Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Allah tüm kullarını eşit yaratmış. kula kulluk edilir mi hiç? yapmışlar o devirde...

Hz. Muhammed bile Hz. Hatice ile evliyken başka kadınlarla olmamış. hatta diğer eşlerinden sonra dediği tek şey: Allah, Hatice*den daha hayırlısını vermedi

bu yazdıklarım netten alıntı değil, Hz. Hatice kitabını okursanız, islamda gerçek evliliğin, kadına verilen değerin önemini göreceksiniz. Osmanlı döneminde

kadına mal gözüyle bakılmıştır....

aynen... ezelin son sezon senesinde hatta bitmesine 2-3 ay kala kendilerine ancak ısınıp kabullenmiştik

ama ne yalan söyleyim cem yılmazın başkasıyla evlendiğine üzüldüm onunla yakıştırıyordum neyse bu dizi cansuya iyi gelir de

hürreme iyi gelmez

kanuninin gönlünü hürremden başka kimse çalmamış diye biliyordum ,diğer prenseste çabaladı ama boşuna bence bu karakterde
öyle olacak ...

az önce tv de fragmanı vardı ama tam izleyemedim yarısında koştum nette aradım ama bulamadım..

yeni fragman kızlar..

[video=youtube;jF60caT-rAg]http://www.youtube.com/watch?v=jF60caT-rAg[/video]

Son düzenleyen: Moderatör:
fragmanı bile muhteşem yaaaaaaaa hürroşuma bakkk pekk güzelllllllllllllllllllllllllllll sülüman infaz kararını vermişşş ama bu sahneyi kimbilir kaç hafta sonra göreceğiz.......yaDA hiççç 12 eylül gelmezz şimdiiii

pargalı ne biçim solmuş,çökmüüüüş...
adamlar sezon arasında, sakallarla dolaşmışlardır bu sıcakta..onların işide zor beee

ayy şükür tanıtım çıktııı

ramiz dayıda girmiş kadroya..

şu paşayıda katledeydiler iyiydiiii

hürremimde ne güzeldi öylee özlemişim..maviler yakışmış kuzumaaa

Eki Görüntüle 493592
Eki Görüntüle 493593

Bu ne ayolll, Leyla dansöz müymüşş
Yazık olcak Cansucuğum sanaaa

leylanın dansöz kostümünün taaacı ,hürremin çöp kovası kılıklı taaacından yine güzel vallahiii

ben beğendim

hem leylanın incecik ayak bileklerine halhal ne de güzel yaraşmış.. 2.fotoyu tıklarsanız görürsünüz..
hürremin hönt hönt bileklerine ancak gerdanlıklar olur..

reyizci kızlar... mesaim başladı sayılır yavaştan..

firuze ne iş yapıyormuş? bi de firuze mi var?..
fakat cansunun kostümü, dansöz kostümü

Şekerim yemeğin salçalısı kadının kalçalısı, göbeklisi, göğüslüsü
Sultanımmmm bu soğuk nevalenin halhallı bileğini kırıp kürdan niyetine kullanır

Hem kölelere böyle sade güzel taclar takıyorlar nedense. Sultan olunca büyüklüğü,
uzunluğu makbul oluyor

Firuzeyle Leyla aynı kişi olması lazım

brad pitt geleceği söylentiler arasında .süleyman ın düşmanı olarak baya bi ücret teklif edilmiş kabul edilip edilmediği belli değilmiş.

konuk oyuncu olarak yer alıyomuş yeni sezonda bu ne demek hürrem hakkından gelecek demek.
iranlı cariye olacakmış cansu dere yani firuze.

aman... cansu her ne olursa olsun, sonuçta reyizinizin sinirlerini zıplatıyor mu? ben ona bakarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…