:

<<<<<<<<<<<<<<

seni topik dışına alalım

Son düzenleme:

dedim ama , sırf pargalıya muhalefet olacak diye sevceksiniz..biliyoruz da konuşuyoruz..
ozan güvenin gözleri de biraz :86:şaşı gibi değil mi?

bir fragmanı bile çok görüp bizi merakta bırakanları şiddetle kınıyorummm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…